Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Uz duzno postovanje, otvaranje bespotrebnih tema je i razjebalo ovaj dio foruma, postalo ko igraona.
Svaka od dodanih tema "zivi" mjesec-dva i bye bye.
Svaka od dodanih tema "zivi" mjesec-dva i bye bye.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- diplomatija
- Kontakt:
Ja mislim da su kladionice morale danas odraditi dva para iz nase lige da nas pokose jer mi nekako djeluje nemoguce da ja uzmem stoju na olimpik, velez, rudar, Borac i zvijezdu, daj boze da se varam, Ali mislim da se negdje vec rezultati znaju
-
- Kontakt:
olimpic i zvijezda x kako gledam, i ja sam igrao isto kao i ti..diplomatija je napisao/la:Ja mislim da su kladionice morale danas odraditi dva para iz nase lige da nas pokose jer mi nekako djeluje nemoguce da ja uzmem stoju na olimpik, velez, rudar, Borac i zvijezdu, daj boze da se varam, Ali mislim da se negdje vec rezultati znaju
FT: 1-0bevanda4 je napisao/la:PAŽNJA!!
Kruže priče da meksikancima (Club America) večeras fali trener i 10 igrača (među kojima su prvi golman i svi defenzivci).. Kvota na Tigres već pala na 2,00.. Kod mene se spustila čak na 1.90 tako da ću ih pokušat hvatat u hendikepu na 3,30.
Sretno tko uzme..
@pupi04 - odgovorio sam ti u temi za chat

U desetom selu živi Antuntun!
Nogomet Ž
S.irska-BiH 1 1,55
Hrvatski kup
Cibalia-Zadar X2 1,50
S.irska-BiH 1 1,55
Hrvatski kup
Cibalia-Zadar X2 1,50
Igrao sam S.Irsku na svakom lsiticu, ali sam je uhvatio dok je jos bila 1,95 kvotaamarosim je napisao/la:Nogomet Ž
S.irska-BiH 1 1,55
Hrvatski kup
Cibalia-Zadar X2 1,50

U kojoj kaldionici imaju NBA igarci (broj koseva) u ponudi?
Premier i Milenium, jos nemaju...
Kad sam vec tu, vrijeme je da Cibiona zabiljezi prvu pobejdu nakon 25 poraza u nizu u Evropi.
L.Rytas 1
Kad sam vec tu, vrijeme je da Cibiona zabiljezi prvu pobejdu nakon 25 poraza u nizu u Evropi.
L.Rytas 1
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 30 okt 2013, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
wwinfloyd je napisao/la:U kojoj kaldionici imaju NBA igarci (broj koseva) u ponudi?
Imal neka da nije online?NG1 je napisao/la:wwinfloyd je napisao/la:U kojoj kaldionici imaju NBA igarci (broj koseva) u ponudi?
wwin=williamsfloyd je napisao/la:Imal neka da nije online?NG1 je napisao/la:wwinfloyd je napisao/la:U kojoj kaldionici imaju NBA igarci (broj koseva) u ponudi?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zadnja dva za danas ako prodju prodju jedan je prosao 

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Stavit cu Alkmar cistu dvicu zbroj, trebalo bi past tarabljenje.
Cibona 1
L.Rytas 1
Fiorentina DG
jednog ili dva basketas.. Kontam Garneta manje, ako je granica oko 13
Cibona 1
L.Rytas 1
Fiorentina DG
jednog ili dva basketas.. Kontam Garneta manje, ako je granica oko 13
Pozdrav, vec dugo pratim ovaj forum pa sam se odlucio prijaviti i podjeliti koji svoj listic s vama!
Moram izdvojit dva tipsera Bevandu i zgmikya! Svaka cast decki, **** ste majstori!!!
Moram izdvojit dva tipsera Bevandu i zgmikya! Svaka cast decki, **** ste majstori!!!
hvala ti i dobro došaohrcxxx je napisao/la:Pozdrav, vec dugo pratim ovaj forum pa sam se odlucio prijaviti i podjeliti koji svoj listic s vama!
Marin Ćilić - J.M Del Potro over 21.5 1.85
argentinac mi je vrlo drag tenisač ali mislim da bi danas mogao imati velikih problema protiv Marina koji je željan tenisa i kome su nepravedno oduzeta 4 mjeseca vrhunskog tenisa, no dobro to sad i nije tema, uglavnom mislim da Marin može iznenaditi argentinca i uzeti mu barem set i odvesti ovaj meč u tri seta, over 21.5 mi se čini realno iako me ni pobjeda hrvata ne bi iznenadila a po ovoj kvoti ću probati na pobjedu ali na drugoj temi
argentinac mi je vrlo drag tenisač ali mislim da bi danas mogao imati velikih problema protiv Marina koji je željan tenisa i kome su nepravedno oduzeta 4 mjeseca vrhunskog tenisa, no dobro to sad i nije tema, uglavnom mislim da Marin može iznenaditi argentinca i uzeti mu barem set i odvesti ovaj meč u tri seta, over 21.5 mi se čini realno iako me ni pobjeda hrvata ne bi iznenadila a po ovoj kvoti ću probati na pobjedu ali na drugoj temi

