FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

malta071
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la malta071 » 06 avg 2011, 19:50

Mandrak je napisao/la:
kimbo je napisao/la:@bob

Ne znam sta im radite :lol: gore , mozda klima ??? vidis i Colica .. dok je kod nas bio harao je ligom .. a sad ..???
Ništa im ne radimo, vec jedno je igrati i biti glavni u Veležu, a drugo igrati u Želji gdje je konkurencija 5x jaca...jedini koji je uspio u Želji je bio Kajtaz.
Vladavic?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 avg 2011, 19:53

malta071 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:

Ne znam sta im radite :lol: gore , mozda klima ??? vidis i Colica .. dok je kod nas bio harao je ligom .. a sad ..???
Ništa im ne radimo, vec jedno je igrati i biti glavni u Veležu, a drugo igrati u Želji gdje je konkurencija 5x jaca...jedini koji je uspio u Želji je bio Kajtaz.
Vladavic?
Jah dobro si, njega zaboravih...ali on je došao kad smo bilo totalni down i kad smo smo smijenili gotovo citavu ekipu i poceli iznova pravit tim...tako da i nije imao neku konkurenciju tada.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 06 avg 2011, 20:22

kimbo je napisao/la:
bob je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Lud Bajro kao struja .. zajebali ste se bogami :D
jbga nije klasa za velike klubove tako da se nismo bas toliko zajebali...a ima tu primjera jos obad :D , dudic,seslija itd ;)
Ma ja ima strateg Adilovica , uglavnom hvala za Bajru :lol:
:D imamo mi Ramica :lol: :lol: i njega ce te dobit :lol: :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 avg 2011, 20:28

E pa neće njega nadam se

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 avg 2011, 20:56

Mandrak je napisao/la:

Ne mozes tako rezonovat, konkurencija samo valjat igracu, jednostavno igraci kad dodju u Zelju od njih kao da se previse ocekuje i oni izgore u tom svemu, evo Sarajevo kad dovede igraca iz manje sredine on eksplodira, dok u Zelji to nije stvar

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 avg 2011, 22:18

o sole mio je napisao/la:@samosarajevo
Pa ti si stvarno neki Željovac, znas sva pojacanja koja su pristigla, pare od kojih igraca smo dobili, kako smo igrali i koje pare vec pokrao (ajd reci i imena)itd. Svaka ti cast samo prati Želju, dobar si mi ti. I sad opet ces se javiti i pricati pricu kako tvoj maleni udbaski klub ti je na prvom mjestu, jeste ahaaaaaaaa...
A dobro ti to poredjenje ko je bolji klub, ti si veliki gigant.
Jeidno ti ima mjesta to za 7:0 kao i ovo 6:0 puno je vala i bruka, ali kad pogledam udbasko-provincijsku tvorevinu bude mi jasno da vece bruke i jada ne postoji... Nanajvo utjeho jedina.., Aj sto kazes rasprava zavrsena.
IH BITE AJNE MAPE, JA JA UD :lol:
Post i nije toliko vazan,koliko je (u ovom slucaju)vazan potpis.
citiram:
aleksandre_veliki održi časove iz kulture,finog ponašanja i sportskog znanja ostalim moderatorima...

8-)
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 06 avg 2011, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 avg 2011, 22:49

Kozaric, Brankovic, Behmen
eki FCS rezimski klub
ovaj sto to napisa prosu se ko riza

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 06 avg 2011, 23:08

Kako vas ne mrzi da se raspravljate redovno,tobejarabi.
Za sutra nisam neki optimista,ali mislim da mozemo do boda i da je to najrealnije a i sasvim ok.Siroki je uvijek bio dobra ekipa.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 avg 2011, 23:14

slika
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 avg 2011, 23:17

Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 06 avg 2011, 23:22

FCS-FCS je napisao/la:Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.

Ova komunjara navija za Želju, samo to...A ako ti je ovo nesto, ima jedna osoba u HAGU koja vam je bila u klubu, onda i to dokazuje mogo toga...
Alajhmanet i prijatno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2011, 23:24

FCS-FCS je napisao/la:Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.
Sve je to ok, ali ti zaista previše vremena provodiš na ovoj temi. To je nešto što ja ne mogu shvatiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2011, 23:25

Sta to fali komsicu majke ti (osim ovog) ? :x
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 avg 2011, 23:30

Tad je i ta osoba bila komunjara ...toliko o njima.
Ti ai počeo priču o rezimski-udbaskom klubu ali te ne interesuje prava istina o liniji Brankovic-Kozaric-Behmen...pa evo sad i ovaj hudnik sa slike. Kolko smo mi rezimski klub ISTO TOLIKO i vi ste. Tako da je fakat vrijeme da prestanete sa ublehama i lažima.
Ps...zaboravih imate i onog gnojera bradatog

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 23:31

FCS-FCS je napisao/la:Tad je i ta osoba bila komunjara ...toliko o njima.
Ti ai počeo priču o rezimski-udbaskom klubu ali te ne interesuje prava istina o liniji Brankovic-Kozaric-Behmen...pa evo sad i ovaj hudnik sa slike. Kolko smo mi rezimski klub ISTO TOLIKO i vi ste. Tako da je fakat vrijeme da prestanete sa ublehama i lažima.
U gradu je formiran FK Torpedo, a odlukom vlasti igrači Želje su morali pristupiti novoformiranom klubu. Jedini koji je imao hrabrosti reći "ne" tadašnjim vlastima bio je Joško Domorocki.

Pametnom dosta... rekoh pametnom...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2011, 23:34

Hudnik !? Ti nisi normalan druze majke mi :cry:

Jbg nas je osnovala gospoda , a vas hahahahaahahahahah
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 06 avg 2011, 23:35

etnici nikada nisu bili komunjare ;) Realno glupo je poredjenje to mi i vi rezimski klubovi, stvarno grijesis...
Evo ti jedan zanimljiv clanak http://i46.tinypic.com/mcc1oy.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 avg 2011, 23:38

Mene zanima samo jedno,nesto mi treba ta informacija.

Kada je Zeljeznicar priznat od strane jugoslavije i gdje su se takmicili do vremena dok nisu priznati.Cini mi se da ste priznati 1956 al' et ako ima neko provjerenu informaciju,jer mi treba.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 23:41

Megamon je napisao/la:Mene zanima samo jedno,nesto mi treba ta informacija.

Kada je Zeljeznicar priznat od strane jugoslavije i gdje su se takmicili do vremena dok nisu priznati.Cini mi se da ste priznati 1956 al' et ako ima neko provjerenu informaciju,jer mi treba.
To ti je dezinformacija. Željo je odma igrao republičku ligu (1946) i zauzeo prvo mjesto, što mu je omogućilo da se takmiči u prvoj sezoni prve Jugoslovenske lige. Kasnije se desila ta priča sa Torpedom, pa je Željo ispao u drugu ligu, a 1953 (čini mi se) vraća se opet u prvu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 avg 2011, 23:44

Željo je priznat, čim je formiran, a nastao je u državi SHS, kasnije kraljevina Jugoslavija, pa FNRJ/SFRJ, RBiH i danas BiH...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 71 gost.