Chicago Bulls

grof
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la grof » 19 maj 2011, 15:43

Smatram da Gibson treba poceti u prvih 5 i ne samo to, vec biti fosiran sa vecom minutažom jer Boozer ovu seriju igra ko žena :oops: a to je nedopustivo u finalu Istoka.
Gibson je ratnik pravi i bolji defanzivac...on i Noah daju energiju i ratnicki mentalitet ovim mladim Bullsima.
Pozicija beka šutera je isti loša karika u timu...Brewer i Bogans nisu te kvalitete koje ce kazniti razna udvajanja pod košem ili na Roseu...Rose uredno navuce na sebe po dvojicu, ali šta to vrijedi kad ne znaju pogoditi iz povratne lopte.
Korver je najcistiji šuter, ali je ovisnik o drugome jer sam ne može iskreirati poziciju za šut (kao npr. Allen u Bostonu ili Wade u Miamiu) jer nema ni brzinu ni prirodni atletizam za to.
Chicago sigurno ima ekipu koja može pobjediti Miami i na Floridi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 maj 2011, 17:02

Ovu utakmicu su svi igrali ocajno, suterski katastrofa. Profulali smo 10 slobodnih bacanja, da smo pogodili 8 od tih 10 promasenih pobjedili bi, jer bi sigurno isli na sigurnije poene i ne bi ganjali tu tricu na kraju. Sledecu utakmicu cemo sigurno pobjedit, nesto imam osjecaj da cemo ih rasturit tamo, Rose ce opet podivljat i ici preko 40 poena. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 maj 2011, 18:44

@BIHfan-od toga nema nista.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 19 maj 2011, 21:52

znaci 1 1 .... sve jos otvoreno,i dalje heat favoriti kao najavljeno..james rijesio na kraju kao i zadnje 4 tekme,ali ne zna on na kraju igrati:)...rose malo slabiji ,ali ne moze ni on sam igrati,ali ima jos da se igra...miami spektakularan!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2011, 00:24

doe78 je napisao/la:znaci 1 1 .... sve jos otvoreno,i dalje heat favoriti kao najavljeno..james rijesio na kraju kao i zadnje 4 tekme,ali ne zna on na kraju igrati:)...rose malo slabiji ,ali ne moze ni on sam igrati,ali ima jos da se igra...miami spektakularan!!
Rose nije bio malo slabi, vec bio totalno los i ne znam koji klinac je bilo sa njim...doduse imao je jako dobre pasove tu je pokusavao nesto, ali Boozer mu je jedno 5 lopti ukakio..ebote sta lik fula ono nije normalno :(...jos da mu nije bilo u par navrata Noaha pa da pokupi onu loptu, ja mislim da bi se Boozer izvizdao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2011, 00:29

grof je napisao/la:Smatram da Gibson treba poceti u prvih 5 i ne samo to, vec biti fosiran sa vecom minutažom jer Boozer ovu seriju igra ko žena :oops: a to je nedopustivo u finalu Istoka.
Gibson je ratnik pravi i bolji defanzivac...on i Noah daju energiju i ratnicki mentalitet ovim mladim Bullsima.
Pozicija beka šutera je isti loša karika u timu...Brewer i Bogans nisu te kvalitete koje ce kazniti razna udvajanja pod košem ili na Roseu...Rose uredno navuce na sebe po dvojicu, ali šta to vrijedi kad ne znaju pogoditi iz povratne lopte.
Korver je najcistiji šuter, ali je ovisnik o drugome jer sam ne može iskreirati poziciju za šut (kao npr. Allen u Bostonu ili Wade u Miamiu) jer nema ni brzinu ni prirodni atletizam za to.
Chicago sigurno ima ekipu koja može pobjediti Miami i na Floridi.

mozda bi trebalo probat, a brate ima i Tomas i covjek nikako ne ulazi, a znamo kako je dobro odigrao regularni dio sezone , pa cak i ofanzivno je bio dosta dobar..ne znam zasto ljudi Butleru nedjau sansu da udje da suta kada nam najvise treba...pa akoThibs visi da idu dvojica na Rosa i uvjek nam je neko tamo slobodan, pa logicno da nam Butler treba u toj situaciji...sinoc smo profulali toliko tih otvorenih suteva sa polu-distanice najvise...treba malo uvesti ovu dvojicu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 maj 2011, 01:24

Sinoc u zadnji minutama kada smo stizali prednost i kada nam je stvarno napad bio kriminalno los bila je idealna sanda da Butler udje i proba pogoditi nesto sa distance. Tom pocinje da me zivcira sa tolikim nepovijerenjem prema momku, evo da nije svaki put kada je usao tokom regularnog dijela minut ili dva na terenu uradio nesto pozitivno pa hajde... Niko nista ne moze pogoditi a jedini pravi suter uz Korvera sjedi na klupi. Ne kontam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S Izvinjavam se na nervozno i nepismeno napisanom upisu ali mi tlak milijardu trenutno !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 maj 2011, 01:39

Titova-Juga je napisao/la:Sinoc u zadnji minutama kada smo stizali prednost i kada nam je stvarno napad bio kriminalno los bila je idealna sanda da Butler udje i proba pogoditi nesto sa distance. Tom pocinje da me zivcira sa tolikim nepovijerenjem prema momku, evo da nije svaki put kada je usao tokom regularnog dijela minut ili dva na terenu uradio nesto pozitivno pa hajde... Niko nista ne moze pogoditi a jedini pravi suter uz Korvera sjedi na klupi. Ne kontam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S Izvinjavam se na nervozno i nepismeno napisanom upisu ali mi tlak milijardu trenutno !
Najveca mana Butleru je sto covjek nikako ne igra odbranu, kroz citavu karijeru je odlican suter, ali uopste se ne trudi u odbrani. Da ga James napadne to bi bila perverzija, mozda se Thibs vodio bas tom logikom pa mu nije dao sansu, iako onakav suter uvijek moze pogoditi kada se Rose udvoji. Ja opet ponavljam, ne znam sta se desava sa Boozerom, ako on podigne svoj nivo igre, onda mislim da za Bullse nema brige u ovoj seriji. Jednostavno fali pravi Boozer. Neko gore pomenu kako treba Taj da igra u prvoj postavi. Ja mislim da bi to bilo samoubistvo za Bullse. Boozer je poznat kao mnogo los u odbrani, dok je Taj ratnik. Noah je ratnik. Zamislite Noah i Taj u prvoj postavi, a zatim udju Boozer i Omer, pa to bi bila katastrofa. Ovako Noah izvlaci startere, a taj klupu. To je moje misljenje.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2011, 01:50

adriano_leite je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Sinoc u zadnji minutama kada smo stizali prednost i kada nam je stvarno napad bio kriminalno los bila je idealna sanda da Butler udje i proba pogoditi nesto sa distance. Tom pocinje da me zivcira sa tolikim nepovijerenjem prema momku, evo da nije svaki put kada je usao tokom regularnog dijela minut ili dva na terenu uradio nesto pozitivno pa hajde... Niko nista ne moze pogoditi a jedini pravi suter uz Korvera sjedi na klupi. Ne kontam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najveca mana Butleru je sto covjek nikako ne igra odbranu, kroz citavu karijeru je odlican suter, ali uopste se ne trudi u odbrani. Da ga James napadne to bi bila perverzija, mozda se Thibs vodio bas tom logikom pa mu nije dao sansu, iako onakav suter uvijek moze pogoditi kada se Rose udvoji. Ja opet ponavljam, ne znam sta se desava sa Boozerom, ako on podigne svoj nivo igre, onda mislim da za Bullse nema brige u ovoj seriji. Jednostavno fali pravi Boozer. Neko gore pomenu kako treba Taj da igra u prvoj postavi. Ja mislim da bi to bilo samoubistvo za Bullse. Boozer je poznat kao mnogo los u odbrani, dok je Taj ratnik. Noah je ratnik. Zamislite Noah i Taj u prvoj postavi, a zatim udju Boozer i Omer, pa to bi bila katastrofa. Ovako Noah izvlaci startere, a taj klupu. To je moje misljenje.
ma brate nije ni R Allen igrao, pa je Thibs napravio od Allena dobrog odbranbenog igraca... treba malo covjeku dati da igra da se oslobodi ebiga, jer trebali su nam sinoc suteri, jer nikog nije islo..Deng,Rose,Boozer nista, a to su igraci od koga najvise ocekujemo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 maj 2011, 02:29

