Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la L'Avvocato » 29 avg 2015, 00:41

IlPrincipino je napisao/la:A ja kakvo je vrijeme doslo :roll:

Draxler(21god) 35 miliona :facepalm:
Dybala(21 god) 40 miliona :crazy:
Coman(19 godina) 30 miliona :tokralju:
Pogba(22 god) 100 miliona

a ni jedan kopacke ne moze da cisti Nedvedu niti vjerujem da ce moci
Pa eto koliko para City dade za onog crnca, ili za De Bruynea ... takvi klubovi su i sje*ali tržište. Nije niko htio kod njih i oni počeli davati basnoslovne cifre da privole igrače. Sad gledaj odakle je vedro bajo moj.

A Isla neće htjeti da ide. Smrad ko krpelj na kravama, onaj od litar krvi u sebi.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2015, 00:42

U ovoj divnoj noci jos se neko sjeti da spomene Islu :D otvarajte svi prozore, povratite slobodno..

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 29 avg 2015, 00:42

Raspisali smo se braco ali ono sto je bitno fini smo uljudni raspravljamo kulturno iako se ne slazemo svi u razmisljanjima SVAKA CAST :clap: :clap: :tokralju: :tokralju:

Italia@ brate ne zamjeri nista ruzno ne misli o tebi sam se ne slazemo u nekim misljenjima i raspravljamo normalno ;)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 29 avg 2015, 00:44

Druze, visinu transfera uveliko diktira udio tog troska u ukupnom prihodu kluba kao i procjenjeni povrat od investicije. Platiti Nedveda lupam 10M na prihod kluba od 100M je financijski isto kao i platiti Draxlera 35M na prihod kluba 350M. S tim sto ces na Draxleru u ovaj vakat zaraditi vise od marketinga sto ga cini jos isplativijom investicijom. Kapitalizam - prihod, rashod, profit.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la Sarajevo1946 » 29 avg 2015, 00:45

Padovan je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la:Nije, nisi dobro vidio. To bi onda bila obaveza otkupa, ali nigdje ne piše. Samo opcija da ga otkupe, ne moraju ako neće...

Zato kažem da je bolje što nije obaveza otkupa.
Pa imaju opciju da ga otkupe za 25M ako daju taj iznos mi tu nemamo šta da se pitamo :?:
Hm, mislim da se pitamo, jer nije obavezni otkup. To je tzv. džentlmenski dogovor, na riječ, kad nije obavezno..... Možemo mi njih izraditi, ali mislim da ne bi to uradili, jedino da baš eksplodira... Onda ga sigurno ne bi dali za 25.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 avg 2015, 00:45

L'Avvocato je napisao/la:Ljudi moji pa mi smo Vidala prodali za 40 miliona. Comana bi mogli za 27-28 :urnebes:

Koji q i fudbal ... otišlo sve u tri lijepe :mrgreen:
ja to čitav ovaj transfer rok govorim, Juveu s Marottom nema smrti finansijske, msm da je Marotta ljut zbog Vidala pa sad naplaćuje Comana, al eto prije si mogo pola Zidana u najboljim godinama kupit za ove pare, a danas Son 30mil, Coman 25mil, Sterling 60mil, Danilo 30mil, Kovacic 35mil, nije da oni ne valjaju al haman sam ja staromodan pa mi puno ovo para za ove igrace u nastajanju..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 avg 2015, 00:46

nista jbg cekamo tog svetog Draxlera i nadamo se cudu :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Padovan
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2015, 00:49

Sarajevo1946 je napisao/la:Hm, mislim da se pitamo, jer nije obavezni otkup. To je tzv. džentlmenski dogovor, na riječ, kad nije obavezno..... Možemo mi njih izraditi, ali mislim da ne bi to uradili, jedino da baš eksplodira... Onda ga sigurno ne bi dali za 25.
Mislim da će se to znati tek kroz nekoliko dana, kao sa Moratom kad je bilo, biće tu možda neki klauzula, ali sumnjam da će Bayern prihvatiti da im nabijamo cijenu odnosno da ne bude fiksni iznos.

