FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 07 avg 2011, 14:33

Nadam se da su se nasi otrjeznili od ovih Izraelaca, da mozemo pobjedit Siroki. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 avg 2011, 14:33

Ono je više bilo na suca koji nije odmah svirao očiti penal za Želju nego je se prvo morao konzultirati s pomoćnikom što je izazvalo bijes
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 07 avg 2011, 14:34

pacovi_tu_ima je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Necu da ulazim u dublju diskusiju jer bi moglo doci do neceg sto nije mjesto na ovom forumu.
I nemoj, prvi post pa si poceo vrijedjati. Ne kontam, u Sirokom se uvijek moglo igrati i ne samo Zeljo nego i svaki klub. Teren dobar, domacini susretljivi, nema nekog vele navlacenja, prtiska i slicno. Ako si bolji odneses bodove kuci, ako nisi ostavis ih na Pecari i cao.
kad je bio penal za želju u polufinalu kupa, umalo nije došlo do linča od strane domaćih. morao je da reaguje na tribinama i josip bevanda da bi smirivao situaciju. eto koliko se može igrati na pecari. amar osim očigledno zaboravlja zadnje događaje tamo :roll:
ma nemoj tako znas da mora biti kako aleksandar_veliki kaze,ne mogu da vjerujem kako ljudi zaboravljaju sve sta se dole dogadjalo zadnjih godina

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 07 avg 2011, 14:39

Joj o cemu vi pricate,osim govori za ekipu Sirokog,uslove dobre dole,pa i navijaci imaju smjestaj dobar.
Gdje god idu Sarajevo i Zeljo,ljudi psuju sve,svi imaju animozitet prema glavnom gradu,pa eto ko bi rekao da ce nas kamenovati u Gradaccu pa opet jesu.Nije to samo u Sirokom,Zenici ili negdje.Ljepse je otici dole biti na tribini nego u Tz na rizli.(nemojte se uvrijediti Tuzlaci ali tako je bilo zadnje 3g )
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 07 avg 2011, 14:42

aleksandar_veliki je napisao/la: Da, ali je bio penal, izgleda da i ti to zaboravljas.
jesam li ja gdje napisao da nije bio penal? penal je bio čist kao suza, i trebalo je skoro 15 minuta da ga izvede zajko zeba zbog orgijanja na tribinama od strane domaćih velikodostojnika, susretrljivih domaćina kako ti kažeš. aco, malo budi realan, na pecari nije baš bajno i krasno kako to ti želiš da predstaviš. realnost je drugačija od tvoje. da nije bevanda uletio na tribine da smiri navijače, svega je moglo biti.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 07 avg 2011, 14:43

nazove trenera orangutanom i prodje bez ikakve kazne :evil:
sad bar znam da je i to dozvoljeno pa cu imat siri izbor rijeci prilikom diskusija :mrgreen:

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 07 avg 2011, 14:47

Na Pecari sam bio 4 puta i ni jednom nisam doživio neugodnost.Jedina mana je izlazak 10 min ranije kao na svim ostalim terenima.Ovo što hrenovke hoće da prestave da je dole boj,nije istina.Desilo se jednom dole ono što niko ne želi da se desi,izgubljen je život.Trebamo svi raditi da se nikad nikom više to ne desi,a ne voditi opet ka tome.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 07 avg 2011, 14:49

lottdogg je napisao/la:nazove trenera orangutanom i prodje bez ikakve kazne :evil:
sad bar znam da je i to dozvoljeno pa cu imat siri izbor rijeci prilikom diskusija :mrgreen:
Fakat :twisted: :twisted:
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 07 avg 2011, 14:52

pacovi_tu_ima je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Da, ali je bio penal, izgleda da i ti to zaboravljas.
jesam li ja gdje napisao da nije bio penal? penal je bio čist kao suza, i trebalo je skoro 15 minuta da ga izvede zajko zeba zbog orgijanja na tribinama od strane domaćih velikodostojnika, susretrljivih domaćina kako ti kažeš. aco, malo budi realan, na pecari nije baš bajno i krasno kako to ti želiš da predstaviš. realnost je drugačija od tvoje. da nije bevanda uletio na tribine da smiri navijače, svega je moglo biti.

Kada gadjaju u Zenici to je normalno, kada gadjaju u Mostaru i to je normalno, kada kadjaju na Kosevu i ulijecu u teren i to je ok, samo nije ok kada se gadja na Pecari... Gadjaju se svugdje sudije, igraci, strucni stab, svi znamo sta se desava po Tuzli, Zenici, Mostaru, Trebinju itd... nemojte sad zbog nekih drugih stvari pljuvati na ono sta se desava na terenu.
Budite malo realni, ne mjesajte tribinu sa terenom, u Sirokom su vazda uslovi za igru bili ok i korektnost domacina, rijetko kad je bio grub prekrsaj ili neka sranja na terenu, puno cesce se to desava na svim ostalim terenima. Druga je stvar tribina i ona skupina od 20-30 navijaca, ni ja ih ne volim zbog vrlo dobro poznatih stvari...

