SEM IBRAKADABRE,SVE TARABE OD IGRACA!!!Zenga je napisao/la:Evo trabunjate svi o ovim potencijalnim rep. pa da vam gurnem listu sa drugog foruma, BH reprezentacija B, 25 kandidata taman za squadre za SP:
---------------------Handanovic---------------------
---------Corluka------Subotic-----Lovren----------
Marin----Kuzmanovic----Rakitic-----Ljajic-------
-------Petric-----Ibrahimovic----Jelavic-----------
Klupa:
Delac (Chelsea)
Simunic (Dinamo)
Ilicic (Palermo)
Junuzovic (Werder Bremen)
Bacinovic (Verona)
Kurtic (Palermo)
Jajalo (Keln)
Avdic (Werder Bremen)
Lakic (Frankfurt)
Ilicevic (HSV)
Arnautovic (Werder Bremen)
Kovacic (Inter)
Dedic (Bochum)
Vuckic (Newcastle)
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Da nam je sa ove liste "ugrabiti" rezervnog golmana Handanovica, odbrambenu trojku Corluka, Subotic, Lovren, agilno krilo Marin, dva kreatora u Ljajicu i Rakiticu, uz naravno treceg spica IbrahimovicaZenga je napisao/la:Evo trabunjate svi o ovim potencijalnim rep. pa da vam gurnem listu sa drugog foruma, BH reprezentacija B, 25 kandidata taman za squadre za SP:
---------------------Handanovic---------------------
---------Corluka------Subotic-----Lovren----------
Marin----Kuzmanovic----Rakitic-----Ljajic-------
-------Petric-----Ibrahimovic----Jelavic-----------
Klupa:
Delac (Chelsea)
Simunic (Dinamo)
Ilicic (Palermo)
Junuzovic (Werder Bremen)
Bacinovic (Verona)
Kurtic (Palermo)
Jajalo (Keln)
Avdic (Werder Bremen)
Lakic (Frankfurt)
Ilicevic (HSV)
Arnautovic (Werder Bremen)
Kovacic (Inter)
Dedic (Bochum)
Vuckic (Newcastle)
EVO VAM REPREZENTACIJE U DOGLEDNO VRIJEME:
--------------------------------------------BEGOVIC(86)-------------------------------------------------
---------------------------------------------(STOKE)-----------------------------------------------------
------HAJROVIC(93)------ARSLANAGIC(93)---------IMAMOVIC(95)----------KOLASINAC(93)------
------(ARSENAL)--------------(LIJEŽ)----------------(LOKOMOTIV M.)-----------(ŠALKE)-----------
----------------------------------BESIC(92)-----------------PJANIC(90)---------------------------------
-----------------------------(FERENCVAROS)----------------(ROMA)-----------------------------------
STEVANOVIC(90)---------------------------HALILOVIC(96)---------------------------------MODIC(98)
(SEVILJA)------------------------------------(DINAMO Z)------------------------------------(MILAN)
-------------------------------------------------DZEKO(86)------------------------------------------------
--------------------------------------------------(M.SITI)---------------------------------------------------
2018 NAJMANJE DO 1/4 FINALA SP!!!
--------------------------------------------BEGOVIC(86)-------------------------------------------------
---------------------------------------------(STOKE)-----------------------------------------------------
------HAJROVIC(93)------ARSLANAGIC(93)---------IMAMOVIC(95)----------KOLASINAC(93)------
------(ARSENAL)--------------(LIJEŽ)----------------(LOKOMOTIV M.)-----------(ŠALKE)-----------
----------------------------------BESIC(92)-----------------PJANIC(90)---------------------------------
-----------------------------(FERENCVAROS)----------------(ROMA)-----------------------------------
STEVANOVIC(90)---------------------------HALILOVIC(96)---------------------------------MODIC(98)
(SEVILJA)------------------------------------(DINAMO Z)------------------------------------(MILAN)
