Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ono kad dozivis da je po bokijima vcrs u 1/8 LP jedna Atalanta favorit protiv ekipe koja je to takmicenje osvojila 13 puta 

- muha milanez
- Kontakt:
Jel igra Iličić? Koliko vidim nije najavljen u sastavu?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ev meni to nikako ne moze biti jasno
- FabioParatici
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Pametni Ronaldo se izvuče iz ovoga, sad igra sa elitnim ubicama evropskog fudbala 

Svim srcem uz Atalantu večeras i obraz bratskog Talijanskog nogometa.
Ma sve ja znam da njima fali pola ekipe,ima vec duze vrijeme je tako,ali opet kad pogledas to ce biti fina prva ekipa i opet sve te cinjenice mi ne mogu biti da je Real u podredjenom polozaju protiv Atalante.
Da ne bude neke zabune ja cu svim srcem navijati za Atalantu i nadati se da ce biti 4-0

- OldFashioned
- Kontakt:
+1 kapitena se što prije otarisiti dok se za njega još može uzeti pristojan novac.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo što je Zidane večeras pripremio nije ništa specijalno. Ako Atalanta bude ba svom nivou, mogli bi dobiti sa više golova razlike.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Real Madrid bench: Lunin, Altube, Mariano Diaz, Arribas, Blanco, Chust, Hugo Duro, Miguel
Ja sam ocigledno debelo ostario, ko su ovi ljudi
Ja sam ocigledno debelo ostario, ko su ovi ljudi

- Romagnoli13
- Kontakt:
Genoa ima jaču klupu. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva genoa, 7 ljudi na ovom forumu su jaca klupa
Gasperini je malo iznenadio sa sastavom, ali ima opcije sa klupe.
Zidan je izveo najjaci moguci sastav, moze ovo Atalanta uzeti, ali ako prime par golova gotova je to prica.
Kakva kradja.
Zidan je izveo najjaci moguci sastav, moze ovo Atalanta uzeti, ali ako prime par golova gotova je to prica.
Kakva kradja.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Toliko o tome,nisam ja bez razloga rekao da je Real ovo osvojio 13 puta
- Romagnoli13
- Kontakt:
Real kad ne može igrom može sudijskim odlukama.
Fino je vidjeti da opet pises

- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad si osuđen na krevet onda i ne ostaje puno drugih stvari za raditi.

Ako Bog da bice to sve opet kako je bilo,samo pozitivnoRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 21:37Kad si osuđen na krevet onda i ne ostaje puno drugih stvari za raditi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.