Prezadovoljan Bgm, nije moglo bolje.Sissoko je napisao/la:Pijaca za Bayern, ako si ti zadovoljan i ja sam.IlCapitano je napisao/la:De prestani molim te
Prozivao si ovdje ljude za Vidala sad crnis vise nego svi mi zajedno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Prezadovoljan Bgm, nije moglo bolje.Sissoko je napisao/la:Pijaca za Bayern, ako si ti zadovoljan i ja sam.IlCapitano je napisao/la:De prestani molim te
Prozivao si ovdje ljude za Vidala sad crnis vise nego svi mi zajedno.
ZVANIČNO: Bajern je doveo Kingslija Komana na jednogodišnju pozajmicu! Juventus je objavio na svom tviter nalogu da nije želeo da zadržava nezadovoljnog igrača (Koman tražio da ode), te da će Bavarci za pozajmicu platiti 2.000.000 evra, a ne kako se jutros nagađalo 7.000.000. Na kraju sezone Bajern će imati mogućnost da otkupi kompletan ugovor za cifru od 25.000.000 evra.
Tuttosport već objavio da je to gotovo, samo da se završi ovo sa Draxlerom pa da mi se vrati pozitivaSissoko je napisao/la:Schalke have the offer(26m + bonuses) and will give Juve an answer before a couple of hours. There's hope in Juve's camp. - Mirko Graziano of GdS
Pazi kad odbiju
Zamisli Bayern u finalu LP i osvojio duplu krunu, dodje Juve i kupi im zvijezdu sredine terena te najboljeg mladog talenta da ga prvo isproba.... Bayern bi se ugasio kao klubItalia je napisao/la: Prodamo Comana, koji ima 400 minuta i 0 golova za 30 miliona, filijala smo Bayerna jer prodajemo svoje talente.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.