Znam ja sta valjaDushi_Rob je napisao/la:@enobarca
mnogo dobro dobra !

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znam ja sta valjaDushi_Rob je napisao/la:@enobarca
mnogo dobro dobra !
A jbt ovo, udjem da vidim ko je ova, i vidim da je imam medju prijateljima. Inace mala je iz Zepca i BETON jerob do bagro je napisao/la:Evo je rodjak, uleti joj klizeci.IlPrincipe je napisao/la:robe gdje ovu nađe beton je cura fkt ono sto iVar kaze drzi do sebe u svakom segmentu .. armirani beton
https://www.facebook.com/merima.lautner?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma znam je, zavrsila 3. srednje, ide u gimnaziju i fkt je ono broj 1 u Zepcu sto se treba ticeDex je napisao/la:Znači ta iz Žepča neka kona
eto vidis kako su momci komentirali poslije mene, beton su. Bio si na pogresnom mjestutruts je napisao/la:Bio sam samo 2-3 puta u Mostaru, nisam baš primjetio nešto puno cura, uglavnom sam oko Starog mosta šetkao, a tu sve neki turisti, babe, đedovi i strane klinkeBosniacum Lilium je napisao/la:truts nisi ti onda nigdje bio. Mostarske mace su konza ! Idi i provjeri![]()
PS: daj par linkova kao dokaz
nekad bilo, sad se samo prica. Banjalucanki je ko ostalo nesto lijepih ali onako vala.braco je napisao/la:+1neo je napisao/la:Od Banjalucanki ljepsih nema
A što se tiče našeg regiona,srpkinje su no1.
je l' to frajer iz Kladuse? Sad mi je sve jasno. Da je i iz Krupe ne bih se cudiolegenda reala je napisao/la:Mogli smo mi na par dana kod Tigra iz Kladuše, zvanog Zdenek Zeman![]()
+1braco je napisao/la: A što se tiče našeg regiona,srpkinje su no1.
Samo 10 km moram preć do Žepča, ma šta je toel-fighter je napisao/la:Ma znam je, zavrsila 3. srednje, ide u gimnaziju i fkt je ono broj 1 u Zepcu sto se treba ticeDex je napisao/la:Znači ta iz Žepča neka kona
@Otelo
Slazem se, al dok ne progovore.
Jedna ovakva treba svakomDex je napisao/la:Samo 10 km moram preć do Žepča, ma šta je toel-fighter je napisao/la:Ma znam je, zavrsila 3. srednje, ide u gimnaziju i fkt je ono broj 1 u Zepcu sto se treba ticeDex je napisao/la:Znači ta iz Žepča neka kona
@Otelo
Slazem se, al dok ne progovore.I to da je zbarim nekom jaranu, meni ne treba
a vise bih volio da je ne znam, al etojbmilan je napisao/la:Sta je ovo Mirhu smaracicu svi znajuplavetniloo je napisao/la: joj mirhe, jest ofirna treba, bože sačuvaj![]()
![]()
Što ba, vidi joj frizureplavetniloo je napisao/la: a vise bih volio da je ne znam, al eto
To je mene jedan kolega pit'o u klubu , kao jes' bio u Brezi jesam rek'o nekada davno ,BritishCore je napisao/la:Ko hoće da zigu, nek se zaputi u Brezu.
to je toCiva je napisao/la:To je mene jedan kolega pit'o u klubu , kao jes' bio u Brezi jesam rek'o nekada davno ,BritishCore je napisao/la:Ko hoće da zigu, nek se zaputi u Brezu.
Kaže jes' guzio , rek'o nisam kaže nisi bio u Brezi ...
Takva je situacija i sa Varešom ..
Bukvalno brate..Neutral je napisao/la:Kako pričate reklo bi se da se samo okrenu i vi ga pristavite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.