Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

hoshafka
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la hoshafka » 30 okt 2013, 17:42

i meni isto
Pustiću sunce da topi ljubav!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 30 okt 2013, 17:56

HaHu1x2 je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:i meni isto
to samo otkad je ovaj retard heller nesto napisao, ja da provjerim kliknem na njegov profil kad isto mi izbaci
Odakle ti pravo napadati čovjeka.. piše ovdje duže od većine nas i nikad nije bilo nikakvih ekscesa.
Vjerojatno je problem do servera, nauči se kontrolirat i promisli prije nego nešto napišeš.
U desetom selu živi Antuntun!

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 30 okt 2013, 18:01

bevanda4 je napisao/la:
HaHu1x2 je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:i meni isto
to samo otkad je ovaj retard heller nesto napisao, ja da provjerim kliknem na njegov profil kad isto mi izbaci
Odakle ti pravo napadati čovjeka.. piše ovdje duže od većine nas i nikad nije bilo nikakvih ekscesa.
Vjerojatno je problem do servera, nauči se kontrolirat i promisli prije nego nešto napišeš.
sta samo na njegovom profilu i na njegovim postovima to ba, ne glupiraj se sviju ti
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 30 okt 2013, 18:05

NBA teško pogodit na početku sezone al hajd da probamo, nisamo piso na ovu temu godinu dana :)

Cleveland-Brooklyn (-3,5) h2 @ 1.85

Cavsi su po meni precijenjeni, Bynum je vječno povrijeđen a i premladi su. Gosti ciljaju sam vrh NBA lige, nadam se da će da krenu nafurano i žestoko. Popunjeni su na svim pozicijama i to dvaput, pa ako se nekom i ne bude igralo ima ko hoće. Očekivo sam bar 8,5 hendikep pa mi se ovaj od 3,5 čini predobrim za ne uzeti.

Golden State-Lakers over 202,5 @ 1.85

Lakersi igraju ultra brzo i vrlo često sa niskom petorkom, baš kao i domaći Warriorsi. Obe ekipe šutiraju mnogo trojki, domaći ih i ubacuju najbolje u ligi a gosti su prepuni samopouzdanja nakon sinoćnje pobjede protiv Clippersa uz vrlo, vrlo visok procenat šuta za 3 (blizu 50%). Lakersi nemaju kvalitete za odigrati odbranu i domaći će to znati da iskažnjavaju.

Utah-Oklahoma kp2 @ 1.35

Mala kvota ali domaći su preloši. Nemaju nijednog zdravog i kvalitetnog organizatora igre i tu će poziciju glumiti i Alec Burks. Kanter i Favors još uvijek ne igraju zajedno kako treba. Gosti su mnogo kvalitetniji i imaju više motiva da pobjeđuju pa bi i bez Westbrooka trebali ovo hladno dobiti.

Durant over 29,5 @ 1.85

Od njega očekujem 35 u prosjeku dok se Russ ne vrati na parket. Najavio je agresivnu igru ove sezone pa da vidimo. Ionako je najpotentniji strijelac lige. Vrlo lako iznuđuje slobodna a Jazzeri ih tradicionalno vrlo lako dopuštaju.

Howard over 16,5 @ 1.85
Ne znam što, čini mi se da će prvom utakmicom pokušati što više pokazati da prošle sezone nije bilo do njega nego do Lakersa.

Phoenix-Portland 2 @ 1.55
Ja nešto vjerujem u ove Blazerse dok su Sunsi najgora ekipa konferencije a možda i lige. Ako Portland misli pobjeđivati u gostima za razliku od prijašnjih sezona najbolje je da krenu od Phoenixa.

Detroit-Washington under 190,5 @ 1.85

Pistonsi navodno startaju sa visokom postavom Smith-Monroe-Drummond pod košem, što znači sporu igru sa mnogo post-up situacija bez vanjskog šuta. Wizzardsi su prošle sezone odigrali kvalitetno odbranu, trebali bi da nastave. Obe ekipe ulaze sa puno motiva i pojačanja, što znači puno želje i neuigranost u napadu. Najveći razlog zbog kojeg igram je nedostatak vanjskog šuta u obe ekipe.