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 07 avg 2011, 15:00

Koga je maccabi dobio u playoffu? :D
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 avg 2011, 15:00

dijaspora city, nemaš se pravo javljat :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 07 avg 2011, 15:06

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Koga je maccabi dobio u playoffu? :D
Neugodnu Panatu :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 07 avg 2011, 15:43

Ma nas 30-40 ako se skupi mi navijamo za svoj klub koda mi ikome mozemo ista :D
Pukom srecom nikad nam nitko nije oduzeo trans
Neki ce rec zato sto ne idete na gostovanja ,ja cu mu samo rec nek ode na škripari poduzece i razuvjeri se
Vrlo jednostavno :Ne izazivaj i nece ti se nista dogodit ;)

Drago mi je sto je @aleksandar_veliki konacno pokazao da moze bit i realan :)

U gradu je sparina neka al u 21 h ce bit idealno igrat
Zeljo je kvalitetnija ekipa od nas ,ali mi svoju sansu cemo trazit u umoru igraca i u visokom porazu mozda ce ekipa bit malo utucena
Pozdrav

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 07 avg 2011, 16:45

Nisam baš neki veliki optimista pred naše gostovanje na pecari.Sigueno je ona priča iz Izraela ostavila traga.Kako se jednom Zebi vratiti u normalu nakon onakvog debakla a svi smo svjedoci da je on jedan od dvojice koji je izgarao na terenu.I dalje mislim da nam odbrana nije za respekta,bekova kao da nemamo a naš Nijema zna ispasti iz igre i eto gužve pred Karićem.Nikako mi iz glave ne izlazi činjenica da i pored visokog vođstva Makabija njihov trener na pauzi ubacuje napadače a u 90 min skače kao da je neriješeno.Valjda nam se ta malodušnost da ne kažem nešto drugo neće ponoviti večeras.Ako me naši demantuju niko sretniji od mene.Ova tekma nas može dodatno i ipovaliti ali može i izvaditi u potpunosti.Zato se dobrom Želji večeras nadam

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 avg 2011, 16:46

morate biti realni..

sudac je nakon ociglednog penala pokazao loptu za golmana..i onda ide pritisak zelje, sudac ide do pomocnika kao da se s njim konzultira, ovaj kaze nisam vidio nista, ali zaleđe nije bilo..ovaj ide i svira penal..normalno da ce publika reagirat al penal je bio i izveden je..ja cisto sumnjam da bi nakon onog sto je debil iz Stoca uradio, u Vrapčićima, Tuzli, Travniku, Trebinju penal bio izveden (bez namjere da ponizavam navedene nego primjer dajem)..ne bi sigurno u to sam uvjeren..

na pecari se moglo igrat a to su se mogli uvjeriti svi prosle godine kad su nam bodove nosili i rudar, i borac i olimpic..tako je bilo prosle, i prije prosle i bit ce..ako si bolji slobodno uzmi bodove nece ti nitko nista rec..olimpic je cak dobio aplauz (i Raščić) prošle godine kakav ekipa Širokog nije od 2006. toliko o tome
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 avg 2011, 16:57

Ondje je iskljucivo sudac kriv za cijelu situaciju. Jer je uvalio ovoga drugog u g.vna, a bilo je vecini ocito da je cist penal. Reakcija je bila ocekivana, jer nesto kao konzultira se i sta ne, dize zivce ljudima, i onda to sve preraste u nesto deseto. Isti bi k* bio bilo gdje drugdje, da je jednostavno uzeo odgovornost na sebe i rekao ok, to je tako kako jest, nitko mu ni ''a'' ne bi rekao nit bi sta bilo.
...Život za Široki...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 07 avg 2011, 18:00

Sretno ljože
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 18:11

Kevin je napisao/la:morate biti realni..

sudac je nakon ociglednog penala pokazao loptu za golmana..i onda ide pritisak zelje, sudac ide do pomocnika kao da se s njim konzultira, ovaj kaze nisam vidio nista, ali zaleđe nije bilo..ovaj ide i svira penal..normalno da ce publika reagirat al penal je bio i izveden je..ja cisto sumnjam da bi nakon onog sto je debil iz Stoca uradio, u Vrapčićima, Tuzli, Travniku, Trebinju penal bio izveden (bez namjere da ponizavam navedene nego primjer dajem)..ne bi sigurno u to sam uvjeren..

na pecari se moglo igrat a to su se mogli uvjeriti svi prosle godine kad su nam bodove nosili i rudar, i borac i olimpic..tako je bilo prosle, i prije prosle i bit ce..ako si bolji slobodno uzmi bodove nece ti nitko nista rec..olimpic je cak dobio aplauz (i Raščić) prošle godine kakav ekipa Širokog nije od 2006. toliko o tome
Može se i na Grbavici uvijek igrati :!: ...ko god je bio bolji -uzeo je bodove...Široki u nekoliko navrata uzimao sva 3 boda...ako cemo pošteno do kraja ;)...nek mi neko navede gdje se bolje sudi gostima :?: (ali samo argumentovano)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 18:14

Sjecate li se prije par godina kada je Zeljeznicaru bio upitan ostanak u ligi,da je na grbavici protiv Borca bio sviran jedan od najsmjesnijih penala u istoriji fudbala?Igrac Zeljeznicara je usao u kazneni prostor i jednostavno pao,nigdje nikog oko njeg i penal.
Mislim cak da je te sezone Borac i ispao,taj dvoboj je bio jedan od kljucnih za opstanak.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 18:17

Dylan Dog je napisao/la:Sjecate li se prije par godina kada je Zeljeznicaru bio upitan ostanak u ligi,da je na grbavici protiv Borca bio sviran jedan od najsmjesnijih penala u istoriji fudbala?Igrac Zeljeznicara je usao u kazneni prostor i jednostavno pao,nigdje nikog oko njeg i penal.
Mislim cak da je te sezone Borac i ispao,taj dvoboj je bio jedan od kljucnih za opstanak.
Nisi u pravu definitivno...penal je postojao itekako.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Redfire16 i 32 gosta.