TheManiacs je napisao/la:-u sarajevu je puno bolja financijska situacija neo kod komsija
-sarajevo je u borbi za titulu
-sarajevo 90% u evopi (prilika za sokazivanje pred boljim menadzerima)
ali pored ovih razloga, mislim da ce presuditi sposobnost uprave, i kvalitetnijih razgovora sa njm
De neseri ba dosta mi te je vise,nemozes to govorit kad imate samo 3 vise boda od nas,a mi igramo od prvih 6 utakmica 4 kuci,svaki ovaj sto si nabrojao je i kod zelja plus kup,Objasni kako je bolja situacija financijska nego kod nas,dokaz jedan?
Koga ste doveli ?
Sta ste uradili ?
[/quote]
mucni sam glavom pa ces znati kako je bolja financijska situacija
- imamo konstatntno generalnog sponzora, i ostale jake sponzore(a sjecas li se koliko ste trazili nekoga da vam stoji na dresu)
-zadnjih 9 godina 6 putta u evropi(i ove god), kad je seljo bio u evropi zadnji put, nikome niti jedna plata niti premija nije duzna
- igraci se prodaju za sestocifrene brojeve
a sto se tice titule i evrope vase, samo cu vas posjetiti transa "" samo nas titula zanima" a jedva opstali u ligi, budimo ralan zeljo nema kvalitet ni za evropu ni kup(sarajevo,velez borac zrisnjki siroki)
- nama je bitnije ostaviti ekipu na okupu koja je skupa vec 2 godine, koja ima evropski i mngo domaci tekmi u nogama i to sto smo najboljeg igraca zadrzali za razliku od vas
p.s. zasto imas potrebu da se javis na ovu temu u vezi ovog transfera kada imas svoju temu
7-11-2009