adriano_leite je napisao/la: Najveca mana Butleru je sto covjek nikako ne igra odbranu, kroz citavu karijeru je odlican suter, ali uopste se ne trudi u odbrani. Da ga James napadne to bi bila perverzija, mozda se Thibs vodio bas tom logikom pa mu nije dao sansu, iako onakav suter uvijek moze pogoditi kada se Rose udvoji. Ja opet ponavljam, ne znam sta se desava sa Boozerom, ako on podigne svoj nivo igre, onda mislim da za Bullse nema brige u ovoj seriji. Jednostavno fali pravi Boozer. Neko gore pomenu kako treba Taj da igra u prvoj postavi. Ja mislim da bi to bilo samoubistvo za Bullse. Boozer je poznat kao mnogo los u odbrani, dok je Taj ratnik. Noah je ratnik. Zamislite Noah i Taj u prvoj postavi, a zatim udju Boozer i Omer, pa to bi bila katastrofa. Ovako Noah izvlaci startere, a taj klupu. To je moje misljenje.

A ne znam sta bih ti rekao druze, predugo mi cekamo na pravog Boozera, pa evo cijeli playoff i par zadnjih utakmica reg. sezone on se ne pojavljuje na parketu doslovno receno. Ja bi probao malo sa tajom vidit kako ce to ici, ne bi bilo nikakvo experimentisanje jer ovaj ionako ne daje dovoljno za svoj kvalitet i minute koje provodi na terenu. Ali znajuci Thibsa do sada kao trenera tesko da ce on rotirati momcad, to nikako ne radi. A sto se Butlera tice, znam da ne igra odbranu ali smo bil u situaciji gdje nismo imali sta izgubiti a morali smo nesto pogoditi i mislim da je tu prvenstveno falio suter da nas izvuce kada vec sve ostale nije islo, ali taj suter nam je sjedio na klupi. Jbg!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 20 maj 2011, 15:18

Gdje gori?

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 maj 2011, 16:51

Begonja je napisao/la:Gdje gori?
begonja gori ti u glavi.Ostavi ba ljude na miru :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 maj 2011, 19:38

Malo im glupo ovo ,ovako duga pauza tek se srecu u Nedjelju opet.Inace ova sezona meni jedna od najboljih i najneizvjesnijih zadnjih 10 i vise godina.Play off 1-1 u obe serije,mislim da ce obe serije otic u 6 ili 7 utakmica.Od prestale 4 ekipe Dallas bez titule,Miami 1 titulu,Oklahoma 1 nekad kao Sonicsi.Bullsi 6.Znaci niko se nije nadao da ce bit bas ove 4 ekipe tu,cak se i za Heat na osnovu forme sumnjalo da ce bit tu,iako je naravno na osnovu imena ocekivano finale.

Ocekujem 3 utakmicu i puno bolju igru Bullsa,posebno DR1,zatim ova opcija da se malo ubaci Kurt i Butler nije losa,da ih iznenade ko oni s Huslemom.Tesko jer Thibs nece nista mjenjat,osim pristupa i htjenja,ali samo kako evo citam izjave igraca Bullsa,trenera itd ,ponasaju se kao da su iskusna PO ekipa,nema panike 1-1 ok oni su dobri idemo tamo igrat svoju igru,ppopravit ono u cemu smo grijesili i borit se do kraja.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 20 maj 2011, 20:38

Titova-Juga je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Najveca mana Butleru je sto covjek nikako ne igra odbranu, kroz citavu karijeru je odlican suter, ali uopste se ne trudi u odbrani. Da ga James napadne to bi bila perverzija, mozda se Thibs vodio bas tom logikom pa mu nije dao sansu, iako onakav suter uvijek moze pogoditi kada se Rose udvoji. Ja opet ponavljam, ne znam sta se desava sa Boozerom, ako on podigne svoj nivo igre, onda mislim da za Bullse nema brige u ovoj seriji. Jednostavno fali pravi Boozer. Neko gore pomenu kako treba Taj da igra u prvoj postavi. Ja mislim da bi to bilo samoubistvo za Bullse. Boozer je poznat kao mnogo los u odbrani, dok je Taj ratnik. Noah je ratnik. Zamislite Noah i Taj u prvoj postavi, a zatim udju Boozer i Omer, pa to bi bila katastrofa. Ovako Noah izvlaci startere, a taj klupu. To je moje misljenje.

