[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta se bolan hvališT-MAC je napisao/la:mighty_reds je napisao/la:
@T-Mac sigurno će biti organizovano iz BiH a možda i iz Zenice za Metallicu a možda i za Black Sabbath. Moj jaran iz Rockaje tako otišao na Judas Priest i Whitesnake u Beograd za 30km kao i Metallicu u Zagreb za nekih 50-tak maraka
![]()
![]()
ajd vidjecemo,dole visim svaki dan,mozda naletim na nesto...
al opet nije to poenta,poenta je da beogradu i zagrebu pjevaju metallica,gunsi,sabbathi a ko nama pjeva..
sinan ahmetovic django
ja taj coldplay nesto nikako ne mogu slusat grozni su mimadridist je napisao/la:[youtube][/youtube]
Senaid L.F.C je napisao/la:ja taj coldplay nesto nikako ne mogu slusat grozni su mimadridist je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Predobra pjesma, jedan od rijetkih muzicara koji danas drzi neki svoj stil...Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta uradi covjek sad od sebe, neko vece ga gledam u nekom reperskom fazonu, oplak'o samsarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prelijepo...Elenaaa...![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nemoj tako ide covjek za modomThe Game je napisao/la:Sta uradi covjek sad od sebe, neko vece ga gledam u nekom reperskom fazonu, oplak'o samsarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prelijepo...Elenaaa...![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
zasluzio je da neki ovakav objekat nosi njegovo ime...da se mene pita,i neke ulice bi nazvao po njegovom ali i po milanovom imenu(iako je vec ovaj drugi dobio trg u beogradu)xaviesta je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120131054
Evo nesto zanimljivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.