Chicago Bulls

Tribalian
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Tribalian » 21 maj 2011, 07:48

SaltCityAttack je napisao/la:Lako je pratiti taj Roseov pobjednički duh još od srednje škole. Njegov sveučilišni trener John Calipari ovako je opisao trenutak kada se "zaljubio" u Derricka Rosea: "Zapalilo me kada sam ga vidio da plače nakon srednjoškolskog poraza, dok su ostali klinci žurili u McDonald's. Dečko je bio utučen kada je izgubio."
Legenda :!: :!: :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 maj 2011, 10:51

Titova-Juga je napisao/la:Ja ovo kazem svim prijateljima i drzim se toga...
Koliko god da je VELIKI igrac i bit ce jos i bolji, Derrick je prije svega veliki covjek, i zato ga jos vise volim !
Joj znam da nema nikakve veze sa vasom temom, ali onaj mali Kyrie Irving, nas buduci play, imao intervju i momak je toliko kulturan, toliko iskren da je to nevjerovatno, pored toga je i odlican igrac, kada spojis to dvoje, onda je to ubitacna kombinacija, to je Rose pokazao. Bas me podsjeti na Rosea, ja sam rekao samo dovedite to dijete, jer treba biti prvo veliki covjek a tek onda igrac. Kyrie odgovara na pitanja sa yes sir, no sir hehe, eh to dugo nisam cuo. Nadam se da ce kod nas zavrsiti, pa da imamo i mi svog Rosea. Sretno vam sutra i zapalite Miami CHeat :D .

GO CAVS GO
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 maj 2011, 12:39

adriano_leite je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ja ovo kazem svim prijateljima i drzim se toga...
Koliko god da je VELIKI igrac i bit ce jos i bolji, Derrick je prije svega veliki covjek, i zato ga jos vise volim !
Joj znam da nema nikakve veze sa vasom temom, ali onaj mali Kyrie Irving, nas buduci play, imao intervju i momak je toliko kulturan, toliko iskren da je to nevjerovatno, pored toga je i odlican igrac, kada spojis to dvoje, onda je to ubitacna kombinacija, to je Rose pokazao. Bas me podsjeti na Rosea, ja sam rekao samo dovedite to dijete, jer treba biti prvo veliki covjek a tek onda igrac. Kyrie odgovara na pitanja sa yes sir, no sir hehe, eh to dugo nisam cuo. Nadam se da ce kod nas zavrsiti, pa da imamo i mi svog Rosea. Sretno vam sutra i zapalite Miami CHeat :D .

GO CAVS GO
Ja sam uvijek bio zagovarac takvih igraca u svlacionici a hvala Bogu i Bulls organizacija se takoder o tome brine.
Drago mi je cuti da i vi necete dugo biti autsajderi u ovoj ligi jer taj mali Irving bi mogao biti superstar koliko sam ga ja upratio. Ma treba vise takvih igraca, treba neko biti primjer ovoj danasnjoj omladini, ali pozitivan primjer!
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 22 maj 2011, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 maj 2011, 12:44

Cavsi imali srece na draftu,sad jos kamo srece po njih da potrefe prave igrace na draftu ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 maj 2011, 16:38

Iznenadjujuce velika kvota na kladionicama na nas za veceras :shock: dvojka bez hendikepa 2.65 :!:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 maj 2011, 16:39

veceras necu biti sa vama za vrijeme tekme, odo negdje u sport bar sa drustvom pratiti nocasnju tekmu...srento momci nocas , pa ako bog da do pobjede :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 16:40

Tribalian je napisao/la:Iznenadjujuce velika kvota na kladionicama na nas za veceras :shock: dvojka bez hendikepa 2.65 :!:

Na super ponudi u bet-liveu 2.80.
Odigrao sam je na jednom ludom listicu gdje imam Milana 2, (5.60) i Chelsea 2, (2.60) :mrgreen: .

Ja ocekujem dominaciju u skoku i solidnu odbranu, a onda pobjeda nece doci u pitanje.
Moramo da koristimo oruzje sa kojim smo ih i dobili 4 utakmice ove sezone.
Let's go BULLS !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 maj 2011, 16:43

Titova-Juga je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Iznenadjujuce velika kvota na kladionicama na nas za veceras :shock: dvojka bez hendikepa 2.65 :!:

Odigrao sam je na jednom ludom listicu gdje imam Milana 2, (5.60) i Chelsea 2, (2.60) :mrgreen: .

Ja ocekujem dominaciju u skoku i solidnu odbranu, a onda pobjeda nece doci u pitanje.
Let's go BULLS !
Pa to i ja mislim isto sto i ti,ne verujem da moze da nam se ponovi ono iz prosle utakmice,mislim da ce se puniti kosevima veceras.Mi naravno mnogo vise,jer ocekujem da cemo konsolidovati skok u odbrani,ajd da ne preterujem bas,za napad i nema veze toliko,al da ne gubimo bar lopre ispod naseg obruca.Necu da igram cisto ono da ne izmalerisem :mrgreen: al zato cu cepati na Dallas ove do kraja ,nadam se jos 2.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 16:46

Tribalian je napisao/la:

Let's go BULLS !
Pa to i ja mislim isto sto i ti,ne verujem da moze da nam se ponovi ono iz prosle utakmice,mislim da ce se puniti kosevima veceras.Mi naravno mnogo vise,jer ocekujem da cemo konsolidovati skok u odbrani,ajd da ne preterujem bas,za napad i nema veze toliko,al da ne gubimo bar lopre ispod naseg obruca.Necu da igram cisto ono da ne izmalerisem :mrgreen: al zato cu cepati na Dallas ove do kraja ,nadam se jos 2.

