Realno Milan je igrao odlično do unazad mjesec dana, sada nemaju ni igre ni rezultata. Loše tempirana forma, inače Piolijev zaštitni znak što možemo potvrdit i mi interisti i Chini nazial.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:35Kako Inter nema bar 15 bodova prednosti ispred ovog Milana?..tek sad vidim kakva ce sramota bit ako se ne uzme titula
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovo je sramota ovaj dvoboj sa red star, taman da su i juniori na terenu, a nisu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:35Kako Inter nema bar 15 bodova prednosti ispred ovog Milana?..tek sad vidim kakva ce sramota bit ako se ne uzme titula
Baš tako, velika SRAMOTA! U 2 utakmice imaš igrača više i strepis do kraja.dinoo je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:43Ovo je sramota ovaj dvoboj sa red star, taman da su i juniori na terenu, a nisu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:35Kako Inter nema bar 15 bodova prednosti ispred ovog Milana?..tek sad vidim kakva ce sramota bit ako se ne uzme titula
Il Club più titolato al mondo!
Jbt, mi smo 40 min u ovom dvomecu igrali s igracem manje i bili osjetno bolji od Milana... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne vjerujem da sudija mora pomagati Milanu protiv Crvene Zvezde, onaj glupan Gobeljić promašuje prazan gol i za 2 min dobija drugi zuti. 2:58 produzetka i lik ne da da se izvede korner jer bi ovi panjevi mogli ispast
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Sve se vise dokazuje da je istina ono sto sam pisao za Milan. Pukom srecom su bili na vrhu, konkurencija tad odron, Inter igrao traljavo, Juve se tek dizao, oni bili na vrhu. Sada kad stvari dolaze na svoje mjesto Milan pokazuje kakva je ekipa ustvari. Atalanta Juventus Inter sve porazi, sad jedva Zvezdu prolaze, strepe do kraja, plus sto ih sudija casti non stop penalima i kartonima za protivnike. Strasno.
Sve ok, al mene bas zanima sta su tebi skrivili u životuGoretzka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:55Sve se vise dokazuje da je istina ono sto sam pisao za Milan. Pukom srecom su bili na vrhu, konkurencija tad odron, Inter igrao traljavo, Juve se tek dizao, oni bili na vrhu. Sada kad stvari dolaze na svoje mjesto Milan pokazuje kakva je ekipa ustvari. Atalanta Juventus Inter sve porazi, sad jedva Zvezdu prolaze, strepe do kraja, plus sto ih sudija casti non stop penalima i kartonima za protivnike. Strasno.

Nista vjeruj, samo me je mnogo iznerviralo izdrkavanje Rossonera na ovoj temi kad ih je islo, ne volim kad ljudi nisu realni. A realnost je da su kanta od ekipe godinama.muxa je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:01Sve ok, al mene bas zanima sta su tebi skrivili u životuGoretzka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:55Sve se vise dokazuje da je istina ono sto sam pisao za Milan. Pukom srecom su bili na vrhu, konkurencija tad odron, Inter igrao traljavo, Juve se tek dizao, oni bili na vrhu. Sada kad stvari dolaze na svoje mjesto Milan pokazuje kakva je ekipa ustvari. Atalanta Juventus Inter sve porazi, sad jedva Zvezdu prolaze, strepe do kraja, plus sto ih sudija casti non stop penalima i kartonima za protivnike. Strasno.Mora da si izgubio veliku lovu na kladi
![]()
Nema mjere, kao sto oni nemaju mjeru, tako je ni ti nemas jer Milan nije kanta, samo je usao u crni period, ako se dozovu brzo top 4 ne bi trebao biti problem, mozda bi bilo bolje i da su ispali veceras da se posvete toj borbi.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- invincible1921
- Kontakt:
Ma jok e ..najjaca sredina svijeta, Hakan zlatna lopta
de jos koji hvalospjev...
Igrali 120% preko mogucnosti realnih...sad fol eto svi se cude kako padose

Igrali 120% preko mogucnosti realnih...sad fol eto svi se cude kako padose
=\_1921_/=
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sa ovim krampolitancima se nije saliti...sve karte su bacili da obezbjede ucesce u El i slijedece godine..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Realnost je drug da ti dodjes ovdje uglavnom da komentarišeš Milan, i to kad izgubi.
Realnost je da je Milan još uvijek 2. na tabeli ma sta ti mislio o njima.
Da su u padu forme to stoji, ali rezultate unazad godinu dana pripisaivati sreći mogu samo fudbalske neznalice.
Prije bih rekao da je to iznenađenje jer Milan realno nema ekipu da se bori sa Interom i Juventusom.
Većina nas je prognozirala da će biti neizvjesna borba za 4. mjesto tako da ne znam o čemu pišeš.
Realnost je da je Milan još uvijek 2. na tabeli ma sta ti mislio o njima.
Da su u padu forme to stoji, ali rezultate unazad godinu dana pripisaivati sreći mogu samo fudbalske neznalice.
Prije bih rekao da je to iznenađenje jer Milan realno nema ekipu da se bori sa Interom i Juventusom.
Većina nas je prognozirala da će biti neizvjesna borba za 4. mjesto tako da ne znam o čemu pišeš.
Ne kazem da ce top 4 biti problem, doduse nikad se ne zna, al godinama vec oni nisu na pravom nivou, ni v od onog velikana. Ne moze se nazvat crni period toliko dugi niz godina. Milan za mene sad jest kanta jer ja pamtim onaj stari Milan a ovo sad je strasno. Pa Zvezda jedna ih drzi na konopcima, ne kazem da je Zvezda losa al kazem da je Milan igrackim kvalitetom daleko ispred. Neko ce ih stresti u zavrsnici takmicenja vidjet ces.
A neka se paze i u Seriji A, Inter je vec odmakao, Juve je tu, Atalanta i Roma su ludi klubovi mogli bi dat gas i ode LP a borili se za Scudetto. Pogotovo ako ih Roma rijesi iducu.
- invincible1921
- Kontakt:
Nije kanta al se vidjelo da pretjerju sa pisanjem i hvaljenjem...svi su im govorili da to nije realno stanje...sad nek trpe

=\_1921_/=
Nije primio, laze te.Biscione je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:31Ne uklapa mi se to baš u kapitalitički način. Ispravi me ako griješim ali u kapitalizmu kada je nešto dobro to prvo bogata klasa dobije, a sirotinja zadnja ako uopće dobije ikad. Imam prijatelja radi u Njemačkoj, već primio vakcinu. Kako se samo brinu za naše gastarbajtere svaka im čast, ne bi se ni mi za sebe bolje brinuli.
Znaci **** pristup.dinoo je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:43Ovo je sramota ovaj dvoboj sa red star, taman da su i juniori na terenu, a nisu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:35Kako Inter nema bar 15 bodova prednosti ispred ovog Milana?..tek sad vidim kakva ce sramota bit ako se ne uzme titula
Pustite padobranca ba. Ne znam jel smogao snage da posalje simpatiji SMS, ili ce ipak cekati da napuni 15 godina. Trazi savjete na forumu kako pisati curi hahah 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- FabioParatici
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.