-------------------------------------------------DZEKO(86)------------------------------------------------
--------------------------------------------------(M.SITI)---------------------------------------------------
2018 NAJMANJE DO 1/4 FINALA SP!!!
Nema on mjesta u špicu pored begovićabagrcavi je napisao/la:Ja mislim da Spaha treba u napad !DonCorleone je napisao/la:Dobra, svida mi se, mada ja vidim Spahica i kao dobrog kreatora igre, grub, drzak ima sve sto treba da pokrene akciju, a ako zafali moze se brzo vratiti i pozadi pomoci korpulentnom Pjanicu. Po meni je ove jos malo bolja....barsa77 je napisao/la:EVO NEKE MOJE SUGESTIJE PA VI RAZMOTRITE!
---------------------BEGOVIC-----------------------
MUJDZA---BICAKCIC---ZUKANOVIC--KOLASINAC
----------PJANIC------------SALIHOVIC-------------
STEVANOVIC-------------------------LULIC
------------------SPAHIC-DZEKO------------------------
Mislim da bi se Spaha idealno snašo na poziciji defanzivnog veznog,ima tehniku i bog je za razbit napad protivnika!!!
Može i neka druga postavka i formacija,ali Spaha na mjesto def.veznog.
gol i 2 asistencije, asistirao je za prvi i treci gol, a drugi je sam dao.bagrcavi je napisao/la:Emir Dilaver danas gol i asistenciju u pobjedi od 4:0 protiv Admire.
http://www.transfermarkt.at/de/emir-dil ... 80161.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rockefeller
- Kontakt:
Jedno vrijeme su se novinari (strani) bili raspisali o ovom momku (klikni na riječ "ovom").
Bilo je priče da ga žele Arsenal, Chelsea i neki drugi veliki timovi. Igra za mladje kategorije Hannovera 96. Napadač. Vrlo vjerovatno će naši Bosanci i Hercegovci ubrzo zaboraviti na Seferovića.
Evo (jednog od) teksta:
Ima još tih vijesti i o drugim klubovima. Onako, kako vidim, 182 cm. visok. Idealno, takvo nešto i trebamo za reprezentaciju i njen napad. Visoki napadači kod nas mogu samo na klupu. Ovaj bi se dao upariti i sa Edinom i sa Vedom, naročito ako je brz.
U naredne dvije godine treba očekivati da se probije u prvi tim. Valjda će se, bar se nadam.
Bilo je priče da ga žele Arsenal, Chelsea i neki drugi veliki timovi. Igra za mladje kategorije Hannovera 96. Napadač. Vrlo vjerovatno će naši Bosanci i Hercegovci ubrzo zaboraviti na Seferovića.
Evo (jednog od) teksta:
Orginal.Chelsea and Arsenal are tracking 16-year-old Hannover striker Almir Kasumovic.
The 6ft Bosnian teen is out of contract with the German side at the end of the season, which has alerted suitors.
Kasumovic is yet to play senior football, but has impressed in Hannover's youth ranks and is set to be fast-tracked after training with the first team.
He has already been called up for the Bosnia and Herzegovina Under 21 side, despite his young age, drawing inevitable comparisons with compatriot Edin Dzeko - the Wolfsburg striker who is expected to join Manchester City for more than £30million.
Bundesliga sides Hamburg and Hoffenheim have kept a close eye on him, but German newspaper Bild reports that Chelsea and Arsenal could provide an even bigger temptation.
However, his agent Jan Dreyer said: 'It is clear that Almir has aroused kindled interest at other clubs, but it is our desire that he remains at Hannover.'
The club have consistently been operating in the lower reaches of the Bundesliga top division, but are performing above expectation in fourth this season.
European scouts have stepped up their activity Germany since the World Cup, when Joachim Low's side featured young talent such as Mesut Ozil, Sami Khedira and Thomas Muller.
Ima još tih vijesti i o drugim klubovima. Onako, kako vidim, 182 cm. visok. Idealno, takvo nešto i trebamo za reprezentaciju i njen napad. Visoki napadači kod nas mogu samo na klupu. Ovaj bi se dao upariti i sa Edinom i sa Vedom, naročito ako je brz.
