HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

napravljenje
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la napravljenje » 16 avg 2011, 16:53

Vi ste naša Severina, rođeni ale aleeeeeeeeeeeeslika
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 16 avg 2011, 19:00

Vidim da u Rijeci hvale bivseg igraca Celika i Zrinjskog,Salcinovic je opasan igrac i vidi se da ima slifa za igru,talenat koji posjeduje u igri jedan na jedan je besprijekoran,no njegov trud i zalaganje na utakmici su kao i disciplina veoma veoma na niskoj razini,sto vise ponasa se kao amater,iz Zrinjskog je jednostavno otisao nakon sukoba sa Melherom dok je iz Sandefjord-a takodjer nakon sukoba sa menadzerom osobnim potjeran sa porukom da na skandinavskom podrucju nikada vise nece zaigrati.U lechu se takodjer nije snasao.
Znaci Norveska,BiH,Poljska klima mu nije odgovarala,tko zna mozda ga Jadransko more smiri i pokaze svoj talenat.
U nas je vise "psovao" i "odmahivao " rukom nego sto je trcao!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 avg 2011, 19:03

napravljenje je napisao/la:Vi ste naša Severina, rođeni ale aleeeeeeeeeeeeslika
Vi ste nasi papagaji. Fijuuu fijuuuu.. :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 avg 2011, 19:26

195 je napisao/la:xy

guraj dalje, olimpic ... stajanje , samo jako samo desno ;)

Ocel vam srce parati , vama ili vasim roditeljima kada na Tv-u budu gledali Velez protiv Sarajeva :?: :?: ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 16 avg 2011, 19:30

Kako samo glupa pitanja...iskreno ja cu evo gledat utakmicu i uvijek cu radje Veleza pogledati nego Barcelonu,City i ostale euro ekipe jer mi je domaci sport iznad svega stranog...vama sretno u Sarajevu i da se vratite barem sa bodom a da nas Zrinjski pobjedi i ostane u vrhu tako da derby pod BB bude "derby" iz vrh tablice!
Pozdrav i opustite se...kanite se tanzija ...
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 16 avg 2011, 19:31

ANTIFA ! je napisao/la:
195 je napisao/la:xy

guraj dalje, olimpic ... stajanje , samo jako samo desno ;)

Ocel vam srce parati , vama ili vasim roditeljima kada na Tv-u budu gledali Velez protiv Sarajeva :?: :?: ;)
Golemo ne skidate se sa teme o Zrinjskom . A opet shvatam vas, nije lako imati klub na totalnim marginama zadnjih 20 godina. Nastavite i dalje samo nemojte vrijeđati jer skim god ste u zavadi redovno izgubite....

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 16 avg 2011, 19:46

195 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Bez obzira šta mislili o Kulji, on je ipak legenda Veleža, a kada su Envera Marića pitali, ko je po vama najbolji igrač s kim ste igrali, on je odgovorio: Kulje Vladić, to je bio čarobnjak, ništa mu nisu mogli, i dan danas su njih dvojica u kontaktu...

Bola !

jel tebi jasno da danas 60 posto mostaraca navija za zrinjski , jel tebi jasno da glavne karike nekadasnjeg prijeratnog veleza ( hrvati ) cijene danas samo zrinjskog , jel tebi jasno da vam pola tribine čine " raja iz mostara " od konjica do podveležja, jel tebi jasno da su vam je tim jednonacionalan i da više " ostalih nacionalnosti " igra u zrinji .... moglo bi se do ujutro kontrirat tom nekom lažnom istočnomostarskom mostarluku i multietničarskoj priči...

Neznam šta mi ovo treba :? , haj sad sprti i živi u iluziji i dalje .... mi volimo samo HŠK Zrinjski iz Mostara !
to ispade dasu samo pravi mostarci na zapadnoj strani pa BOLA djesu ovi nasi iz BRDJANA.BJELOVCINE, RADESINA,DOLINE NERETVICE ja cuo dasu najvatreni tamo na stajanju.tako da malo ti pravi mostraca navija zrinjski, a ti si ljubomoran stp RSD VELEZima navijace sirom BOSNE I HERCEGOVINE,i ti pricas o multieticnosti pa bola idi kacite slike ante pavelicA KUKASTE KRIZEVE velicajte ustaske velikase, ma BOLA vas nogomet i NE ZANIMA vi ste zadojeni nacionalizmom,mogu mislit kako se osjecaju oni igraci koji nisu hrvati A IGRAJU za zrinjski mislis da im je ugodno ,pa sto je pobjegao salcinovic,sto vas smajic ne hvali,a bgmi ko god je igrao za velez , ma gdje da ode hvali taj klub....et vam navijajte za svoj nacionalisticki klub daleko vam kuca bila .....

