BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Ma ubit ce se nekako to vrijeme, do utorka, ali kao sto kazete, tih par sati prije tekme prolaze kao dani, jos se utakmica igra u 22:00 h
.

ne jasi na forum pa ce proci vrijme
salim se

Zadnja izmjena: Emir_BIH, dana/u 12 nov 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Hhahah,sad si me naso,dobar ti je stos..HOPLIT je napisao/la:Probaj raditi na poslu, brže će ti proći vrijemesedra je napisao/la:I eto opet par dana u iscekivanju,par dana u neizvjessnosti,sati ce protucati ko godine i tako...plus sto pocinje u 22h po nasem vremenu,znaci opet duze iscekivanje.Jbg,ako nas pola ne zaradi secernu bolest ili neku srcanu dobro cemo proci.Najgore je sto zelim da prespavam posao,nekako na poslu ide sve tako sporo,samo mislim na EP i tako dalje...
Samo da budemo jaki ko u Francuskoj i da mi povedemo prvi,daj Boze..
Ma djaba je jarane,radim ko lud,ali samo mi je baraz u glavi,vjeruj mi.
Sa posla sam u petak dosao ranije,zena se iznenadila kaze da pretjerujem i tako...
Kako ce li se zvrsiti do utorka..
A da,Vedo kad je promasio onaj zicer haman sam bacio flasu na tv...eto dotle je doslo.
Ma volio bih da se i mi konacno nadjemo na tom takmicenju,pa vrijem je u pm.

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Samo mi nije jasno kako neko zbog Ronalda,se moze okrenuti Bosni i navijati za "cigane"
Sta sve spermatozoidi naprave.

Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 12 nov 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.
A ja u srijedu imam bazen od 10 ujutro,uz to moram ustati barem u pola 9 jer mi je bus u 9Goalgetter je napisao/la:Ma ubit ce se nekako to vrijeme, do utorka, ali kao sto kazete, tih par sati prije tekme prolaze kao dani, jos se utakmica igra u 22:00 h.

Trebaju ozbiljno razmisliti o tome da proglase srijedu kao neradni dan

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- tarikhordas
- Kontakt:
E to je meni..dosta los termin..da je u 21:00 bilo bi extra al nema veze
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Ako prodjemo obeco sam svima okupat cu se u Neretvi , u srijedusedra je napisao/la:I eto opet par dana u iscekivanju,par dana u neizvjessnosti,sati ce protucati ko godine i tako...plus sto pocinje u 22h po nasem vremenu,znaci opet duze iscekivanje.Jbg,ako nas pola ne zaradi secernu bolest ili neku srcanu dobro cemo proci.Najgore je sto zelim da prespavam posao,nekako na poslu ide sve tako sporo,samo mislim na EP i tako dalje...
Samo da budemo jaki ko u Francuskoj i da mi povedemo prvi,daj Boze..

bmk za upalu pluca tako te stvari , samo da ODEMO NA EUROPSKO PRVENSTVO.
Konto sam otic na Rondo u dresu Dzeke , al nezelim provocirat sugradjane , a vratit ce me murija bezze

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ni meni nikad nece biti jasno kako nekome Ronaldo moze biti ispred repke. Sto je najgore ima ih pun qurac.Blue_He4rt je napisao/la:Samo mi nije jasno kako neko zbog Ronalda,se moze okrenuti Bosni i navijati za "cigane"Sta sve spermazoidi naprave.
JEB* RONALDO MAMICU SVOJU!
-
- Kontakt:
Ne znam cemu rasprava oko taktike kad nemamo potrebe ista mijenjati, jer smo u kvalifikacijama dokazali kad i kako smo najjaci
Niko nije dobio zuti (osim Salihovica koji, realno, u ovim kvalifikacijama nije bio bitan za nas tim jer ga nije ni bilo u vecini utakmica zbog povrede i one kazne, tako da smo na neki nacin na njegov izostanak i navikli) tako da imamo kompletan sastav za revans.Fali Mujdza, to je istina, i to fali ne samo u odbrani, nego i naprijed..jer sinoc preko desne strane smo uradili ku*ac obicni, a mogli smo,jer tamo je samo coentrao, a on sam ne moze nista, jer mu ronaldo skoro nikad ne dolazi pomoci..Zahirovic je u defanzivi bio fantastican, kao i cijela odbrana,ali naprijed ga nije bilo ni sekund..a mi bez bekova ne mozemo funkcionisati..pa tekmu protiv rumunije u zenici smo u drugom poluvremenu dobili zahvaljujuci bekovima..faul, pa korner, pa pritisak, konsatno lulicevo i mujdzino probijanje sa strane ih je totalno unistilo, a o parizu ne treba ni pricati..Mujdza igro ko velki
Al nema ga..i nazalost ne mozemo ga nadoknaditi, ali zato smo dobili Jahica, koji je sinoc bio najbolji nas igrac, i koji ce to ako bude dobio priliku ponoviti i u Lisabonu
Nece ni on u ofanzivi biti mnogo bolji od Zahirovica ali ipak mislim da je jaha nesto agilniji
Taktiku i sastav iz Pariza nema potrebe mijenjati, jer mi ne moramo srljati, a igrati znamo i sanse za gol ce biti to se ne moramo sikirati..eh sad,te sanse valjda treba i iskoristiti
ali nije dzeko almeida da masi sta stigne..dzeko je ime, i to dokazano i ja sam ubijedjen da ce zabiti barem jedan i ubijedjen sam u rezultat koji nas odvodi na EURO. ili 0-1 ili 1-1 