Iz tvojih usta u Bozije usi.
Ne mogu da docekam utakmicu jebote, a ima jos cijelih 10 ipo sati do njenog pocetka.
A jesu termin stavili u ovom playoffu, najraniji u 02h, a ova nocas u 03h pocinje, cccc.

Smrt nacionalizmu !!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 maj 2011, 16:51

A i ja kad sam video,popizdeo sam,ustao sam jutros u 8 a tekma nocas u 3.Ne znam da opet nije nesto oko vremenske zone,ne znam koliko je plus ili minus u vremenu tamo na Floridi????? U odnosu na njihovo centralno vreme ,kao sto je u Cikagu npr.????

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 16:53

Tribalian je napisao/la:A i ja kad sam video,popizdeo sam,ustao sam jutros u 8 a tekma nocas u 3.Ne znam da opet nije nesto oko vremenske zone,ne znam koliko je plus ili minus u vremenu tamo na Floridi????? U odnosu na njihovo centralno vreme ,kao sto je u Cikagu npr.????

Jedan sat je u razlici. Sada je recimo u Miamiu 10:54 ujutro a u Chicagu 09:54.
Ma ja sam se kofol naspavao ali opet, mrzim taj termin u 3, iscrpi te, pogotovo ono dok cekas pocetak II poluvremena.

Smrt nacionalizmu !!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 maj 2011, 17:11

Tribalian je napisao/la:A i ja kad sam video,popizdeo sam,ustao sam jutros u 8 a tekma nocas u 3.Ne znam da opet nije nesto oko vremenske zone,ne znam koliko je plus ili minus u vremenu tamo na Floridi????? U odnosu na njihovo centralno vreme ,kao sto je u Cikagu npr.????

Ma ja sam se kofol naspavao ali opet, mrzim taj termin u 3, iscrpi te, pogotovo ono dok cekas pocetak II poluvremena.
Pa da,visicu do 6 ujutro na "Sport klubu" :roll:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 17:50

Tribalian je napisao/la:

Pa da,visicu do 6 ujutro na "Sport klubu" :roll:

Blago tebi pa ces na sport klubu, ja moram streamove gonjat je ovaj moj sport klub nista ne prenosi jbo ga svak' !

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 maj 2011, 17:52

utakmica pocinje u 2:30h po nasem vremenu.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 17:57

L-Train je napisao/la:utakmica pocinje u 2:30h po nasem vremenu.

Evo izgleda su odjednom termin promijenili ili sam netacne informacije citao.
Uglavnom, koliko toliko je bolje, makar i tih pola sata. Iako ovo nece poceti do 20 do 3 negdje sigurno.

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 maj 2011, 18:04

Uglavnom, koliko toliko je bolje, makar i tih pola sata. Iako ovo nece poceti do 20 do 3 negdje sigurno.
po njihovom vremenu pocinje u 8:30p ET,sto znaci da je u 2:30h po nasem (valjda je tako) :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 maj 2011, 18:07

u 2:30 je po vasem, ali ona ti nece poceti siurno mozda ni do 3:00 :)...utakmica po central Chicago vremenu je u 7:30
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 18:09

L-Train je napisao/la:

po njihovom vremenu pocinje u 8:30p ET,sto znaci da je u 2:30h po nasem (valjda je tako) :D

Jeste, tako je, nego kazem, iako pise da je u "ipo", uvijek pocne minimum deset minuta kasnije.
Oni se ukljuce u utakmicu tada dok se igraci zagrijavaju, tako je svugdje po nba-u.

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 maj 2011, 18:14

ma znam dok se ispostuje protokol tj. zagrijavanje,himna,najavljivanje startnih petorki u to je vec i 3 sata kod nas :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 maj 2011, 19:34

Titoista brate,zahebao sam se :roll: :roll: :roll: Pa mi isti sport klub imamo,ja sam pretpostavio da ima tekma na TV :? ,znas i sam da su vikendom uvek prenosili NBA. J*bem ti takav kanal,koje su to ljige od ljudi,hebo ih Arsenal i Boka zajedno,u sred finala konferencije,oni mi pustaju argentinski fudbal,kao da me zabole sta se tamo desava,i kao da je to bitan dogadjaj u pm,koji su to ovnovi od ljudi,neverovatno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zasta ja placam kablovsku koji moj da gledam umetnicko klizanje,bilijar i argentinski fudbal ,nabijem ih tamo . Ja ne mogu da verujem,i sad trebam da jurim neke linkove od kojih mi 90% zakucava.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.