Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Kakvih vi imate iskustava sa battery saverima? Avast, battery doctor...itd. Je li stvarno pomaže?
ako je orginal valja, ako je kopija nema od njeg ništa 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pokušao, ma ništa bar meni, sad evo bez toga isto mi dodje razliku ne primjetimIllmatic09 je napisao/la:Kakvih vi imate iskustava sa battery saverima? Avast, battery doctor...itd. Je li stvarno pomaže?

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koristim ga evo 4 mjeseca. Ne znam sta da ti kazem, masina od telefona. Nevjerovatno brz i fluidan, apsolutno nikad ni na nikakav bug nisam naletio.bagrcavi je napisao/la:iPhone 5s valja li išta?
Baterija sa normalnim, umjerenim koristenjem komotno pregazi dan, a ako ces non stop biti na njemu morat ces ga punit u toku dana, al dobra stvar je sto se sa 1% na 100% napuni za nekih 40 minuta..
Kad sam ga prvi put uzeo u ruke, bilo mi je malkice neobicno zbog pomalog ekrana, al kad naviknes na njega zaboravis da je 4 inca.
Nema stvari koju ne moze pokrenut, i ne samo pokrenut vec pokrenut veoma brzo. Ja sam kupio onaj sa 32gb zbog mase slika, muzike, aplikacija, gluposti koje nabacam na njega.. ako mi vjerujes da izbrisem preko 300 slika za 2 sekunde, eto koliko ti je brz a7 procesor koji on ima.
Sve u svemu ja sam prezadovoljan! kad sam kupovao novi mob. dvoumio sam se izmedju njega i z3 i nisam se pokajao ni sekunde. ios je uzivancija.
Nadam se da sam ti ga malo priblizio

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nisi trebao spominjati da si njega izabrao umjesto z3
opao si mi u očima golemo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:nisi trebao spominjati da si njega izabrao umjesto z3

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hvala na preporuci, već sam odlučio da ga uzmem, ali ova tvoja preporuka je samo učvrstila moj stav.FrancescoTotti je napisao/la:Koristim ga evo 4 mjeseca. Ne znam sta da ti kazem, masina od telefona. Nevjerovatno brz i fluidan, apsolutno nikad ni na nikakav bug nisam naletio.bagrcavi je napisao/la:iPhone 5s valja li išta?
Baterija sa normalnim, umjerenim koristenjem komotno pregazi dan, a ako ces non stop biti na njemu morat ces ga punit u toku dana, al dobra stvar je sto se sa 1% na 100% napuni za nekih 40 minuta..
Kad sam ga prvi put uzeo u ruke, bilo mi je malkice neobicno zbog pomalog ekrana, al kad naviknes na njega zaboravis da je 4 inca.
Nema stvari koju ne moze pokrenut, i ne samo pokrenut vec pokrenut veoma brzo. Ja sam kupio onaj sa 32gb zbog mase slika, muzike, aplikacija, gluposti koje nabacam na njega.. ako mi vjerujes da izbrisem preko 300 slika za 2 sekunde, eto koliko ti je brz a7 procesor koji on ima.
Sve u svemu ja sam prezadovoljan! kad sam kupovao novi mob. dvoumio sam se izmedju njega i z3 i nisam se pokajao ni sekunde. ios je uzivancija.
Nadam se da sam ti ga malo priblizio

DRUG NEBI TI PUNCA
Postoji li opcija ili aplikacija neka ..kada je neko ulogovan na facebook preko mobitela da mu se otkrije sifra dakle ne da se promjeni (to znam da moze ) vec samo da se otkrije koja je sifra koju korisnik koristi ?

"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
- anonymousHD
- Kontakt:
SD Card Blank or Unsupported File System Error mi pokazuje na mobitelu. Znam, popravit ću kad je formatiram, ali da li postoji ikakva mogućnost, ikakav program da spasim slike, muziku i ostale gluposti?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Prikopcaj mob na PC pa vidi hoce li ti je tako ocitat 
Ugasi, upali mob i to probaj

Ugasi, upali mob i to probaj

- anonymousHD
- Kontakt:
Probao sam, neće ništa.
Fkt mi je bitno, pa ako neko zna, bio bi mu veoma zahvalan.
Fkt mi je bitno, pa ako neko zna, bio bi mu veoma zahvalan.
SD se kako ja znam vadi. Izvadis, stavis negdje drugo i vidis.
Npr. stavis je u kompjuter direktno, mozda je tamo ucita.

Npr. stavis je u kompjuter direktno, mozda je tamo ucita.

Imas programa za PC koji spasavaju slike sa kartica ili cak i druge fajlove. Mislim da Sandisk, Samsung, Sony itd. imaju programe na svojim stranicama koje mozes skinuti, naravno ako imas tu karticu jer mislim da traze serijski i model sa kartice da bi skinuo program. Ja sam skidao jednom Sony-ev ja mislim, ali nisam koristio.
Ako ne, imas drugih opcija kao Recuva, PhotoRec itd. Proguglaj malo, vidi sa kojim ljudi imaju najvise uspjeha. Sretno!
Ako ne, imas drugih opcija kao Recuva, PhotoRec itd. Proguglaj malo, vidi sa kojim ljudi imaju najvise uspjeha. Sretno!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Preporuka za mobitel do 280 marki?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Samo ne uzimaj glupe Nokia lumija
windows telefone.
windows telefone.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Šta je problem s njima? Mislim još od nekih ljudi sam čuo da su loši, prijateljica je imala (ne znam tačno koji model) i odjednom je prestao raditi, samo se ugasio.Elegant je napisao/la:Samo ne uzimaj glupe Nokia lumija
windows telefone.
Najvjerovatnije ću uzeti Samsung Grand, onako po specifikacijama mi se čini kao solidan telefon za te pare.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
-
- Kontakt:
LG L Fino ( Njega koristim trenutno, odlican mobitel za male pare .. jedina mana mu je sto imas oko 1g memorije za aplikacije, moze se prosiriti sa SD karticom, ali jedan dio aplikacije mozes samo prebaciti na SD )DrustveniParazit je napisao/la:Preporuka za mobitel do 280 marki?
Sony Xperia E4 ( Isto male pare, ispred LG-a je zbog 8gb memorije, a imaju iste specifikacije )
A ostale da pitam, dosao mi je na HTC One M9 update za Servise Pack, neki kazu jede bateriju, neki kazu poboljsa perf., sta je istina sad ?
I na Galaxy S6 edge, koliko night clocke i ostale stvari na zakrivljenom displeju jedu bateriju ?
Što ?Elegant je napisao/la:Samo ne uzimaj glupe Nokia lumija
windows telefone.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
minimalno 1gb rama i dobru bateriju traziDrustveniParazit je napisao/la:Preporuka za mobitel do 280 marki?

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.