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 16 avg 2011, 19:49

konjicanin01 je napisao/la:to ispade dasu samo pravi mostarci na zapadnoj strani pa BOLA djesu ovi nasi iz BRDJANA.BJELOVCINE, RADESINA,DOLINE NERETVICE ja cuo dasu najvatreni tamo na stajanju.tako da malo ti pravi mostraca navija zrinjski, a ti si ljubomoran stp RSD VELEZima navijace sirom BOSNE I HERCEGOVINE,i ti pricas o multieticnosti pa bola idi kacite slike ante pavelicA KUKASTE KRIZEVE velicajte ustaske velikase, ma BOLA vas nogomet i NE ZANIMA vi ste zadojeni nacionalizmom,mogu mislit kako se osjecaju oni igraci koji nisu hrvati A IGRAJU za zrinjski mislis da im je ugodno ,pa sto je pobjegao salcinovic,sto vas smajic ne hvali,a bgmi ko god je igrao za velez , ma gdje da ode hvali taj klub....et vam navijajte za svoj nacionalisticki klub daleko vam kuca bila .....

eee da mi je znat ko vam dovede internet u tu selendru..... iĐi ori njivu tutkume
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 16 avg 2011, 19:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 16 avg 2011, 19:50

Opet pukotina iz konjica dosađuje. Mogu mislit kako mu je ukućanima :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 avg 2011, 19:56

miki917 je napisao/la:Opet pukotina iz konjica dosađuje. Mogu mislit kako mu je ukućanima :D
Ovo najvise volim, covjek vam fino iznese par nepobitnih argumenata na koje vi odgovarate vrijedjanjem i o tome odakle je... Nista vi bolji od njega niste iako zivite u tom ''velegradu''... Sta bi ja vas trebao nazivati seljacima i divljacima jer ja zivim u Sarajevu cija je jedna opstina veca od Mostara po broju stanovnika i to skoro duplo veca...

Pukotine iz Z. Mostara... :lol: :lol: :lol:
Cast I. Mostaru jer su to veoma korektni i posteni ljudi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 16 avg 2011, 20:01

Arogantni je napisao/la:
miki917 je napisao/la:Opet pukotina iz konjica dosađuje. Mogu mislit kako mu je ukućanima :D
Ovo najvise volim, covjek vam fino iznese par nepobitnih argumenata na koje vi odgovarate vrijedjanjem i o tome odakle je... Nista vi bolji od njega niste iako zivite u tom ''velegradu''... Sta bi ja vas trebao nazivati seljacima i divljacima jer ja zivim u Sarajevu cija je jedna opstina veca od Mostara po broju stanovnika i to skoro duplo veca...

Ma šta nam kažeš. Živiš u sarajevu. Jesi li uopćini većoj ili manjoj. Možda ti treba neka nagrada za životno dijelo jer zaboga živiš tu.
Je li ta općina u zapadnom ili istočnom sarajevu?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 avg 2011, 20:03

ne postoji zapadno sarajevo.
molim vas, o geografiji negdje drugo. tema je HŠK Zrinjski.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 avg 2011, 20:04

Pa eto arogantni sad nisi ni ti korektan niti ista, podijeli Mostar tek tako na zapadni i istocni i diskriminira jedne na prema drugima, kako covjece. :) Bolan, davno je proslo vrijeme gradova u BiH. To oni danas nisu, odnosno danasnje stanovnistvo im ne daju za pravu da budu. Sto to prije stanovnistvo BH u kompletu shvati, to bolje svima. Sve ostalo je puko zavaravanje, bezveze se raspravljate i kvarite temu.
...Život za Široki...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 avg 2011, 20:04

miki917 je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:

Ma šta nam kažeš. Živiš u sarajevu. Jesi li uopćini većoj ili manjoj. Možda ti treba neka nagrada za životno dijelo jer zaboga živiš tu.
Je li ta općina u zapadnom ili istočnom sarajevu?
Mi se ne dijelimo ko vi i ako te bas zanima zivim u toj opstini... A ovo sam samo napisao iz razloga sto vi beze vrijedjate momka sto zivi u Konjicu... Kao da je bitno gdje ko zivi... NIsam znao da se i tako ljudi gledaju tj. kakav je ko?
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 16 avg 2011, 20:05

Pa nek provokatori brišu na svoje teme i neće biti ni zapadnog ni istočnog

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 avg 2011, 20:06

nema "vaših" i "njihovih" tema.
HŠK Zrinjski...

