Vrati se par godina i pročitaj šta sam pisao. Sve i jednog trenera sam branio, jednostavno nije rješenje non stop mijenjati. To nas nigdje neće odvesti. Vinko je ovdje najmanji krivac, prije svega Hadžić mu nije doveo igrače koji su potrebni.Sanchez1987 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:08Ucero ti on,za kim ti kmecis?za ovom ublehom sto donese sramotu umjesto trofej,al zato je posten a![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Vidis da nekom njegovom gori pod nogama...
Po nalogu je tu ocigledno!
Jos od jutros stvari okrece u drugom pravcu, a ima likova koji se navuku i tako u krug...
Po nalogu je tu ocigledno!
Jos od jutros stvari okrece u drugom pravcu, a ima likova koji se navuku i tako u krug...
- forza_juve
- Kontakt:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
A sta je sa onim koji se kriju iza otkaza vinku? Koji njegovim otkazom spašavaju svoju stolicu?
Hoćemol i dalje davati 20 milja platu krš igračima?
Neće ni Nam do vijeka davati pare nizašto.
Hoćemol i dalje davati 20 milja platu krš igračima?
Neće ni Nam do vijeka davati pare nizašto.
- forza_juve
- Kontakt:
Ja lično nemam ništa protiv njega a niti bilo kog drugog ako će nam donijeti ono što tražimo.
❤️1946❤️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
protiv cetnika cu uvijek nesto imati a to Lalatovic jeste, koliko god on bio 'harizmatican' neka njega tamo preko Drine
Pyro is not a crime !
Suplja
Dovodjenjem Lalatovica bi doveo samo jos jednog koji ce raditi za Vicu. Nadam se da nisu toliko glupi. Dobar je kao trener i motivator, ali znamo svi zbog cega nema podrsku navijaca.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
99% igraca iz Srbije koji su igrali ili igraju kod nas, razmisljaju isto ili slicno kao i ovaj. Zaboli me za necije politicke stavove, ako dobro i posteno radi svoj posao. Ili da pocnemo voditi politiku Sirkog Brijega?
Druga stvar je sto je ovo suplja. Nema sanse da bi on dosao kod nas.
Da smo htjeli ovakve, mogli smo još prije sedam godina imat prvaka Evrope. Nema od tog ništa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Lalat je malo bolja verzija Edisa Mulalica i to je to.
Treba vise probat sa nekim mladjim modernijim strucnjakom.
Treba vise probat sa nekim mladjim modernijim strucnjakom.
Super onda dovedi i Ognjena i Stojana Vranjesa u paketu. Jednog od njih stavi za kapitena. Mi ne vodimo politiku sirokog jer nismo fasisticki klub, to je velika razlika nama ne smeta nijedna nacionalnost ili vjeroispovijest, vec samo oni ljudi koji javno iskazuju mrznju prema nekome.Evander je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:3499% igraca iz Srbije koji su igrali ili igraju kod nas, razmisljaju isto ili slicno kao i ovaj. Zaboli me za necije politicke stavove, ako dobro i posteno radi svoj posao. Ili da pocnemo voditi politiku Sirkog Brijega?
FK SARAJEVO
Uzmi sve sadasnje i bivse igrace Sarajeva, koji su Srbi i postavi im slijedeca pitanja:vedinjo98 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:41Super onda dovedi i Ognjena i Stojana Vranjesa u paketu. Jednog od njih stavi za kapitena. Mi ne vodimo politiku sirokog jer nismo fasisticki klub, to je velika razlika nama ne smeta nijedna nacionalnost ili vjeroispovijest, vec samo oni ljudi koji javno iskazuju mrznju prema nekome.Evander je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:3499% igraca iz Srbije koji su igrali ili igraju kod nas, razmisljaju isto ili slicno kao i ovaj. Zaboli me za necije politicke stavove, ako dobro i posteno radi svoj posao. Ili da pocnemo voditi politiku Sirkog Brijega?
1. Ko je kriv za rat?
2. Je li zlocin u Srebrenici genocid?
3. Je li Ratko Mladic heroj ili zlocinac?
I da iskreno odgovore. Vjeruj, ostao bi neugodno iznenadjen.
Pa valjda bi ih vecina bila dovoljno mudra da bar izbjegne takva pitanja, kao i vecina sportasa generalno sto bi izbjegla, nevezano za to gdje igra.Evander je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:48Uzmi sve sadasnje i bivse igrace Sarajeva, koji su Srbi i postavi im slijedeca pitanja:vedinjo98 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:41Super onda dovedi i Ognjena i Stojana Vranjesa u paketu. Jednog od njih stavi za kapitena. Mi ne vodimo politiku sirokog jer nismo fasisticki klub, to je velika razlika nama ne smeta nijedna nacionalnost ili vjeroispovijest, vec samo oni ljudi koji javno iskazuju mrznju prema nekome.Evander je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:34
99% igraca iz Srbije koji su igrali ili igraju kod nas, razmisljaju isto ili slicno kao i ovaj. Zaboli me za necije politicke stavove, ako dobro i posteno radi svoj posao. Ili da pocnemo voditi politiku Sirkog Brijega?
1. Ko je kriv za rat?
2. Je li zlocin u Srebrenici genocid?
3. Je li Ratko Mladic heroj ili zlocinac?
I da iskreno odgovore. Vjeruj, ostao bi neugodno iznenadjen.
S druge strane, ovaj se javno ponosi podrskom "vojvodi Seselju"...
Djeca rodjena posle rata hajcaju neku spiku "otjerali bi ga mi kume, 'ta ce chetnik"... Kako bi ga otjerali, "kablovima" od nargile ga udarali, mozda ? Ko se normalan lozi na tu spiku vise ?!
P.S. Nisam za Lalata jer po meni nema potrebni kvalitet, da se razumijemo.
P.S. Nisam za Lalata jer po meni nema potrebni kvalitet, da se razumijemo.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako ga stavi mi skroz grohnusmojoker90 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:34Mozes, osim ako nisi zagotivio taj avatar..ElCartel11 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:402 kola prekasno minimum. Sta je tu je.
P.S. Mogu li Cmilju konacno skinuti sa havatara prosle su 2 sedmice![]()
![]()

Ide nazad Melun, dok sam njega drzao bili smo bez poraza

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vojin je olicenje postenja i morala za sve EzDeHa qravele :kaHva:
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica