FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A da li je Vule Trivunovic dovoljno stasao da nam bude trener?
3 kola dzeno
Na ljeto stranac
Abd
Na ljeto stranac
Abd
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Lik totalni prosjek koji nije makao dalje od srbijanske lige. Vodi Vojvodinu koja i tako nema pritisak titule pored Zvezde i Partizana.Historicar je napisao/la: ↑13 maj 2021, 00:03Kakvi bi to cirkusi sa njim bili, kao i press konferencije, a u sezoni bi imao više sudijskih opomena i slanja na tribine nego Krupinac i Zukić svojevremeno.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:48Moze li mi neko pojasniti sto se toliko palite na Lalatovica?
Prosjek trener kakvih imaš i u nasoj ligi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Akrapovic ili Jurcic bi bili opcija prava.SaNa je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:45I ja imam nekakav glupi osjećaj za nalića... Stvarno ne znam štoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:42E yebiga sad, mozda jeste losa situacija, ali nije toliko..
Ova ostala imena su isto sranje ko I predhodnici.
-
- Kontakt:
Varešanovića nece gotovo niko od navijača i treba prestati spominjati ga po forumu.Sad da staviš anketu Žižović ili Varešanović, mislim da bi Žižović imao malo više glasova.
- ElCartel11
- Kontakt:
Akrapovic, Zekic, Hadzibegic, Darko Milanic, Susic.
Ovim redoslijedom birati ako bi birali domaceg ili ti ex-yu trenera.
Kakav crni Lalatovic i slicni klaunovi.
Ovim redoslijedom birati ako bi birali domaceg ili ti ex-yu trenera.
Kakav crni Lalatovic i slicni klaunovi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pod palicom Papeta repka je igrala najljepsi fudbal, ja nebi imao nista protiv da se vrati kuci. Znam da ga pojedinci nevole, ali ipak je jedini selektor koji je repku odveo na neko prvenstvo i ima neko ime u svijetu fudbala
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Zoran Mamic zbrisao u BiH i bez posla je 

- feniksptica
- Kontakt:
Ja sad htio napisat Susic skup a nista moderno ne donosi i ne stigoh na vrijeme. Vec je pocelo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
JESTE LI TO 30 STRANICA ISPISALI ŠTA JE VAMA BA PRESTANITE
- Generation74
- Kontakt:
neće biti niko od nabrojanih. neko će ovo privesti kraju, a možda se desi čudo pa borac kiksa, a mi osvojimo titulu. kasnije će se pojaviti neka nova imena...šilobad, panajotović, šljivić, poletanović, kaloperović...i mi ćemo biti kao i uvijek pozitivno iznenađeni.
Pa da i njega forumska elita nakon dva kiksa proglasi četnikom i kvislingom? Nije Vule to zaslužio.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 maj 2021, 00:04A da li je Vule Trivunovic dovoljno stasao da nam bude trener?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Onaj ko nije provalio dosad taktiku nasih iz Kluba onda nece nikad... ide sad jedno 10 “ zvucnih “ imena i lozenje navijaca preko placenih objava na portalima , i onda gruh Mirza Varesanovic, zlatan Nalic ili neko tog kalibra
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Ma Pape nece sigurno odaje i udobnost Pariza zamjeniti za treniranje Sarajeva.Od kako je prije 40 godina otišao, nikad nije ni pokazivao neke emocije prema gradu i klubu.Po meni, on je završio ozbiljnu trenersku karijeru, može se posvetiti druženju sa pariškim džet- setom i igranju tenisa sa Piksijem Stojkovićem.
Samo da ne bude neko od ovih domaćih stručnjaka ala Nalić.
Mada kako god okreneš koliko para toliko muzike. Ne možemo mi očekivati trenere poput Brune Akrapovića ili Zorana Zekića koji sa sobom donose i neke kriterije po pitanju igračkog kadra... nije niko lud da svoje zdravlje troši na amatere poput Hebibovića ili Milanovića. Tako da sve zavisi od ambicija kluba i onoga šta Nam hoće, a nakon fijaska u ovoj sezoni teško je očekivati da će nam odobriti isti budžet dogodine, a da ne pričam o nekom povećanju.
Lalatović je dvorska luda, s njim bi jedino punili naslove portala širom države.
Mada kako god okreneš koliko para toliko muzike. Ne možemo mi očekivati trenere poput Brune Akrapovića ili Zorana Zekića koji sa sobom donose i neke kriterije po pitanju igračkog kadra... nije niko lud da svoje zdravlje troši na amatere poput Hebibovića ili Milanovića. Tako da sve zavisi od ambicija kluba i onoga šta Nam hoće, a nakon fijaska u ovoj sezoni teško je očekivati da će nam odobriti isti budžet dogodine, a da ne pričam o nekom povećanju.
Lalatović je dvorska luda, s njim bi jedino punili naslove portala širom države.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Izgubili smo titulu jer nema plata
Nece se Pape nikada vratiti. To potencira u svakoj izjavi. Ne sumnjam da ce i sada ostati pri tome. Ja bih kao tri rjesenja izdvojio Zekica, Akrapovica i Hadzibegica. Mada je po meni neki bas ono stranac best solution.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sergej Barbarez. I onako su mase danima zalile i jadikovale, kad nije izabran za selektora
P.S. Od svih bivsih trenera, jedino bih Kodru zelio nazad.

P.S. Od svih bivsih trenera, jedino bih Kodru zelio nazad.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.