I još sam rasporedio po tiketima onako po osjećaju:
Dirk Nowitzki over 18,5 @ 1.85
Cantu-Oostende (+5,5) h2 @ 1.85
Le Mans-Nymburk 1 @ 1.55
Thad.Young over 14,5 @ 1.85

I još neke parove al su počeli :mrgreen:
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 30 okt 2013, 18:09

HaHu1x2 je napisao/la: sta samo na njegovom profilu i na njegovim postovima to ba, ne glupiraj se sviju ti
hahaha ja kontam HaHu1x2 se zahebaje al čoek ozbiljan, Heller se ne javlja, garant je nešto do njeg :lol:
Pustiću sunce da topi ljubav!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 okt 2013, 18:10

Miami - Chicago 1 1.60

Pocetak sezone i prve utakmice su uvijek teske za pogoditi, Bullsi su u pripremnim mecevima imali sve pobjede 8-0 omjer, dok je Miami imao par poraza, ali treba reci da su vecinom odmarali velike zvijezde. Veceras dajem malu prednost Heat-u zbog domaceg terena ali i velikog LBJ-a, jos kad se tu doda Wade i odlicni Bosh koji je u pripremama igrao na visokom nivou onda je Miami sigurno favoriti i blize pobjedi u ovoj neizvjesnoj utakmici.

Rose 22,5 OVER 1.85

Nakon 18 mjeseci pauze napokon ce u jednoj zvanicnoj utakmici na parket izaci covjek koji Bullsima predstavlja 50% ekipe, zeljan igre i pobjeda sigurno zeli da se dokaze pred NBA prvacima, u pripremama je igrao odlicno popravio je sut a ulaz pod kos je puno bolji nego sto je bio prosli sezona, njegov prosjek u zadnje 5 utakmica pripremnih je bio oko 26 poena za minutazu ispod 30 minuta, tako da ova granica od 22 i nije nemoguca, pogotovo kad se uzme u obzir da ce Rose igrati sigurno 37-38 min, ocekuje se neizvjesna utakmica a kud ces veci motiv u prvoj utakmici sezone od meca sa prvacima i zeljom da se dokazes nakon duge pauze.

Paul 17,5 UNDER 1.85

Ukratko ocekujem laganu pobjedu Clippersa, jednostavno ne vidim kako bi to LA mogao da pruzi neki zesci otpor gostima, a u tom slucaju i Paul-a ocekujem ispod zadane granice, mislim da veceras nece biti potrebe da se toliko trosi u napadu.

Sretno svima[/quote] Rose je lose odigrao sinoc, veceras novi tiket ide
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 30 okt 2013, 18:11

Evolution87 je napisao/la:Kucu i pola familije na Sarajevo! 8-)
Ostat ces i bez gaca :lol:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 30 okt 2013, 18:23

Lietuvos R.-Laboral Kutxa 1.poluvrijeme 2 2.35. 2 2.80 s.t.

Laboral over 74.5 1.85

mislim da će gosti dobiti utakmicu, očekujem bolji ulazak i da prebace 74.5 koša

od igrača bio bi red da Seibutis ode preko 12.5 1.85
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 30 okt 2013, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 okt 2013, 18:31

Mislim da su danas po meni ziceri:

Gecevicius 10,5 OVER 1.85

Covjek koji je spreman u serijama da pogadja za tri poena i uz Seibutisa je glavni igrac Rytasa, ako zele da pobjede on bi morao ici preko ove granice, u prva dva kola je zabijao 7 i 11 poena ali nije uzimao vise od 5 suteva, veceras ocekujem vise suteva da ce uzeti i lagano preci ovu granicu.

Nocioni 13,5 OVER 1.85

Glavni igrac Laborala i covjek koji uzima 11 suteva po mecu, u prva dva kola je postizao 9 i 23 poena, prosjek mu je 16 poena trenutno i granica od 13,5 nije velika za njega, ako Laboral zeli do pobjede on mora preci ovu granicu jer uz San Emeteria je glavni igrac, ekipa koja ima 5-6 igraca dok ostali igraju sporedne uloge u timu.

Sretno svima
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 30 okt 2013, 18:36

Od kako sam jutros pogledao ponudu imam na pameti 2 para i njih sam udublo na cenera pa ko koga :mrgreen:

Verona - Sampdoria(zg) 4+ - 2,95
Sevila(+1,5) - 3,60

-----------------------------------

WWIN(10,62)
Zadnja izmjena: stomaklija, dana/u 30 okt 2013, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 okt 2013, 18:37

hoshafka je napisao/la:
HaHu1x2 je napisao/la: sta samo na njegovom profilu i na njegovim postovima to ba, ne glupiraj se sviju ti
hahaha ja kontam HaHu1x2 se zahebaje al čoek ozbiljan, Heller se ne javlja, garant je nešto do njeg :lol:
Moja slova su zarazna jako :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a možda je i Drinin Vuk preoteo profil :mrgreen: :mrgreen:

Vjerovatno je do neke reklame il neceg zakacenog na ovoj temi slike il tako neceg, inet.hr pokazuje :roll:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 30 okt 2013, 18:46

Heller je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:
Moja slova su zarazna jako :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a možda je i Drinin Vuk preoteo profil :mrgreen: :mrgreen:

Vjerovatno je do neke reklame il neceg zakacenog na ovoj temi slike il tako neceg, inet.hr pokazuje :roll:
evo ti komentarisao i opet to izbacilo hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
B-I-R !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 30 okt 2013, 19:05

heller, morat ću se složit ipak sa hahu1x2 :) (iako mu to nije opravdanje za onakav napad na tebe)
ovo sad pišem preko mozille jer mi nakon tvog komentara nije htjelo sa chromom uć..

Skupio si virus očito.. Neka stranica (inline.com ili slicno..) Skeniraj racunalo i makni to.

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 30 okt 2013, 19:11

Sarajevo 1X @1,44
Juventus 1 @1,20
Real M. 1 @1,20
Panionios 1 @1,20
Federer 1 @1,15
Berdych 1 @1,05

Kvota: okruglo 3

MAX BET!!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 okt 2013, 19:22

@Heller,
Stranica sa koje si uploadovao avatar sadrži virus. Promijeni avatar!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 30 okt 2013, 19:47

medveščak usro stvar pa idem s novim listićem

real 1, valencia 1, sociedad daje gol, udinese daje gol i fiorentina-napoli oba daju i milan-lazio oba daju, kvota 7.7

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 30 okt 2013, 20:39

LloriS je napisao/la:Mislim da su danas po meni ziceri:

Gecevicius 10,5 OVER 1.85

Covjek koji je spreman u serijama da pogadja za tri poena i uz Seibutisa je glavni igrac Rytasa, ako zele da pobjede on bi morao ici preko ove granice, u prva dva kola je zabijao 7 i 11 poena ali nije uzimao vise od 5 suteva, veceras ocekujem vise suteva da ce uzeti i lagano preci ovu granicu.

Nocioni 13,5 OVER 1.85

Glavni igrac Laborala i covjek koji uzima 11 suteva po mecu, u prva dva kola je postizao 9 i 23 poena, prosjek mu je 16 poena trenutno i granica od 13,5 nije velika za njega, ako Laboral zeli do pobjede on mora preci ovu granicu jer uz San Emeteria je glavni igrac, ekipa koja ima 5-6 igraca dok ostali igraju sporedne uloge u timu.

Sretno svima
bravo, prođe lagano :)

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 30 okt 2013, 21:44

miky_hz je napisao/la:slika
Tako se to radi ;)

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 30 okt 2013, 21:51

Mirisem prvi 7+ u ligi kad igra Real ..
B-I-R !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 30 okt 2013, 22:23

zgmiky je napisao/la:
hrcxxx je napisao/la:Pozdrav, vec dugo pratim ovaj forum pa sam se odlucio prijaviti i podjeliti koji svoj listic s vama!
Moram izdvojit dva tipsera Bevandu i zgmikya! Svaka cast decki, **** ste majstori!!!
hvala ti i dobro došao
Također zahvaljujem. Osim što ja stagniram već neko vrijeme, al zato zgmiky obavlja svoj posao! :)

Još je jedan miky igrač a to je ovaj gospodin:
miky_hz je napisao/la:slika
čestitke brate, ušlo je lagano kao šalica kave ujutro ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.