Ovo za sudije i lažiranja se odnosi na F.K. Željezničar pretpostavljam!Armageddon2012 je napisao/la:boli me ovaj prelazak bilbije u fks...nije me zabolilo ni za puzija,ima takvih koliko hoces...za vuleta jos manje,zavrsava karijeru na ljeto po njegovim rijecima...
ali ovo stvarno boli...sjajan igrac,stalna prijetnja za svaku odbranu,rodjeni strijelac,a uz to i svaki slobodnjak je pola gola...mlad,dace puno sarajevu,a jos vise ce fks zaraditi na njemu kad bude odlazio.
ostaje mi samo da cestitam upravi fk sarajevo,ne samo na tome,vec i sto stvaraju uslove za dugogodisnju dominaciju ovdje....velika je promjena kad ovako neko odluci da umjesto u sudije i laziranja,odluci uloziti u stvaranje dobrog tima i kampa od 2,5 miliona maraka.
zavidim im iskreno,a ljestvicu za sve ostale klubove su postavili jako visoko.
bravo momci!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Grbavica naš je Hram!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
djelimicno,tacnije samo zadnjih 3-4 godine....onaj tim sto je igrao sa lilestremom,newcastleom,malagom,mi je bio dobar,i bio je na mrvicu od grupnih faza....ovako kako je sada,ne bi grupnu fazu izborili 50 godina...
a za fk sarajevo ce to postati standard ako uprava nastavi sa ovakvim zalaganjem....sve sto bude imalo licilo na igraca u bih,dolazice u taj kamp i akademiju sa 13-14 godina,a nama ostalima ce ostati da sisamo vesla ako se ne trgnemo na vrijeme.
a za fk sarajevo ce to postati standard ako uprava nastavi sa ovakvim zalaganjem....sve sto bude imalo licilo na igraca u bih,dolazice u taj kamp i akademiju sa 13-14 godina,a nama ostalima ce ostati da sisamo vesla ako se ne trgnemo na vrijeme.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 28 avg 2013, 19:35, ukupno mijenjano 2 puta.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Re: $: Premijer liga BiH - opcenito
Pa normalno vidis da nije potrebno naglasavati kad se znaRiverPlate je napisao/la:
Ovo za sudije i lažiranja se odnosi na F.K. Željezničar pretpostavljam!
-
- Kontakt:
Znači mi smo jedina ekipa koja je namjestila sve titule i kupove u zadnjie 4 godine, niko drugi se ne bavi tim stvarima osim nas, da mi je znati odakle nam pare da 4 godine osvajamo sve što se može osvojiti u ovoj našoj ligi!Po tvoj procjeni koliko nam je para trebalo da to sve namjestimo i da isplatimo ekipe za koje misliš da su u takvim radnjama sa F.K. Željezničar?Armageddon2012 je napisao/la:djelimicno,tacnije samo zadnjih 3-4 godine....onaj tim sto je igrao sa lilestremom,newcastleom,malagom,mi je bio dobar,i bio je na mrvicu od grupnih faza....ovako kako je sada,ne bi grupnu fazu izborili 50 godina...
a za fk sarajevo ce to postati standard ako uprava nastavi sa ovakvim zalaganjem....sve sto bude imalo licilo na igraca u bih,dolazice u taj kamp i akademiju sa 13-14 godina,a nama ce ostati da sisamo vesla ako se ne trgnemo.
Grbavica naš je Hram!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ne bih da sirimo pricu o zeljeznicaru,to sam pomenuo uzgred,nisam cak ni imenovao u prvom postu....nije mi bio cilj da mracim temu pricajuci o tome,vec da pohvalim ovo sto radi uprava sarajeva u zadnje vrijeme...nisu ih pokolebale ni blamaze sa onim turcima i ko zna kim,nastavili su da traze i nasli ovog malezijca....
ovo je najbolja stvar sto se desila za ovu ligu otkad je osnovana jer nece (valjda) ni drugi klubovi sjediti skrstenih ruku i gledati visegodisnju dominaciju kluba sa koseva.
ovo je najbolja stvar sto se desila za ovu ligu otkad je osnovana jer nece (valjda) ni drugi klubovi sjediti skrstenih ruku i gledati visegodisnju dominaciju kluba sa koseva.
-
- Kontakt:
Pošteno!Armageddon2012 je napisao/la:ne bih da sirimo pricu o zeljeznicaru,to sam pomenuo uzgred,nisam cak ni imenovao u prvom postu....nije mi bio cilj da mracim temu pricajuci o tome,vec da pohvalim ovo sto radi uprava sarajeva u zadnje vrijeme...nisu ih pokolebale ni blamaze sa onim turcima i ko zna kim,nastavili su da traze i nasli ovog malezijca....

Grbavica naš je Hram!!!
Realan čovo ovaj Armageddon2012.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Samo me strah nas samih jer kako citam po nasim forumima, uvijek postoje navijaci koji bi "sve metlama pomeli ako ne bude titula ove godine".High je napisao/la:Realan čovo ovaj Armageddon2012.
Svi znamo koliko nam je bitna ta titula, ali mislim da se trenutno u klubu bolje stvari desavaju od titule.
Evo zeljo ih je osvajao zadnjih godina, pa im je uprava i organizacija kluba na niskim granama, tacnije prezivljavaju na slamci jednog covjeka, Osima mladjeg.
Kada se klub digne na zdravu granu, doci ce i dominacija i titule.
Ako ova uprava zavrsi kamp o kojem se prica, yebes 5 titula sta bi nam to znacilo u buducnosti.
Mi moramo ovdje biti najpametniji

Što se mene tiče, ja nikad tu euforiju nisam volio. Uvijek nam se obije o glavu. Mene od čitave ove priče najviše interesira kamp.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa to i jeste sustina...ja ne samo da bih dao kup iz 2010,titulu iz 2011,vec bih pristao da se ponovo vratimo u drugu ligu (navikli smoHigh je napisao/la:Što se mene tiče, ja nikad tu euforiju nisam volio. Uvijek nam se obije o glavu. Mene od čitave ove priče najviše interesira kamp.

to je jedini nacin za samoodrzivost kluba,a ne ovo prosjacenje sta ce ti dati grad ili neko javno preduzece.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
xHigh je napisao/la:Realan čovo ovaj Armageddon2012.
ma ovo se u FKS dugo sprema, potreban je kontinuitet da se nesto stvori. Imamo sada vise nego odlicnu podlogu za BH standarde, samo jos da trofeje pocnemo osvajati.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
za mene je zeljo bio najjaci prije godinu od tih utakmica , kad je igrao muratovic , beslija, muhareovic, i jos dobrih igraca i jedva ispali od visle krakov , te godine su najjaci bili poslije rata..Armageddon2012 je napisao/la:djelimicno,tacnije samo zadnjih 3-4 godine....onaj tim sto je igrao sa lilestremom,newcastleom,malagom,mi je bio dobar,i bio je na mrvicu od grupnih faza....ovako kako je sada,ne bi grupnu fazu izborili 50 godina...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Evo ljudi iz saveza se zale da nema angažmana klubova po pitanju, obećanog novca za infrastrukturu, debili neznaju izganjati projektnu dokumntaciju. Predlažem savezu da novac da samo klubovima koji sklope aranžman i sa lokalnom zajednicom o ulaganju još toliko para, a ostalim taki, pa im sljedeće godine postriti kruterije za licencu, u konacnici mrs u 2 ligu
kume cesto naletim na tvoj post i ono se fino nasmijem ali nisam vise mogao izdrzati a da te ne pitam STA JE TEBI FK ZELJEZNICAR TOLIKO NAZAO UCINIO, dobro to radi realno godinama po cijeloj ligi dominacija itd... ali ti brate ne mozes da napises post a da ne spomenes ZELJU i kao pokusaj nekog omalovazavanja, pa to dotle ide da si u posljednje vrijeme poceo svojim komentarima da izdizes cak i FK Sarajevo iznad Zelje sto je totalni apsurd, OK i to stoji jedini klub koji bi se i mogao koliko toliko nositi sa Zeljom po traiciji jer se ti ne mozes bas pohvaliti ni nekom tradicijom ali moj ti je savjet ohani ba malo ima i ljepsih stvari u zivotu, pecaj ribe radi nesto, ostavi se Zelje doci ce ti glave moj prika bas mi te zaoArmageddon2012 je napisao/la:pa to i jeste sustina...ja ne samo da bih dao kup iz 2010,titulu iz 2011,vec bih pristao da se ponovo vratimo u drugu ligu (navikli smoHigh je napisao/la:Što se mene tiče, ja nikad tu euforiju nisam volio. Uvijek nam se obije o glavu. Mene od čitave ove priče najviše interesira kamp.),kad bismo tako dobili neki kamp sa par pomocnih terena sa prirodnom i vjestackom travom (sad nemamo nikakav pomocni teren
),fudbalsku akademiju gdje bi dolazila najtalentovanija djeca iz krajine,tu pohadjala i skolu,imala fitnes salu,bazene,pravilnu ishranu,dobre trenere...!
to je jedini nacin za samoodrzivost kluba,a ne ovo prosjacenje sta ce ti dati grad ili neko javno preduzece.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- Armageddon2012
- Kontakt:
hahaha,ladno čovjek citira neke moje postove u kojima se nijednim slovom ne pominje željezničar i onda lupa...
u tome i jeste problem,što ja i kad ne pomenem željezničar vi se sami nalazite u nekim namještaljkama,kupovinama,dogovorima...ja sad da napišem kako je ogromna korupcija u našem fudbalu,bilo bi ono "odyebi ti od želje"...lol
idi ti guzi i pecaj,yebeš čitanje mojih postova i pogotovo čitanje mojih misli,imaš i ti ljepših stvari u životu da radiš
a to što ti zoveš potrcjenjivanje i omalovažavanje tvog kluba,poneko zove i peckanje i navijačko prepucavanje,nismo u crkvi ili dzamiji,već na sportskom forumu hebem mu miša
u tome i jeste problem,što ja i kad ne pomenem željezničar vi se sami nalazite u nekim namještaljkama,kupovinama,dogovorima...ja sad da napišem kako je ogromna korupcija u našem fudbalu,bilo bi ono "odyebi ti od želje"...lol
idi ti guzi i pecaj,yebeš čitanje mojih postova i pogotovo čitanje mojih misli,imaš i ti ljepših stvari u životu da radiš