Niko nije dobio zuti (osim Salihovica koji, realno, u ovim kvalifikacijama nije bio bitan za nas tim jer ga nije ni bilo u vecini utakmica zbog povrede i one kazne, tako da smo na neki nacin na njegov izostanak i navikli) tako da imamo kompletan sastav za revans.Fali Mujdza, to je istina, i to fali ne samo u odbrani, nego i naprijed..jer sinoc preko desne strane smo uradili ku*ac obicni, a mogli smo,jer tamo je samo coentrao, a on sam ne moze nista, jer mu ronaldo skoro nikad ne dolazi pomoci..Zahirovic je u defanzivi bio fantastican, kao i cijela odbrana,ali naprijed ga nije bilo ni sekund..a mi bez bekova ne mozemo funkcionisati..pa tekmu protiv rumunije u zenici smo u drugom poluvremenu dobili zahvaljujuci bekovima..faul, pa korner, pa pritisak, konsatno lulicevo i mujdzino probijanje sa strane ih je totalno unistilo, a o parizu ne treba ni pricati..Mujdza igro ko velki

Taktiku i sastav iz Pariza nema potrebe mijenjati, jer mi ne moramo srljati, a igrati znamo i sanse za gol ce biti to se ne moramo sikirati..eh sad,te sanse valjda treba i iskoristiti

Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 12 nov 2011, 23:14, ukupno mijenjano 4 puta.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Šta je to Rondo i zart je dotle došlo kod vas da murija vraća čovjeka zbog dresa?ANTIFA ! je napisao/la:Ako prodjemo obeco sam svima okupat cu se u Neretvi , u srijedusedra je napisao/la:I eto opet par dana u iscekivanju,par dana u neizvjessnosti,sati ce protucati ko godine i tako...plus sto pocinje u 22h po nasem vremenu,znaci opet duze iscekivanje.Jbg,ako nas pola ne zaradi secernu bolest ili neku srcanu dobro cemo proci.Najgore je sto zelim da prespavam posao,nekako na poslu ide sve tako sporo,samo mislim na EP i tako dalje...
Samo da budemo jaki ko u Francuskoj i da mi povedemo prvi,daj Boze..![]()
![]()
Konto sam otic na Rondo u dresu Dzeke , al nezelim provocirat sugradjane , a vratit ce me murija bezze

YNWA!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Ni meni nikad nece biti jasno kako nekome Ronaldo moze biti ispred repke. Sto je najgore ima ih pun qurac.Blue_He4rt je napisao/la:Samo mi nije jasno kako neko zbog Ronalda,se moze okrenuti Bosni i navijati za "cigane"Sta sve spermazoidi naprave.
Takvi ljudi ovoj drzavi ne trebaju,kao jos mnogobrojni

Malouda kada je udario Mujdzu i usput ga povrijedio na duze vrijeme

Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 12 nov 2011, 23:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Chelsea F.C.
Rondo je trg u Mostaru , u zapadnom dijelu grada ...HOPLIT je napisao/la:Šta je to Rondo i zart je dotle došlo kod vas da murija vraća čovjeka zbog dresa?ANTIFA ! je napisao/la:Ako prodjemo obeco sam svima okupat cu se u Neretvi , u srijedusedra je napisao/la:I eto opet par dana u iscekivanju,par dana u neizvjessnosti,sati ce protucati ko godine i tako...plus sto pocinje u 22h po nasem vremenu,znaci opet duze iscekivanje.Jbg,ako nas pola ne zaradi secernu bolest ili neku srcanu dobro cemo proci.Najgore je sto zelim da prespavam posao,nekako na poslu ide sve tako sporo,samo mislim na EP i tako dalje...
Samo da budemo jaki ko u Francuskoj i da mi povedemo prvi,daj Boze..![]()
![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Haj to, al trebe se i na Nanija počele ložit.Donnie Darko je napisao/la:Ni meni nikad nece biti jasno kako nekome Ronaldo moze biti ispred repke. Sto je najgore ima ih pun qurac.Blue_He4rt je napisao/la:Samo mi nije jasno kako neko zbog Ronalda,se moze okrenuti Bosni i navijati za "cigane"Sta sve spermazoidi naprave.

Čelik Zenica 1945
Potpisujem.bazeni je napisao/la:
Ovako bi nesto mogli stvoriti
Gledaj ga samo, pa ima ljepsih po raskrsnicam prozore peru

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jest,ali dali oni zarade par stotina hiljada eura mjesecno,to mu je najljepsa osobinaHeller je napisao/la:Gledaj ga samo, pa ima ljepsih po raskrsnicam prozore peru![]()
![]()

Nego,jeste vidjeli sliku sto je Ronaldo objavio na fejsu pred utakmicu sa nama

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- tarikhordas
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Gledaj ga samo, pa ima ljepsih po raskrsnicam prozore peru![]()
![]()

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Pa covjek hoce da kaze da je teren los i da pije nasu voduDylan Dog je napisao/la:Jest,ali dali oni zarade par stotina hiljada eura mjesecno,to mu je najljepsa osobinaHeller je napisao/la:Gledaj ga samo, pa ima ljepsih po raskrsnicam prozore peru![]()
![]()
![]()
Nego,jeste vidjeli sliku sto je Ronaldo objavio na fejsu pred utakmicu sa nama
Zadnja izmjena: Emir_BIH, dana/u 12 nov 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.