U naredne dvije godine treba očekivati da se probije u prvi tim. Valjda će se, bar se nadam.
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Mislim da ti nisi normalan, ako je stvarno ovo tvojr predlog za Grcku. Ovdje govorimo o igracim koji MOGU igrati protiv Grcke, a ne o onome - sta bi bilo kad bi bilo (i ako bude)barsa77 je napisao/la:EVO NEKE MOJE SUGESTIJE PA VI RAZMOTRITE!
----------SPAHIC------------SALIHOVIC-------------
STEVANOVIC--------PJANIC-----------------LULIC
-----------------------DZEKO------------------------
Mislim da bi se Spaha idealno snašo na poziciji defanzivnog veznog,ima tehniku i bog je za razbit napad protivnika!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jest, al je stojan napravio gresku tako sto nije izbio loptu ispred svog gola i tako smo primili gol, a ovdje je rijec o napadu igraca fortune i pas u 5-erac koji je sead pokusao blokirati, ali nije uspio..ako je to greska, onda bi ja trebao prestati pratiti fudbal..harishp je napisao/la:Pokusao je i Stojan Vranjes da izvede potez k'o Rivaldo.Da je to ucinio dobro,danas bi bio zlatom okivan i taj bi se potez vrtio kao uspjesan.Ovako je obiljezen za sva vremena.Papastathopoulos je napisao/la:harishp je napisao/la: Nego bas Glavonja brzaner kiksa haman k'o ofirni diletant.Da se desi to u repci,kome bi se najbliza familija spominjala.Bas me nesto zanima.![]()
pogledaj jos jednom snimak gola, molim te k'o isusa...momak pokusao blokirati loptu, nije uspio i to se zove kiks ?
Nije svako Ray Charles k'o @Sakarage
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Stoper Schalkea Sead Kolašinac za "Dnevni avaz"
Igrat ću za svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu!
http://www.****/sport/fudbal/igrat-c ... ercegovinu" onclick="window.open(this.href);return false;
Igrat ću za svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu!
http://www.****/sport/fudbal/igrat-c ... ercegovinu" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekoliko stranica prije nahvali Dilavera,,a utakmica tek pocela!!kasnije frajer razvalio...,treba nam on definitivno jer je od sljedece sezone u Bundesligi.......moramo uzeti i Arslanagica,buducnost stoperska za narednih 15 godina:-)..,i moram na kraju dodat: .PAPE **** prati malo ovih par momaka po evropi,barem cetvorica mogu odmah u A tim---
Da vas posjetim ko je

Momak je rusilac

Pitali su igrace Schalke-a koji su im hobiji, svako odgovrio nesto normalno.. tenis, kosarka, kino, drustvo, jedini Seo kaze "jedenje i boks". Jest legenda.

Momak je rusilac
Pitali su igrace Schalke-a koji su im hobiji, svako odgovrio nesto normalno.. tenis, kosarka, kino, drustvo, jedini Seo kaze "jedenje i boks". Jest legenda.
Majstore,odmaras,ne radis danas?Majstor10 je napisao/la:Da vas posjetim ko je
Momak je rusilac
Dvije utakmice u toku cetiri dana momcino, tesko mi je al haj selam.dentist je napisao/la:Majstore,odmaras,ne radis danas?Majstor10 je napisao/la:Da vas posjetim ko je
Momak je rusilac
ŠTA TI VELIKI BLAŽE NIJE JASNO OKO OVE POSTAVE DA TI POJASNIM,PA DA VIDIMO KO NIJE NORMALAN?!?BlazKraljevic je napisao/la:Mislim da ti nisi normalan, ako je stvarno ovo tvojr predlog za Grcku. Ovdje govorimo o igracim koji MOGU igrati protiv Grcke, a ne o onome - sta bi bilo kad bi bilo (i ako bude)barsa77 je napisao/la:EVO NEKE MOJE SUGESTIJE PA VI RAZMOTRITE!
