samolukavac je napisao/la:Bio je standardan po kafanama lukavackimsad ce po Banovickim...

samolukavac je napisao/la:Bio je standardan po kafanama lukavackimsad ce po Banovickim...
Nije ostao kod nas zato što mi imamo trenutno kvalitetne napadače i pored njih bi teško izborio sebi mjesto da igra, mogao bi grijat samo klupu, i najpametnij potez je bio da ode negdje gdje će igrati.SiouxLukavac je napisao/la:Kratko i jasno: da je valjo.osto bi u Radnickom. Necete se usreciti. Pozdrav.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uh, ovo sam zaboravio. Utakmica sezone, Radnički - Vitez. Na metar od sudije udara šakom u lice igrača Viteza - automatski crveni karton.studeni je napisao/la:Da je atletičar, možda bi i bilo nešto od Redže. Kao fudbaler je tanak skroz, samo trčanje bez učinka. Al možda su ga u Češkoj čemu naučili, barem da ne udara igrače na zemlji i dobija crveni karton kada je ekipi najpotrebniji!
Zoom088 je napisao/la:
P.S. Ako ovo cita nek me ne blokira na FB
Jaranović. Treba slobodno imenovati.Zoom088 je napisao/la:Uh, ovo sam zaboravio. Utakmica sezone, Radnički - Vitez. Na metar od sudije udara šakom u lice igrača Viteza - automatski crveni karton.studeni je napisao/la:Da je atletičar, možda bi i bilo nešto od Redže. Kao fudbaler je tanak skroz, samo trčanje bez učinka. Al možda su ga u Češkoj čemu naučili, barem da ne udara igrače na zemlji i dobija crveni karton kada je ekipi najpotrebniji!
Pričalo se, a i priča se još uvijek, da je to uradio namjerno jer je dobio pare od Viteza. Slučajno ili ne u toj utakmici crveni karton dobio je i još jedan igrač Radničkog koji je sad kod vas, a koji je vjerovatno "doveo" Redžića u Banoviće
Mnogo smo jakiZoom088 je napisao/la:3-1, Ahmetovic
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.