a to što ti zoveš potrcjenjivanje i omalovažavanje tvog kluba,poneko zove i peckanje i navijačko prepucavanje,nismo u crkvi ili dzamiji,već na sportskom forumu hebem mu miša

- badblueboylivno
- Kontakt:
FCS je napisao/la:Evo ljudi iz saveza se zale da nema angažmana klubova po pitanju, obećanog novca za infrastrukturu, debili neznaju izganjati projektnu dokumntaciju. Predlažem savezu da novac da samo klubovima koji sklope aranžman i sa lokalnom zajednicom o ulaganju još toliko para, a ostalim taki, pa im sljedeće godine postriti kruterije za licencu, u konacnici mrs u 2 ligu

Hayley <3
ma u postu iznad nije bitno ba ovaj sam tvoj samo onako citirao nista samo ti opleti meni vjeruj mi i merak jer se uvijek najveci klubovi spominju i gledaju da im uspjehe omalovaze to je tako pa kreni od Dinama u Hrv, Man UTD u Eng, Barca u ESP,itd to je tako nego onako mi nekako simpaticno sto toliko spominjes Zelju pa reko da ti nije sta toliko nazao ucinio kontam skodit ce momku al ja ipak mislim da ti negdje u dubini svoje duse ipak volis tim iz doline, ne znam nekako imam taj osjecaj budi mi pozdravljenArmageddon2012 je napisao/la:hahaha,ladno čovjek citira neke moje postove u kojima se nijednim slovom ne pominje željezničar i onda lupa...
idi ti guzi i pecaj,yebeš čitanje mojih postova i pogotovo čitanje mojih misli,imaš i ti ljepših stvari u životu da radiš![]()
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
Kako je meni ovo smijesno kada igraci iz nase lige treba da idu vani kao sad Adilovic i Suljic pa onda pricaju "tesko mi je rastati se, volim ja svoj klub, ovo - ono", a jedva cekaju da odu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Možda momak sumnja da ti misliš, a to je logičan slijed događaja, jer ne vjerujem ni ja da ti možeš misliti svojom glovom, to je sramotno, ne? Hvališ se da misliš, a misliš slabije, to je za omču, skandalozno, dotepenski.Armageddon2012 je napisao/la:hahaha,ladno čovjek citira neke moje postove u kojima se nijednim slovom ne pominje željezničar i onda lupa...
idi ti guzi i pecaj,yebeš čitanje i pogotovo čitanje mojih misli,imaš i ti ljepših stvari u životu da radiš![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.