- adriano_leite
- Kontakt:
Lijepo procitaj sta ti kaze covjekbarsa77 je napisao/la:ŠTA TI VELIKI BLAŽE NIJE JASNO OKO OVE POSTAVE DA TI POJASNIM,PA DA VIDIMO KO NIJE NORMALAN?!?BlazKraljevic je napisao/la:Mislim da ti nisi normalan, ako je stvarno ovo tvojr predlog za Grcku. Ovdje govorimo o igracim koji MOGU igrati protiv Grcke, a ne o onome - sta bi bilo kad bi bilo (i ako bude)barsa77 je napisao/la:EVO NEKE MOJE SUGESTIJE PA VI RAZMOTRITE!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
I da svi imaju papire sredjene i da su 100% formi, bilo bi suludo bilo koga od njih uvoditi u utakmici protiv Grcke...
Samo se nadam da ce desiti neko cudo po pitanju Salihovica...
Samo se nadam da ce desiti neko cudo po pitanju Salihovica...
Pravda za Papeta!
mislim da ja nigdje nisam napisao da je ovo postava za grčku,tako da vas dvojica ne čitate kako treba,i ovo nije forum za utakmicu sa grčkombarsa77 je napisao/la:ŠTA TI VELIKI BLAŽE NIJE JASNO OKO OVE POSTAVE DA TI POJASNIM,PA DA VIDIMO KO NIJE NORMALAN?!?BlazKraljevic je napisao/la:Mislim da ti nisi normalan, ako je stvarno ovo tvojr predlog za Grcku. Ovdje govorimo o igracim koji MOGU igrati protiv Grcke, a ne o onome - sta bi bilo kad bi bilo (i ako bude)barsa77 je napisao/la:EVO NEKE MOJE SUGESTIJE PA VI RAZMOTRITE!
- adriano_leite
- Kontakt:
Nama je sljedeca tekma protiv Grcke i svi mislimo na tu tekmu, tako da pisanje sastava, odmah asocira da je protiv Grcke. Nisi ni ti naglasio da je pitanje o sastavu u buducnosti kada doticni budu mogli nastupiti. Znaci u pitanju je nesporazum. Ja se izvinjavam, jer sam pomislio da je rijec o sastavu za Grcku.barsa77 je napisao/la: mislim da ja nigdje nisam napisao da je ovo postava za grčku,tako da vas dvojica ne čitate kako treba,i ovo nije forum za utakmicu sa grčkom
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Valjda je covjek mislio na sastav za buducnost jer je ovo tema o igracima koji nisu jos u repci i da se sastavljaju formacije i postave kakve bismo voljeli vidjeti u buducnosti
A neko je spomeno Kovacica. Ja sam skroz i zaboravio da on ima korjene iz BiH, tj. rodjen je u Austriji a roditelji su mu iz BiH tako da prakticki nista ga ne veze sa Hrvatskom osim sto se racuna kao hrvat iz BiH, sto bi znacilo da bi mi mogli imati tu neke sanse. Da li neko zna kakvo je njegovo razmisljanje? Ima li ikakve nade za njega? Momak je talentiran i sigurno je perspektiva sa 18g, preso je u Inter tako da je sigurno bolji od nekih polu-amatera.
A neko je spomeno Kovacica. Ja sam skroz i zaboravio da on ima korjene iz BiH, tj. rodjen je u Austriji a roditelji su mu iz BiH tako da prakticki nista ga ne veze sa Hrvatskom osim sto se racuna kao hrvat iz BiH, sto bi znacilo da bi mi mogli imati tu neke sanse. Da li neko zna kakvo je njegovo razmisljanje? Ima li ikakve nade za njega? Momak je talentiran i sigurno je perspektiva sa 18g, preso je u Inter tako da je sigurno bolji od nekih polu-amatera.
Ma nema sanse da Kovacic za nas zaigra.... moje misljenje
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.