Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jel Bendo zabio het trikec. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
šta bi?
harishp je napisao/la:Jel Bendo zabio het trikec.
Braga pokazala potpunu dominaciju nad slabasnim protivnikom.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:šta bi?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nije im nista bilo, nego ne mogu.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:šta bi?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- anonymousHD
- Kontakt:
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Arsenal pokraden jel tako paja ?-Paja je napisao/la:Nije zabio hattrick ali je igrao za razliku od nekih...
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
jeste vala levati puuu ... nemozete gola dati ccc imate mahanje od Dudua 
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Braga odigrala strašnu utakmicu, pustili levatima da se dodaju, da 'imaju loptu u nogama', kasnije ih pritisnuli i zasluženo pobijedili. Vođa pokušao nekim očajničkim izmjenama da promijeni situaciju, ali ovi udarali u kost... (za razliku od nekih drugih trenera večeras, koji su izmjenama promijenili tok utakmica)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Facasplaca
- Kontakt:
Nema flašice vode koja je ostala netaknuta na stadionu, sve ih je Wenger pošut'o 
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
kako li bi ovo večerašnje izdanje arsenala komentarisao cikcanga?
top grupa: Partizan,Sahtar,Braga...... 2 poraza!-Paja je napisao/la:Nije zabio hattrick ali je igrao za razliku od nekih...
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vidite na šta se tema pretvorila zbog @Paje. Pa nemojte je ljudi kvariti zbog Bosca, GunnerSa i još odličnih forumaša. Znamo da Paja pretjeruje sa dominacijom ali treba razumjeti da ljudi na svaki način pokušavaju doći u centar pažnje. Posljednjih 100 stranica nema normalnih diskusija. 
PotpisOTNYS_YNWA je napisao/la:Vidite na šta se tema pretvorila zbog @Paje. Pa nemojte je ljudi kvariti zbog Bosca, GunnerSa i još odličnih forumaša. Znamo da Paja pretjeruje sa dominacijom ali treba razumjeti da ljudi na svaki način pokušavaju doći u centar pažnje. Posljednjih 100 stranica nema normalnih diskusija.
ma nema se radi koga ova tema kvariti svi normalni otisli, nije mi jasno ovo od strane ''ozbiljnih'' forumasa, ako ste protiv toga zasto to radite na ovoj temi.. ja imam obicaj nekad se zakaciti sa nekim forumasima, ipak nisam 100% objektivan i ne vjerujem da ima osoba koja moze biti objektivna prema onome sto voli, tako da ne zamjerite ako se nesto lose kaze, a svaka diskusija doduse normalna je zdrava...
- thenaturalone
- Kontakt:
Zao mi Arsenala, ne znam sta se sa njima desava ali su oni definitivno gubitnicka ekipa, vjerovatno je Wenger usadio u njih taj gubitnicki mentalitet.
ee stara dobra vremena i stari dobri cikcangakakavdanakneiskustvu je napisao/la:kako li bi ovo večerašnje izdanje arsenala komentarisao cikcanga?
nema potpisa
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Paja sta bi sa dominacijom, nakon 2 utakmice nesto mi ne spominjes tu rijec vise 
Za zivot cijeli!
Vratice se veliki Vođa jos jaci da izdominira smijesne poluklubove i slabasnu konkurenciju.
Keep the faith

Keep the faith

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.