FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

spica
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la spica » 04 nov 2010, 17:44

ima li zime fukare??? xD
na sjeveru uvijek spica

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 04 nov 2010, 17:48

Ma nemam pojma samo vici yes,yes!! :mrgreen:
na sjeveru uvijek spica

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 04 nov 2010, 18:15

pabizo je napisao/la:
slani grad je napisao/la:samo da pregrmimo olimpik....mislim da na proljece mozemouzet kup sa ovim pojacanjima uz jos 1 ili 2 poznata imena....prvenstvo je za nas gotovo i treba ga rutinski odradzivat
Dobro dosli u najlepsi grad Bosne i Hercegovine i lijepo se provedite ali danas gubite od Olimpica,,,,,,,,,,
pabizo je napisao/la:
TZ_BoY je napisao/la:Ovdje se mora izvuci dobar rezultat :!:
Hajmo da prognoziramo vrijemensku prognozu jer danas OLIMPIC dobija tekmu i nemoj se bolan nadati dobrom rezultatu,,,,,,,,,,,,,,

De bgt imam par utakmica da te pitam koji ce rezultat biti, ti meni reci, a ja cu suprotno i dobitno 100% :mrgreen:.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2010, 18:19

Perfektan rezultat. Potajno sam se nadao jednom golu, ali nisam ni mogao sanjati da ce odigrati nerijeseno. Ocekivao sam poraz od barem dva gola razlike, ali na svu srecu to se nije dogodilo i sada komotno mozemo razmisljati o polufinalu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 04 nov 2010, 18:35

r_emir je napisao/la: Vidim,ovi svi što se za***bavaju sa Glovom,sve lektor do lektora. Pogledajte svoje postove,da vidite svoje greše.Ili pisao tako ili govorio isto ti je.Znam da u Tuzli nema ljudi koji govorekao ona jadna djevojka.Sve kultura i lektori.
1:1
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 nov 2010, 18:36

r_emir je napisao/la:Sabane sudije imas na temi ostalo tamo ih hvali kritizaraj koliko hoces :D
Ako sam ja Šaban,onda je i pola ekipe vaše šabana,a kapiten vam je onda najveći šaban,a vi ste još veći šabani i od kapitena zato što ga volite i što navijate za njega.[/quote]
Jel i tebi kisla glOva :lol:[/quote]

Vidim,ovi svi što se za***bavaju sa Glovom,sve lektor do lektora. Pogledajte svoje postove,da vidite svoje greše.Ili pisao tako ili govorio isto ti je.Znam da u Tuzli nema ljudi koji govorekao ona jadna djevojka.Sve kultura i lektori.[/quote]
Kako fino napisano,prosto si me iznenadio,a kisla ti glOva danas :mrgreen: ko joj je kriv kada mehko A,pretvori u tvrdo O :mrgreen: kao sto kazes pogledajte svoje postove i kako pisete isto ti je,pogledaj ti nije govorekao vec govore kao ,ti puno ne bjezis od te cure :mrgreen: normalno da ljudi nece pricat kao ona,pa da mi se narod smije.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 nov 2010, 18:55

To Sloboda izbacite ove vukove pa onda snama u polufinale,a drugo ce bit Siroki-Zrinjski.Pitara na zalost nema oni su sami protiv svih ili sami sa sobom tako nesto.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 nov 2010, 18:57

opaaaa go u gostima,rezultat dobar...odlicno ! svaka cast Sadikovicu i igracima. :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 nov 2010, 19:13

debil je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
debil je napisao/la:drugi put nemojte bjezati necemo vam nista !
O cem ti debilu. :| :mrgreen:
Pitaj svoje kolege sto su bili na kosevu , fino su bjezali :D
Ja koliko vidim ti se nama obratio,od nas ovdje niko nije isao na tekmu,vidim svi smo pisali,stoji ti taj nick ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 nov 2010, 19:31

r_emir je napisao/la:Sabane sudije imas na temi ostalo tamo ih hvali kritizaraj koliko hoces :D
Ako sam ja Šaban,onda je i pola ekipe vaše šabana,a kapiten vam je onda najveći šaban,a vi ste još veći šabani i od kapitena zato što ga volite i što navijate za njega.
Jel i tebi kisla glOva :lol:

Vidim,ovi svi što se za***bavaju sa Glovom,sve lektor do lektora. Pogledajte svoje postove,da vidite svoje greše.Ili pisao tako ili govorio isto ti je.Znam da u Tuzli nema ljudi koji govorekao ona jadna djevojka.Sve kultura i lektori.
pa jbg Tuzla danas najmanje liči na sebe i danas ti je veći problem naći pravog rođenog Tuzlaka sve puno ... pa i vas i Banovića.
debil je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
O cem ti debilu. :| :mrgreen:
Pitaj svoje kolege sto su bili na kosevu , fino su bjezali :D
de ba pusti te internet prijetnje i glupiranja nije im mjesto na forumu pogotovo na ovoj temi ;) jbt ne može se napisati 2-3 posta da neki padobranac ne uleti sa glupostima.

