MocMahale444 je napisao/la:rope11 je napisao/la:ne znam koji je vama qurac, nije vam ovo AS džeko nego as roma
nije vam ovo privatna prćija gdje je on veći od kluba, po vama nit' ga smije mjenjati nit' nedao bog drugi igrači mogu pođahkad dobiti šansu

dosta što su ga platili, doveli, istrpili groznu prvu sezonu i dali drugu šansu nego sad ga više ni vadit ne smije da forumski puk šokove ne doživljava.
yebem ti i tu titulu najboljeg strijelca, ionako je neće osvojiti jer roma ima ubjedljivo najgori raspored od svih.
Nije ovo romina tema nego Džekina. Hajmo razligu pa pametuj nekome drugom a NE nama.
Ko si ti da pises sta ko treba ili ne pisati.

Hajde odabij, nigdje nisam rekao sta treba pisati ili ne, smanjite dozivljaj malo.
Smetaju mi ove sirovine koje negoduju na svaku glupost jer bi po njihovom Dzeko trebao biti iznad kluba i trenera, da mu ne smije pasti ni na pamet dvadeset minuta prije kraja dati sansu drugom igracu.
Eto, sedamdeseta minuta, 4:0 i idealna prilika dati sansu igracu koji ima mizernu minutazu da ga provjeri, koga vaditi? Strotmana ili Radju koji su dali gol, Paredesa koji je bio dobar, Salaha koji je dao dva gola, Saravija koji ima 3 asistencije i koji je milijardu puta (ne)opravdano bivao zamjenjen ili Dzeku koji nije imao bog zna kakvu tekmu, a usput ga zeli sacuvati zdravog za derbi?
Pa yebote imas nenormalno veliku minutazu citave sezone poslije onog fijaska u Sitiju gdje je na kapaljku igrao i nasao pizditi jer ga vadi u 70-oj minuti (yebo te kao da je dvadeseta minuta, a ne vec maltene kraj utakmice), neka bude sretan sto je Spaleti sve okrenuo na salu i sto nece popiti iducu tekmu na klupi.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !