Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

prisonbreak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la prisonbreak » 08 jan 2018, 23:22

# Zenzo vec su poceli. Moje neko misljenje nije niko lud da daje novac a neko trosi. Fakticki sada je njegov klub i on ce gledati da zaradi, ne da mu kradu, svoje ljude ce sam postavljati i ostalo. Vidjeg cemo, zanimljivo da se prati : D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 08 jan 2018, 23:36

Samo se bojim da je greska ovih 5% grad i 5% klub.
- Zeljeznicar -

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 jan 2018, 23:50

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 jan 2018, 23:58

Vucevich je napisao/la:tKo je ovaj? :kafa:

https://www.transfermarkt.de/maharafa-t ... ler/384077
Bivsi omladinac Besiktasa, nije se mnogo naigrao kasnije u Drugoj slovenskoj ligi, bio na probi par dana, i Sabljarka odlucila da ga zadrzi. Mni vise lici na nekog bjelosvjetskog probisvijeta :urnebes:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 jan 2018, 00:04

belosevic28 je napisao/la:

Bivsi omladinac Besiktasa, nije se mnogo naigrao kasnije u Drugoj slovenskoj ligi, bio na probi par dana, i Sabljarka odlucila da ga zadrzi. Mni vise lici na nekog bjelosvjetskog probisvijeta :urnebes:
Zar nije onaj klub u Slovenskoj trecoj ligi? :rol:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 jan 2018, 00:46

neki klub ocito isplatio Valjica pa ovaj proputovao skoro cijeli svijet u zadnjih mjesec dana :lol:
Don't believe the hype.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jan 2018, 01:19

akisarajevo92 je napisao/la:neki klub ocito isplatio Valjica pa ovaj proputovao skoro cijeli svijet u zadnjih mjesec dana :lol:
Siroki najvjerovatnije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 09 jan 2018, 01:32

Sabinho je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:neki klub ocito isplatio Valjica pa ovaj proputovao skoro cijeli svijet u zadnjih mjesec dana :lol:
Siroki najvjerovatnije.
Siroki mu moze platiti jedino put u neku provaliju.
Igraj Široki ti si najbolji!

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Addict » 09 jan 2018, 08:43

belosevic28 je napisao/la:

Gledao sam ga na treninzima, tu je već mjesec dana. Momak izgleda dobro. Kod ovih crnih uvijek igra neki x faktor. Što nije bio dobar negdje ne mora da znači da ne valja, ali ni da valja. Zato je dobio ugovor do kraja sezone a ako se pokaže da nešto vrijedi dobije dvije godine, tako stoji u ugovoru. Strašno je brz, ima slifa, neka ga.

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Addict » 09 jan 2018, 08:44

Zenzo je napisao/la:Samo se bojim da je greska ovih 5% grad i 5% klub.
To i jeste problem. Oni sad kao apsolutni većinski vlasnik mogu šta hoće, a nije im maslo za ramazana.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jan 2018, 09:36

prisonbreak je napisao/la:
Addict je napisao/la:Ovo bi se moglo žestoko obiti Čeliku i Zenici o glavu. Ovi meni brke od prvog dana smrde, nisu ovo čista posla. Jednostavno, zašto bi iko ulagao u najzaduzeniji klub u državi koji je na ivici ponora? Toliko ima boljih prilika a oni baš u Čelik. Vjerovatno jer su oni očajni pa nemaju izlaza i pristati će na sve. Čelik jednostavno nije imao izbora, ali možda su ovim sami sebi presudili. Nadam se da ne, ali ovi meni smrde.
Turci su dobili poprilocno cist klub. Reprogram ce im grad dat, javna preduzeca su vec neka otpisana i odluka je donesena i ostaju povjerioci koji imaju sad 20% upravljavki prava tj dobili su radi dugovanja, ostaju neki sitni dobavljaci i to je to. Dobijaju Bilino, dobili zemljiste za izgradnju stadiona za akademiju, ako budu imali volje i ako ovo sve ne bude ubleha kao sto nas vecina misli moglo bi se ovdje dosta dobrog posla uraditi.
zašto bi iko tražio osnivačka prava u klubu ako namjerava vraćat dugove??? Gase vam klub 100% neće vratit marke... i osnovat će novi vjerovatno...
ne mogu da vjerujem da to niko nije mogao skontat....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 09 jan 2018, 14:09

Neko moje mišljenje oko nedavnih promjena u NK Čeliku nije ni malo pozitivno. Mislim da grad i ti lopovi oko kluba preko turaka peru sebe od odgovornosti za gašenje kluba. Volio bi da griješim ali sve mi je to nekako zavijeno velom tajne, pa Čelik nema reprograma tj ne isplačuje se blokirani računi velika potraživanja od kluba itd itd.Kad misle praviti ekipu dovesti pojačanja trenera vremena je jako malo a problema jako puno. Vrijeme će pokazati nadam se da ćete se izvuči i da budem u krivu oko turaka !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 jan 2018, 22:31

Volio bi da grijesis,a u tom slucaju je Sloboda jedan od najozbiljnijih kandidata za drugu ligu.
Moli boga da se Celik ne iscupa,inace mrka kapa.
Iskreno se nadam da ce GOSK dobiti kartu za putovanje u drugu ligu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

kuma
Kontakt:

Post Postao/la kuma » 10 jan 2018, 00:08

Sta to tako strasno mogu uraditi Celiku ? Ugasiti ga ? Vec su bili tu. Oprati pare preko kluba ? I to se proslo. Napraviti ga igrackom kladionica ? Ljudi ovjeravali pecatom namjestene utakmice. Biti menadjerski klub ? Prezadnji na tabeli.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 jan 2018, 04:25

Zenzo je napisao/la:Samo da im se lopine ne priblize sada klubu jer znaju da ce biti para, pa da preko kojeakvih menađera, igraca, ugovora, pokradu, nesto kao sto su uradili FK Sarajevo, Ibrakovic, Selimovic, Kusturica i kompanija.
Sta da mu ukrade drug kad je njegovo 70% ,nije valjda tolika budala da n ulaze pare i sve se pita i da ga neko pokrade .On je vecina sad u klubu .lahko je krast prije gradske tudje pare al on ce sad svoj novac davat i nema sanse da ga neko pokrade .Sad jel on iskren investitor vrijeme ce pokazati al mi ionako smo bili gotovi ,reprogram nikad ne bi dobili samo smo tonit sve vise i vise .raju opcenito boli K za onakav celik i nece niko vise ni da ga gleda dok nas sela pobjedjuju neka ..mi smo bili gotovi i neamo mis ta izgubit mi smo izgubili sve .nmze nam stadion odnijet ..pozzzzzz

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jan 2018, 10:22

arhimed89 je napisao/la:Volio bi da grijesis,a u tom slucaju je Sloboda jedan od najozbiljnijih kandidata za drugu ligu.
Moli boga da se Celik ne iscupa,inace mrka kapa.
Iskreno se nadam da ce GOSK dobiti kartu za putovanje u drugu ligu.
Niti ce Sloboda ispasti, niti Celik. U oba kluba dolaze fina pojacanja i bit ce mnogo jaci na proljece.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 10 jan 2018, 10:41

živo me interesuje koga će Čelik dovesti

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jan 2018, 10:58

A sta znaci ovo osnivacka prava sto su dobili osim upravljackih?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 10 jan 2018, 18:06

Zeljo od Kantona Sarajevo i grada Sarajevo ukupno dobio 700.000 KM za stadion, pare ce biti iskorsitene u rekonstrukciju terena za koji je vec raspisan međunarodni javni poziv kompanijama zainteresovanih. Savez i sam klub ucestvuju svojim djelom u realizaciji projekta.

U maju radovi. :kafa:
- Zeljeznicar -

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 10 jan 2018, 18:31

Zenzo je napisao/la:Zeljo od Kantona Sarajevo i grada Sarajevo ukupno dobio 700.000 KM za stadion, pare ce biti iskorsitene u rekonstrukciju terena za koji je vec raspisan međunarodni javni poziv kompanijama zainteresovanih. Savez i sam klub ucestvuju svojim djelom u realizaciji projekta.

U maju radovi. :kafa:
Odlično, rekao bih taman. Mi smo platili nešto malo iznad milion maraka i evo ga do dan danas na sasvim pristojnom nivou. Mislim da je ovo odličan korak. Sretno.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.