Ali ae kad vidim da smo dali go' u gostima i uz to nismo izgbubili odmah mi je lakše ;)
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 04 nov 2010, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 04 nov 2010, 19:37

guber_90 je napisao/la:
Koji ste vi, pitari ili manijaci ? Jer ja ne znam da Olimpic ima navijace.
Ima vukove al ne vjerujem da su ih oni ganjali niti da su ih uopste ganjali. :roll:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 nov 2010, 20:18

kolko sam ja cuo HZ su ovo uradile................
Utakmica solidna,malo me ss zeznuo mislio sam da smo dobili tekmu al hajd i ovo je jako pozitivno.Izgleda da mi samo u kupu znamo igrati u gostima.Ako odemo do polufinala zeljo sa vec osiguranom evropom ne bi trebao biti neki problem,i onda u finalu Siroki ja se nadam i oni u evropi da ce biti pa onda s tim automatski da idemo i mi!!!
Liga vec odavno zaboravljena.Kad je Glavas mislio na evropsku slobodu garant je lik mislio na kup a ne na ligu.Adekvatna pojacanja su vec dovedena,racunam i Tarika tu jer nije igrao prvi dio pa ce se to sve popraviti
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 nov 2010, 20:26

Alipasino je napisao/la:To Sloboda izbacite ove vukove pa onda snama u polufinale,a drugo ce bit Siroki-Zrinjski.Pitara na zalost nema oni su sami protiv svih ili sami sa sobom tako nesto.
Oni se igraju sami sa sobom :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2010, 20:39

harry_90 je napisao/la:
EDIT:Danas smo mogli pobijedit,a bgmi mogli smo izgubit..Imali smo sanse preko Smajlovic i Aleksica,dok nas je spasio poraza najbolji golman lige Denis Mujkic .
Kolko vas je spasio tolko je i kriv za ovaj gol,ista stvar ko jucer ako si gledao Sarajevo kad je Ibro nakon kornera odletio u prazno,tako je i ovaj Mujkic pogresno procjenjen let lopte,krenuo da boksuje ali fuli loptu zavrsi na zemlji i njihov ovaj u praznu mrezu pogodio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 nov 2010, 21:27

Kup BiH: Olimpic – Sloboda 1:1

Nogometaši Slobode ostvarili su željeni rezultat u prvoj utakmici četvrfinala Kupa BiH.
Danas su na Koševu odigrali 1:1 protiv OlimpiU sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena tuzlanska Slobode je povela u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa BiH. Asistent kod gola bio je Damir Smajlović, a siguran egzekutor Amer Bekić. Olimpic i Sloboda igraju otvorenu utakmicu po teškom terenu i pred oko 50-ak gledalaca. Olimpic je izjednačio u 84. minuti poslije katastrofalne greške odbrane Slobode. Gol je posrigao Brazilac Rodrigo.
Sudija Vladimir Dominković iz Orašja dodijelio je tri crvena kartona. Igraču Olimpica Vedranu Ješeu i igraču Slobode Almiru Haliloviću te treneru domaćih Mehmedu Janjošu.
Revanš susret igra se u srijedu na stadionu Tušanj od 13.00 sati.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 nov 2010, 21:29

Izjava Sadikovica nakon meca:"Ovdje smo došli sa ciljem da zabijemo pogodak. Od početka smo postavili takvu taktiku, koja je urodila plodom. Sretan sam što je završilo ovako, i drago mi je što smo konačno uspjeli i u gostima napraviti nešto", kaže nakon meča Sadiković i dodaje:

"Ipak, iako sam zadovoljan rezultatom, mislim da još ništa nije gotovo. I prije utakmice sam rekao da je ovo tek prvo poluvrijeme, a da će se konačan pobjednik znati nakon revanša u Tuzli. U Tuzli nas sigurno očekuje teška utakmica.

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 04 nov 2010, 23:29

Imal kakvih marica da vas prate?? :mrgreen:
na sjeveru uvijek spica

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 nov 2010, 00:45

Sadikovic izjavio da nakon pozitivnog rezultata protiv Olimpica,ne treba dizat euforiju,vec treba ostati pri zemlji.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 nov 2010, 12:01

samo sarajevo je napisao/la:
nick je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Ovo je samo navijacki isto kao i vi,ko kaze uopste da smo mi dobri,pa nismo krenuli u pozoriste!
sta je navijacki :D hajde objasni mi to sta ima tu navijacki :?:
visa filozofija za tebe pa mi se neda!

:D mislim tragikomicno,navijacki a sarajevo igralo dan prije :d nema tu filozofije moras rascistit neke stvari u glavi to sto ti pricas nema veze sa navijanjem,na utakmici je navijanje sve ostalo je nedostatak zivota i njegove ispunjenosti,klosarenje klasicno ali to je za tebe veca filozfija...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 nov 2010, 12:35

@samo sarajevo

Opet ti na temi Slobode :mrgreen: koliko znam ovdje nije dozvoljeno pricat o tucama,napadima itd. al haj vidim da ti je drago sto ste malo poganjali momke,svrsavas na to :mrgreen: necemo da spamamo temu,hajmo malo o Slobodi,o napadu negdje drugo ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.