A ne znam sta bih ti rekao druze, predugo mi cekamo na pravog Boozera, pa evo cijeli playoff i par zadnjih utakmica reg. sezone on se ne pojavljuje na parketu doslovno receno. Ja bi probao malo sa tajom vidit kako ce to ici, ne bi bilo nikakvo experimentisanje jer ovaj ionako ne daje dovoljno za svoj kvalitet i minute koje provodi na terenu. Ali znajuci Thibsa do sada kao trenera tesko da ce on rotirati momcad, to nikako ne radi. A sto se Butlera tice, znam da ne igra odbranu ali smo bil u situaciji gdje nismo imali sta izgubiti a morali smo nesto pogoditi i mislim da je tu prvenstveno falio suter da nas izvuce kada vec sve ostale nije islo, ali taj suter nam je sjedio na klupi. Jbg!

boozer treba imati vise suteva prema kosu tada ce biti bolji,covjek je godinama konstantan i ne bih se smjelo desiti da ima isto suteva kao: noah' na tekmama!!ako rose moze opalit po 30 ovaj mora njamnje 16,7 pokusaja da ima!!nije ni butler los,ali **** trener odlucujue..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2011, 00:47

ma ima Boozer vise suteva covjece, pa neku noc je imao cak vise i od Rosa ...pa jesi li ti vidjeto sta je fulao?...Noah sto osuta to je ono sto pokupi ispod kosa, ali ovaj Boozer je profulao 5 zicera sam ispod obruca i lik fula ... stvarno ne mogu da vjerujem da je mogao onako 5 puta nesto profulati..hajde da mu se desi jednom pa i va puta, ali ja sam prebrojao jedno 5 situacija, a vjerujem da ih je bilo i vise..to je ba 10p i nasa je to utakmica ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 21 maj 2011, 01:37

Ne radi se samo o Rosu nego i Durantu ali po meni jedan super text ,nisam znao neke stvari o njima i nakon ovog sto sam procitao puno cu ih vise cijeniti .

http://www.hrsport.net/kolumne/417994/p ... danasnjice

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2011, 02:10

Papilon20 je napisao/la:Ne radi se samo o Rosu nego i Durantu ali po meni jedan super text ,nisam znao neke stvari o njima i nakon ovog sto sam procitao puno cu ih vise cijeniti .

http://www.hrsport.net/kolumne/417994/p ... danasnjice

Rose i Durant su primjer kakvi trebaju da budu svi...zaista zbog toga je meni i drago najvise sto nam se pokloprilo da imamo super-stara i naravno covjeka i osobu kao sto je Rose :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 maj 2011, 02:26

"Hej ljudi, samo sam vam htio reći hvala što ste došli navijati, cijenim to." Jednom od njih Rose je dodao, "Hvala što nosiš moj dres.".

Nakon početnog stanja šoka, jedan od njih ga je pitao: "Kako je igrati u gradu u kojem si odrastao?" Rose mu je odgovorio: "Najbolja stvar koja mi se ikad dogodila - ovo je najbolji grad na svijetu."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2011, 02:36

Lako je pratiti taj Roseov pobjednički duh još od srednje škole. Njegov sveučilišni trener John Calipari ovako je opisao trenutak kada se "zaljubio" u Derricka Rosea: "Zapalilo me kada sam ga vidio da plače nakon srednjoškolskog poraza, dok su ostali klinci žurili u McDonald's. Dečko je bio utučen kada je izgubio."

Ma ako ov godine ne uspijemo napraviti iznenadjenje, ja vjerujem da ce Rose biti jos bolji slijedece sezone upravo zbog ovoga...prvo sretni smo sto imamo njega, jer sad i uprava mora raditi najbolje sto moze, kako bi napravila dominantnu ekipu...znaci ne ekipu za zvijezdama, ali ekipu koja ce moci da uzme titulu sasvim sigurno..kada imas Rosa ili Duranta onda gazde tih ekipa moraju uciniti sve, kako bi im pomogla da dodju do cilja o kojem sanjaju...nadam se da ce uspjeti doci do toga, a vjerujem da su od slijedece sezone, upravo njih dvojica dva najveca favorita za prsten
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 maj 2011, 02:51

Ja ovo kazem svim prijateljima i drzim se toga...
Koliko god da je VELIKI igrac i bit ce jos i bolji, Derrick je prije svega veliki covjek, i zato ga jos vise volim !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.