Vladavic?Mandrak je napisao/la:Ništa im ne radimo, vec jedno je igrati i biti glavni u Veležu, a drugo igrati u Želji gdje je konkurencija 5x jaca...jedini koji je uspio u Želji je bio Kajtaz.kimbo je napisao/la:@bob
Ne znam sta im raditegore , mozda klima ??? vidis i Colica .. dok je kod nas bio harao je ligom .. a sad ..???
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Jah dobro si, njega zaboravih...ali on je došao kad smo bilo totalni down i kad smo smo smijenili gotovo citavu ekipu i poceli iznova pravit tim...tako da i nije imao neku konkurenciju tada.malta071 je napisao/la:Vladavic?Mandrak je napisao/la:Ništa im ne radimo, vec jedno je igrati i biti glavni u Veležu, a drugo igrati u Želji gdje je konkurencija 5x jaca...jedini koji je uspio u Želji je bio Kajtaz.kimbo je napisao/la:@bob
Ne znam sta im raditegore , mozda klima ??? vidis i Colica .. dok je kod nas bio harao je ligom .. a sad ..???
kimbo je napisao/la:Ma ja ima strateg Adilovica , uglavnom hvala za Bajrubob je napisao/la:jbga nije klasa za velike klubove tako da se nismo bas toliko zajebali...a ima tu primjera jos obadkimbo je napisao/la:Lud Bajro kao struja .. zajebali ste se bogami, dudic,seslija itd

E pa neće njega nadam se
Ne mozes tako rezonovat, konkurencija samo valjat igracu, jednostavno igraci kad dodju u Zelju od njih kao da se previse ocekuje i oni izgore u tom svemu, evo Sarajevo kad dovede igraca iz manje sredine on eksplodira, dok u Zelji to nije stvarMandrak je napisao/la:Ništa im ne radimo, vec jedno je igrati i biti glavni u Veležu, a drugo igrati u Želji gdje je konkurencija 5x jaca...jedini koji je uspio u Želji je bio Kajtaz.kimbo je napisao/la:@bob
- molotovljev
Post i nije toliko vazan,koliko je (u ovom slucaju)vazan potpis.o sole mio je napisao/la:@samosarajevo
Pa ti si stvarno neki Željovac, znas sva pojacanja koja su pristigla, pare od kojih igraca smo dobili, kako smo igrali i koje pare vec pokrao (ajd reci i imena)itd. Svaka ti cast samo prati Želju, dobar si mi ti. I sad opet ces se javiti i pricati pricu kako tvoj maleni udbaski klub ti je na prvom mjestu, jeste ahaaaaaaaa...
A dobro ti to poredjenje ko je bolji klub, ti si veliki gigant.
Jeidno ti ima mjesta to za 7:0 kao i ovo 6:0 puno je vala i bruka, ali kad pogledam udbasko-provincijsku tvorevinu bude mi jasno da vece bruke i jada ne postoji... Nanajvo utjeho jedina.., Aj sto kazes rasprava zavrsena.
IH BITE AJNE MAPE, JA JA UD
citiram:
aleksandre_veliki održi časove iz kulture,finog ponašanja i sportskog znanja ostalim moderatorima...

Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 06 avg 2011, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO
Kozaric, Brankovic, Behmen
eki FCS rezimski klub
ovaj sto to napisa prosu se ko riza
eki FCS rezimski klub
ovaj sto to napisa prosu se ko riza
Kako vas ne mrzi da se raspravljate redovno,tobejarabi.
Za sutra nisam neki optimista,ali mislim da mozemo do boda i da je to najrealnije a i sasvim ok.Siroki je uvijek bio dobra ekipa.
Za sutra nisam neki optimista,ali mislim da mozemo do boda i da je to najrealnije a i sasvim ok.Siroki je uvijek bio dobra ekipa.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.
-
- Kontakt:
FCS-FCS je napisao/la:Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.
Ova komunjara navija za Želju, samo to...A ako ti je ovo nesto, ima jedna osoba u HAGU koja vam je bila u klubu, onda i to dokazuje mogo toga...
Alajhmanet i prijatno.
Sve je to ok, ali ti zaista previše vremena provodiš na ovoj temi. To je nešto što ja ne mogu shvatiti.FCS-FCS je napisao/la:Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta to fali komsicu majke ti (osim ovog) ?FCS-FCS je napisao/la:Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Tad je i ta osoba bila komunjara ...toliko o njima.
Ti ai počeo priču o rezimski-udbaskom klubu ali te ne interesuje prava istina o liniji Brankovic-Kozaric-Behmen...pa evo sad i ovaj hudnik sa slike. Kolko smo mi rezimski klub ISTO TOLIKO i vi ste. Tako da je fakat vrijeme da prestanete sa ublehama i lažima.
Ps...zaboravih imate i onog gnojera bradatog
Ti ai počeo priču o rezimski-udbaskom klubu ali te ne interesuje prava istina o liniji Brankovic-Kozaric-Behmen...pa evo sad i ovaj hudnik sa slike. Kolko smo mi rezimski klub ISTO TOLIKO i vi ste. Tako da je fakat vrijeme da prestanete sa ublehama i lažima.
U gradu je formiran FK Torpedo, a odlukom vlasti igrači Želje su morali pristupiti novoformiranom klubu. Jedini koji je imao hrabrosti reći "ne" tadašnjim vlastima bio je Joško Domorocki.FCS-FCS je napisao/la:Tad je i ta osoba bila komunjara ...toliko o njima.
Pametnom dosta... rekoh pametnom...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hudnik !? Ti nisi normalan druze majke miFCS-FCS je napisao/la:Tad je i ta osoba bila komunjara ...toliko o njima.

Jbg nas je osnovala gospoda , a vas hahahahaahahahahah
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
FCS-FCS je napisao/la:Tad je i ta osoba bila komunjara ...toliko o njima.
etnici nikada nisu bili komunjare

Evo ti jedan zanimljiv clanak http://i46.tinypic.com/mcc1oy.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Megamon
- Kontakt:
Mene zanima samo jedno,nesto mi treba ta informacija.
Kada je Zeljeznicar priznat od strane jugoslavije i gdje su se takmicili do vremena dok nisu priznati.Cini mi se da ste priznati 1956 al' et ako ima neko provjerenu informaciju,jer mi treba.
Kada je Zeljeznicar priznat od strane jugoslavije i gdje su se takmicili do vremena dok nisu priznati.Cini mi se da ste priznati 1956 al' et ako ima neko provjerenu informaciju,jer mi treba.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
To ti je dezinformacija. Željo je odma igrao republičku ligu (1946) i zauzeo prvo mjesto, što mu je omogućilo da se takmiči u prvoj sezoni prve Jugoslovenske lige. Kasnije se desila ta priča sa Torpedom, pa je Željo ispao u drugu ligu, a 1953 (čini mi se) vraća se opet u prvu...Megamon je napisao/la:Mene zanima samo jedno,nesto mi treba ta informacija.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Željo je priznat, čim je formiran, a nastao je u državi SHS, kasnije kraljevina Jugoslavija, pa FNRJ/SFRJ, RBiH i danas BiH...
Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 71 gost.