Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Speed je odavno u Bosni i Hercegovini , najpopularnija droga ako nisi dnao ...
Nisu isto Speed i speed.
Veliko i malo slovo, gradivo iz drugog razreda osnovne škole.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Rečenice se započinju velikim slovom , gradivo iz prvog razreda osnovne škole .
Zbog ovoga sam i reagovao, jer je moj Speed bio u sredini recenice, sa velikim slovom.
Hoće li ovo Speed doci u BiH?
Tom debilu sto je napravio video treba yebati sav rod i njega. Paris je pun sirotinje i ulicara od srednjeg vjeka do danas.
Ovo je samo fasisticka propaganda za mrznju drugog i drugacijeg.
Budi normalan i na internetu. Pravilo vazi za svakog forumasa. Ovo je bolesna sredina za svakog koji udje.
I jasno je da na snimkama lijevo i desno nisu isti kadrovi, shodno tome nema smisla ni upoređivati.
Međutua, jasno je da prosječan forumaš ne putuje, ne čita i ne zna za svijet bez ksenofobije, tako da nije ni zamjeriti neukima.
Divno slavlje sinoć , dvoje mrtvih , 600 i kusur uhapšenih , 700 požara , materijalne štete mašala ...
Tom debilu sto je napravio video treba yebati sav rod i njega. Paris je pun sirotinje i ulicara od srednjeg vjeka do danas.
Ovo je samo fasisticka propaganda za mrznju drugog i drugacijeg.
Budi normalan i na internetu. Pravilo vazi za svakog forumasa. Ovo je bolesna sredina za svakog koji udje.
I jasno je da na snimkama lijevo i desno nisu isti kadrovi, shodno tome nema smisla ni upoređivati.
Međutua, jasno je da prosječan forumaš ne putuje, ne čita i ne zna za svijet bez ksenofobije, tako da nije ni zamjeriti neukima.
Divno slavlje sinoć , dvoje mrtvih , 600 i kusur uhapšenih , 700 požara , materijalne štete mašala ...
https:
A utakmica odron bila, gore finale od Lakers-Nets 00ih
https:
A utakmica odron bila, gore finale od Lakers-Nets 00ih
Utakmica je bila odlicna, druga stvar sto je Inter zalutao u finale
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.