English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Joj ljudi opet o sledećoj sezoni... Raspad Liverpoola potkrijepljen samim činjenicama.
I ne znam što se žalite na to što Liverpool ima Salaha koji ih nosi do titule, pa zar vi nemate Nwanerija koji je Salah sa duplo boljom tehnikom? Ni Liverpool onda nije ništa bolji što se tiče napadača, mi samo imamo Salaha vi Nwanerija? Mislim da je fer.
I ne znam što se žalite na to što Liverpool ima Salaha koji ih nosi do titule, pa zar vi nemate Nwanerija koji je Salah sa duplo boljom tehnikom? Ni Liverpool onda nije ništa bolji što se tiče napadača, mi samo imamo Salaha vi Nwanerija? Mislim da je fer.
Puši ga glupane, sanjaj da ces dozivit ovo sto mi dozivljavamo pokrij de druze kakav Arsenal
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- JayCatwright
- Kontakt:
Reci mu faćko
Napuši ga brat

Nadam se da ti to nije godiste u nicku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
istina boli, kraj se sprema, novog ugovora nema 

Burgijat ce vas neko drugi, nije da niste navikli realno 

Srce, čast i ponos!
Topnici kad ce osvajanje lige? A o ligi prvaka ne treba ni pitat, kakvi smradovi ovdje budu sve, a ti Brokula degenerit samo ga drzi u ustima i ne pustaj ga
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kad znas da ce bit tako ne mora se rimovat
Srce, čast i ponos!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ugovora novog nema na stolu, uzivat cu jako u gastonovom bolu
Peta decenija zivota kuca na vrata brate slatki( otprilike period koji si cekao da vidis da ti tim i jednu ligu osvoji), gledaj ti vokabulara

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prije ce bit da ces se ugusit u vlastitom. Budi oprezan, velika nada donosi vece razocarenjeQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:56ugovora novog nema na stolu, uzivat cu jako u gastonovom bolu
Srce, čast i ponos!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mogli ocijeni molim te 

Uživaš ti u karini mojojQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:56ugovora novog nema na stolu, uzivat cu jako u gastonovom bolu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Zašto nam se igrači po bolnicama vuku
I kako se nije odbila od zemlju ako ga je pogodila u ruku?
I kako se nije odbila od zemlju ako ga je pogodila u ruku?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dobro je evo ima za vas nade ipak, a sto se tice novog ugovora - sipak
- feniksptica
- Kontakt:
Sta serrete...
Konačno dobili jednu utakmicu pošteno bez sudijske pomoći i treba ljudima čestitati na tome.
Konačno dobili jednu utakmicu pošteno bez sudijske pomoći i treba ljudima čestitati na tome.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mora da nisi gledao utakmicu brate...feniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2025, 00:12Sta serrete...
Konačno dobili jednu utakmicu pošteno bez sudijske pomoći i treba ljudima čestitati na tome.![]()

Brokula ogranicen si ko balkon, druze 87 znaci osnivanje fukara, al vidi se da si tokmak i slabo kontas, razumijem te i ne zamjerim ti
Trenutno korisnika/ca: ackeey, Faraon iz Visokog, tiketoke, Zlaja83 i 8 gostiju.