Kako god očekuje nas sezona nikad uzbudljivija, ova će biti uzbudljivija i od one pod Conteom, jer ova ekipa osim odbrane je nepoznanica velika.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 avg 2015, 00:49

Yucca je napisao/la:Raspisali smo se braco ali ono sto je bitno fini smo uljudni raspravljamo kulturno iako se ne slazemo svi u razmisljanjima SVAKA CAST :clap: :clap: :tokralju: :tokralju:

Italia@ brate ne zamjeri nista ruzno ne misli o tebi sam se ne slazemo u nekim misljenjima i raspravljamo normalno ;)
ma sve 5 jarane, j*ebes tipkanje ako cemo svi imat isto misljenje i "slagati" se jedni sa drugima :)
coelho41 je napisao/la:ja to čitav ovaj transfer rok govorim, Juveu s Marottom nema smrti finansijske, msm da je Marotta ljut zbog Vidala pa sad naplaćuje Comana, al eto prije si mogo pola Zidana u najboljim godinama kupit za ove pare, a danas Son 30mil, Coman 25mil, Sterling 60mil, Danilo 30mil, Kovacic 35mil, nije da oni ne valjaju al haman sam ja staromodan pa mi puno ovo para za ove igrace u nastajanju..
I oko Vidala bi se zatezali do 45-50 miliona da nije bilo nekog dogovora sa igracem ljeto ranije. Transfer Vidala se odigrao bez ikakvih problema, nikakvo odbijanje ponuda i slicne price. A i 2 godine ugovora njegove ne vrijede puno vise od 40 miliona.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 avg 2015, 00:50

La Juve propone al Bayern scambio di prestiti #Coman #Goetze con diritto di riscatto e controriscatto! Si lavora veramente su #Goetze

E ovo bi već bilo nešto :mrgreen: Mada nerealno do bola.

@coelho41 Marotta radi najbolje kako može. Agnelli mu je dao budžet, Paratici scouting, a Allegri prijedloge. Valja to sve balansirati. Mukotrpan posao. Lakše na baušteli mješalicu okretati.
★★★

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 avg 2015, 00:50

Ja od igraca koga cemo platiti 30+ miliona eura i oko koga smo se zaje.bavali cijeli prelazni rok ocekujem da odmah cini razliku i da radi cuda!

Em sto se moglo daleko bolje uloziti tih 30 miliona eura iz moje perspektive em se taj Draxler morao ranije zavrsiti ako je vec morao biti on. Ipak smo na kraju popustili i dobit cemo ga za skoro novce koje je Schalke i trazio na pocetku.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 29 avg 2015, 00:50

coelho41@ ne da je puno nego i previse druze fakat je trziste otislo u pm,mi prodamo Zidana za 70 milona dovedemo za te pare Buffona,Thurama,Nedveda

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 avg 2015, 00:53

Svi igraci Juventusa koji su nosili broj 16: Fusi, Amoruso, Zanchi, Maresca, Camoranesi, Ziegler, Motta, Cuadrado
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 avg 2015, 00:53

Trampa Coman - Goetze. gdje da potpisem :mrgreen:
Gazzetta: Juventus have increased their bid for Draxler. Deal to be closed soon.
Zavrsavaj sto brze, dok ne ulete vukovi iz Wolfsburga.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 29 avg 2015, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 29 avg 2015, 00:55

IlPrincipino je napisao/la:Ja od igraca koga cemo platiti 30+ miliona eura i oko koga smo se zaje.bavali cijeli prelazni rok ocekujem da odmah cini razliku i da radi cuda!

Em sto se moglo daleko bolje uloziti tih 30 miliona eura iz moje perspektive em se taj Draxler morao ranije zavrsiti ako je vec morao biti on. Ipak smo na kraju popustili i dobit cemo ga za skoro novce koje je Schalke i trazio na pocetku.

To je ono najbitnije hoce li on biti ta razlika rizik je veliki i njemu teret na ledima veliki a citavo ljeto se natezemo oko njega

Ja sumnjam da je on taj pravi tj koji ce praviti razliku

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 avg 2015, 00:56

IlPrincipino je napisao/la:Ja od igraca koga cemo platiti 30+ miliona eura i oko koga smo se zaje.bavali cijeli prelazni rok ocekujem da odmah cini razliku i da radi cuda!

