FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
dobra je igra, pariz osim prva dva minuta nije priso golu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Naftaši su nula, dali su nam gol iz naše ogromne greške, a naši promašuju sve moguće.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kako je PSG kreno mislio sam da cemo zavrsiti ko povrce u NutriBulletu na TopShop reklami...jedino sto me nervira je ovaj nas Talijan koji forsira visoku odbranu
Ulreichov gol
Polahko, evo melju ujednaceno da povrće zadrži nutritivne vrijednosticoelho41 je napisao/la:Kako je PSG kreno mislio sam da cemo zavrsiti ko povrce u NutriBulletu na TopShop reklami...jedino sto me nervira je ovaj nas Talijan koji forsira visoku odbranu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Stopera
i kao Kimmich problem 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Nerminovic
- Kontakt:
Reakcija u Ulreicha k'o u Piplice nabijem njega i Stuttagrt
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Ulreich loša reakcija, ali branimo se kriminalno, ne može se braniti sa 5 igrača, Carlo i gvardiolština.
Znate kako se ovo zove ? Taktička naivnost na vrhuncu...
Ta taktička naivnost je bila prisutna i kod Juppa u drugoj sezoni, pa je zbog poraza naučio kako da igra u trećoj.
Ta taktička naivnost je bila prisutna i kod Pepa u svim sezonama a on nikada nije naučio.
Ta taktička naivnost je prisutna i kod Carla a izgleda da i on ne uči...
Izbacuj im iz glave ideju da moraju "glavom kroz zid" i da štoperi moraju biti na 40 m i da se mora vršiti pritisak na golmana. Je*o vas totalni fudbal. Ovo je glupi fudbal, idiotski!
Ta taktička naivnost je bila prisutna i kod Juppa u drugoj sezoni, pa je zbog poraza naučio kako da igra u trećoj.
Ta taktička naivnost je bila prisutna i kod Pepa u svim sezonama a on nikada nije naučio.
Ta taktička naivnost je prisutna i kod Carla a izgleda da i on ne uči...
Izbacuj im iz glave ideju da moraju "glavom kroz zid" i da štoperi moraju biti na 40 m i da se mora vršiti pritisak na golmana. Je*o vas totalni fudbal. Ovo je glupi fudbal, idiotski!
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 27 sep 2017, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar golman je pola ekipe. to se tek sad vidi
-
- Kontakt:
Nema nama napretka dok se ova gvardiolština ne iskorijeni iz kluba, kao što reče kolega iznad odbrana uvijek na 40 metara od gola, odbrana i veznjaci sami na vjetrometrini. I mi i Dortmund igramo glup fudbal, naivan.
- Nerminovic
- Kontakt:
James, Sule, cijela odbrana, Thiago su svi ***** nista od nas ove godine
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- anelbavarac
- Kontakt:
Oba gola po strani austrijske ublehe.
Sule cuva Mbappea.
E moj Carlo.

Sule cuva Mbappea.
E moj Carlo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj komedije 

Kakav trio Pariza **** te zivot!
Bajern umrtvljen, nema enrgije. Iako Pariz ne igra vrhunski, narocito na sredini terena, vidi se da imaju dosta rezerve i da su bolja ekipa od Bajerna.
Ne bi liko nikakvo cudo da Pariz uzme na kraju. Mozda su slabiji od Reala al' su zato nalozeniji. A motiv zna presuditi. Real je prilicno zasicen uspjesima sto pokazuje pocetak ove sezone.

Bajern umrtvljen, nema enrgije. Iako Pariz ne igra vrhunski, narocito na sredini terena, vidi se da imaju dosta rezerve i da su bolja ekipa od Bajerna.
Ne bi liko nikakvo cudo da Pariz uzme na kraju. Mozda su slabiji od Reala al' su zato nalozeniji. A motiv zna presuditi. Real je prilicno zasicen uspjesima sto pokazuje pocetak ove sezone.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- muhamedhulk
- Kontakt:
hahaha recite da se salite
cuj pep kriv
pa pep je ovakve ekipe jeo za dorucak... 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Nije on kriv kriva je njegova glupa filozofija i Carlo koji ju je prihvatio. Greška u dodavanju i ovi nazad ostaju sami na super brze napadače koje imaju naftaši. Poklanjamo im pobjedu s ovim idiotskim stilom igre.muhamedhulk je napisao/la:hahaha recite da se salitecuj pep kriv
pa pep je ovakve ekipe jeo za dorucak...
- Nerminovic
- Kontakt:
Bravo anćeloti, **** jedno žabarsko
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Dajte ljudi, recite da se salite. Nema ovo tolike povezanoati s "gvardiolstinom". Odbrana kod Katalonca je bila visoko da se bolje lopta cuva, a ovdje je direktno prema naprijed, brzo se igra, a rupa je izmedju ofanzivnijeg i defanzivnijeg dijela. Cijela odbrana je smijesna, na celu s tim da Sule cuva Mbappea.
Generalno dobro igramo naprijed, stvaramo sanse, fali doduse zavrsni pas, ali dobro je. Nazad kriminalni, a slag na tortu je Ulreich koji bezvezni gol prima. Ni Alaba nazad nije mnogo bolji.
Mi igramo, oni zabijaju.
Generalno dobro igramo naprijed, stvaramo sanse, fali doduse zavrsni pas, ali dobro je. Nazad kriminalni, a slag na tortu je Ulreich koji bezvezni gol prima. Ni Alaba nazad nije mnogo bolji.
Mi igramo, oni zabijaju.
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.