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 30 okt 2013, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
zna li tko koji igrači Caji L. fale večeras jer sam mislio igrat Nocioni over,ako ne to onda D.Šarić over
-
- Kontakt:
Valencia-Almeria 1 1.90 f+7 Iako je Valencia nepredvidljiva ipak gosti nisu njihov rang i Domaćini ne bi trebali imat problema
Genoa-Parma 1 2.40 Domaćin kompletan dok gostima fali najbolji branič Paletta,Stadnardni veznjak Gallopa i Okaka u napadu.
Sassuolo-Udinese 2 2.45 Sassuolo je u prethodnim kolima izvlačio bodove uz dosta sreće mislim da to u ovom kolu neće biti slučaj Udine su dosta jače i trebali bi ovo uzet.
Valladolid-Real Sociedad 2 2.50 Gosti se zakuhali sve više počinju ličit na prošlogodišnju ekipu.
Sochaux-Montepllier 2 2.55 Domaćin će se bazirat na Ligu u borbi za opstanak.
Verona-Sampdoria zg 2.5 više 1.90 Dvoumio sam se između Čiste 1 i ovoga izabrao sam ovo jer je VeronaNapadački orijentisana ekipa,a nemaju neku posebno dobru obranu tako da očekujem da i Sampdoria pripomogne prolasku.
Livorno-Torino zg 2.5 manje Obje ekipe u lošoj formi i već jako dugo bez pobjede,tako da očekujem nervoznu i tvrdu utakmicu u kojoj će se više paziti na svoj gol.
Real Madrid-Sevilla 1 1.20 nisam znao šta ću odigrat pa stavio ovo da me obori
Kvota 267.94
Genoa-Parma 1 2.40 Domaćin kompletan dok gostima fali najbolji branič Paletta,Stadnardni veznjak Gallopa i Okaka u napadu.
Sassuolo-Udinese 2 2.45 Sassuolo je u prethodnim kolima izvlačio bodove uz dosta sreće mislim da to u ovom kolu neće biti slučaj Udine su dosta jače i trebali bi ovo uzet.
Valladolid-Real Sociedad 2 2.50 Gosti se zakuhali sve više počinju ličit na prošlogodišnju ekipu.
Sochaux-Montepllier 2 2.55 Domaćin će se bazirat na Ligu u borbi za opstanak.
Verona-Sampdoria zg 2.5 više 1.90 Dvoumio sam se između Čiste 1 i ovoga izabrao sam ovo jer je VeronaNapadački orijentisana ekipa,a nemaju neku posebno dobru obranu tako da očekujem da i Sampdoria pripomogne prolasku.
Livorno-Torino zg 2.5 manje Obje ekipe u lošoj formi i već jako dugo bez pobjede,tako da očekujem nervoznu i tvrdu utakmicu u kojoj će se više paziti na svoj gol.
Real Madrid-Sevilla 1 1.20 nisam znao šta ću odigrat pa stavio ovo da me obori
Kvota 267.94
San Emeterio jedino ne igra veceras.jozinho je napisao/la:zna li tko koji igrači Caji L. fale večeras jer sam mislio igrat Nocioni over,ako ne to onda D.Šarić over
Nordsjael-FC Midtjylland - 2.5 više
FC Kopenhagen-Odense BK- 2.5 više
kof. 2.88
FC Kopenhagen-Odense BK- 2.5 više
kof. 2.88
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.