Druže, ne pita se samo Juventus. Pa iz Schalkea su jedno vrijeme bili zabranili da se priča sa njima uopšte. Ne treba podlijegati pod medijsku hajku. Draxler aBd kad dođe bit će isti slučaj kao sa Moratom. Period prilagodbe, dolazi iz potpuno drugačijeg okruženje, zemlje, kulture, stila fudbala, treba ojačati fizički, nije prošao pripreme, ne zna jezik itd...

Ali ne daje se 30 miliona na bezveznjakovića i ne prati njega Paratici 4 godine bezveze i ne vodi Elf sa sobom bilo koga na SP.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 29 avg 2015, 01:00

Realno je da Coman ako ode, u Bayernu nece dobiti toliko utakmica i prostora da se dokaze treneru i upravi da oni bez razmisljanja pljunu 20+ miliona,Vjerovatno ce dobivati priliku u kupu i poneku u ligi da udje sa klupe kad imaju rezultat,sve u svemu nece preko 10-12 utakmica odigrat kako god okrenes.E sad malo skontajte koliko je realno da on popravi toliko igru koju pokazuje trenutno u Juventusu da bi ih ubjedio.
Sve i svemu najvjerovatniji scenario je taj da ce Bavarci na kraju sezone opet razbijati glavu dal da ga otkupe ili ne a tad ce nama biti svejedno sta god odluce.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 avg 2015, 01:01

Bayern: "Daćemo vam 15m za Comana."
Marotta: "Odabij."
Bayern: "20m"
Marotta: "De ba jarane popusti."
Bayern: "28m."
Marotta:
slika
★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 avg 2015, 01:01

Yucca je napisao/la:coelho41@ ne da je puno nego i previse druze fakat je trziste otislo u pm,mi prodamo Zidana za 70 milona dovedemo za te pare Buffona,Thurama,Nedveda
a dobro nije bas ni to tako bilo...Nedved i Bufon sami su kostali preko 80 miliona

danas za te pare dobijes Zazu, Draxlera i Dibalu :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 avg 2015, 01:01

L'Avvocato je napisao/la:La Juve propone al Bayern scambio di prestiti #Coman #Goetze con diritto di riscatto e controriscatto! Si lavora veramente su #Goetze

E ovo bi već bilo nešto :mrgreen: Mada nerealno do bola.
Izvor?
akisarajevo92 je napisao/la:Zavrsavaj sto brze, dok ne ulete vukovi iz Wolfsburga.
Gotovo je to. Ne moze Wolfsburg nista ni da ponudi 80 miliona.
Yucca je napisao/la:To je ono najbitnije hoce li on biti ta razlika rizik je veliki i njemu teret na ledima veliki a citavo ljeto se natezemo oko njega

Ja sumnjam da je on taj pravi tj koji ce praviti razliku
Ja se iskreno nadam da cu se prevariti ali mislim da smo ga i preplatili i da on nije to to.
IlCapitano je napisao/la: Druže, ne pita se samo Juventus. Pa iz Schalkea su jedno vrijeme bili zabranili da se priča sa njima uopšte. Ne treba podlijegati pod medijsku hajku. Draxler aBd kad dođe bit će isti slučaj kao sa Moratom. Period prilagodbe, dolazi iz potpuno drugačijeg okruženje, zemlje, kulture, stila fudbala, treba ojačati fizički, nije prošao pripreme, ne zna jezik itd...

Ali ne daje se 30 miliona na bezveznjakovića i ne prati njega Paratici 4 godine bezveze i ne vodi Elf sa sobom bilo koga na SP.
Ispratio sam kao i svaki prelazni rok apsolutno sve moguce stranice, pisanja, zafrkancije. Za ovu cifru se on mogao dovesti jos pocetkom augusta.

A da, sigurno ce morati proci odredjeni period aklimatizacije ali opet ne vjerujem da ce od njega biti nesto...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.