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 16 avg 2011, 21:05

miki917 je napisao/la:Pa nek provokatori brišu na svoje teme i neće biti ni zapadnog ni istočnog
ovo je bio samo odgovor na blacenje VELEZA konstantno,kad istina zaboli onda te vrjedjaju ,mogu ja i orat nijive i radit sta mi je volja al kad neko omalovazava instituciju kakav je VELEZ ,I drzavu u kojoj zivi uvjek cu reagovat,.Samo me cudi jedna stvar kako neko moze nastupat u ligi jedne zemlje a da pritom tu istu drzavu mrzi iz dna duse,to su niskomoralne osobe,,fino brate aplicirate za hnl krenete iz neke 5 lige i igracete derbi sa hrv dragovoljcem.. a i sa dinamom al tamo negdje 2032,zato pozurite,,

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 16 avg 2011, 21:08

konjicanin01 je napisao/la:

to ispade dasu samo pravi mostarci na zapadnoj strani pa BOLA djesu ovi nasi iz BRDJANA.BJELOVCINE, RADESINA,DOLINE NERETVICE ja cuo dasu najvatreni tamo na stajanju.tako da malo ti pravi mostraca navija zrinjski, a ti si ljubomoran stp RSD VELEZima navijace sirom BOSNE I HERCEGOVINE,i ti pricas o multieticnosti pa bola idi kacite slike ante pavelicA KUKASTE KRIZEVE velicajte ustaske velikase, ma BOLA vas nogomet i NE ZANIMA vi ste zadojeni nacionalizmom,mogu mislit kako se osjecaju oni igraci koji nisu hrvati A IGRAJU za zrinjski mislis da im je ugodno ,pa sto je pobjegao salcinovic,sto vas smajic ne hvali,a bgmi ko god je igrao za velez , ma gdje da ode hvali taj klub....et vam navijajte za svoj nacionalisticki klub daleko vam kuca bila .....
:lol: :lol: :lol: veelz ima navijaca pa na 30 god vas 100 bude ahahhaa eto koliko vas ima
u nas igraju svi igraci svih nacionalnosti,cuj ne hvale klub pa pitaj hadzica,bekica,milosevica,muslimovica,dzinovica,zajka zebu,kerkeza,selimovica pa ces bidit sta ce ti reci
bola zrinjski je institucija za vas,dvostruki prvak i pobjednik kupa ,a vii pobjednici 1 lige ahhaahha
poklopi se usima i suti.....
odskaci na svoju temu
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 16 avg 2011, 21:08

miki917 je napisao/la:Pa nek provokatori brišu na svoje teme i neće biti ni zapadnog ni istočnog
ovo je bio samo odgovor na blacenje VELEZA konstantno,kad istina zaboli onda te vrjedjaju ,mogu ja i orat nijive i radit sta mi je volja al kad neko omalovazava instituciju kakav je VELEZ ,I drzavu u kojoj zivi uvjek cu reagovat,.Samo me cudi jedna stvar kako neko moze nastupat u ligi jedne zemlje a da pritom tu istu drzavu mrzi iz dna duse,to su niskomoralne osobe,,fino brate aplicirate za hnl krenete iz neke 5 lige i igracete derbi sa hrv dragovoljcem.. a i sa dinamom al tamo negdje 2032,zato pozurite,,
Pa ti si bez uvrede .... Ko ti vrijeđa tvoj klub. Imaš 15 postova od tog 14 na temi o Zrinjskom što dovoljno govori o tebi. Haj živio ti meni i proglasićemo te plemićem od glave do pete.

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 16 avg 2011, 21:10

miki917 je napisao/la:
Pa ti si bez uvrede .... Ko ti vrijeđa tvoj klub. Imaš 15 postova od tog 14 na temi o Zrinjskom što dovoljno govori o tebi. Haj živio ti meni i proglasićemo te plemićem od glave do pete.
kompleksi bola.........samo vise na temi zrinskog pogledaj zadnje dvi stranice sve oni pisu
to je samo dokaz koliko smo
nabijamo komlekse
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.