kao što sam rekaozgmiky je napisao/la:
danas chelsea, monaco i porto kvota je 6.78 i pare u džepenku

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kao što sam rekaozgmiky je napisao/la:
danas chelsea, monaco i porto kvota je 6.78 i pare u džepenku
Ma loše pravo, prvo u četvrtak na PSV za 16 KM, danas Udinese daje gol za 36 KM i Feyenoord za 14 KM.deno_TM87 je napisao/la:Za večeras:
Lazio - Cagliari pik 1 1.50
At.Madrid - Betis 1 1.30
Costa daje gol(Atl.Madrid) 1.75
St.Etienne - PSG(SP) 2 2.00
Ibrahimović daje gol(PSG) 2.00
Porto - Sporting Oba daju gol 1.75
nadam se da su me neki ispratili.... a imao sam sedmicni sistem oborili su me stutgart i benfika za 2500 km i sad se pitam zasto nisam stavio na te dvije utakmice 1x kad sam trazio sigurice a ovako sma dobio mizernih 13 kmkanarinac je napisao/la:sunderland-njukasl 1 2,60 po meni danas ova utakmica prolazi vrijeme je za prvu pobjedu sunderlanda imaju dobru ekipu ali nisu im se neke stvari dosad nisu poklopile i mislim da ce od danas da krenu bolji dani
Bolonja-livorno 2.00 km bolonja ima dobru ekipu imali su neke pehove jos su bez pobjede ja mislim da ce i oni danas doci do pobjede
kvota na ove dvije utakmice 5,20 za neki ulog od 20 km 105 km ko ima vise neka ide i vise
ko da je bitno kakvi su uloziado899 je napisao/la:Mrsko mi prijatelju skrivati ime,prezime itd, mozda si primjetio nekad mi nema i onog zutog kad postavim dobitnih listic al dobro vase je da vjerujete ili ne svaki skoro svaki koji sam postavio je bio prolazan i to postavljam kad imam vremena posto radim, nedeljom odmaram i tad najvise postavim listica a ovim danima kad ugrabimEdinho992 je napisao/la: Pretpostavljam da su ulozi mizerni, u protivnom ih ne bi skrivo, al nema veze, samo nastavijbg da ne spamam vise.
ado svaka čast, treba dobiti na toliko listića i kvote su nebitne totalno, ti već danima gađaš i imaš dobru volju i podjeliš to s narodom i onda pojedinci tako, ljubomorni ljudi uvijek bilo i biti ćeado899 je napisao/la:Mrsko mi prijatelju skrivati ime,prezime itd, mozda si primjetio nekad mi nema i onog zutog kad postavim dobitnih listic al dobro vase je da vjerujete ili ne skoro svaki koji sam postavio je bio prolazan i to postavljam kad imam vremena posto radim, nedeljom odmaram i tad najvise postavim listica a ovim danima kad ugrabimEdinho992 je napisao/la: Pretpostavljam da su ulozi mizerni, u protivnom ih ne bi skrivo, al nema veze, samo nastavijbg da ne spamam vise.
Hvala zgmikyzgmiky je napisao/la: ado svaka čast, treba dobiti na toliko listića i kvote su nebitne totalno, ti već danima gađaš i imaš dobru volju i podjeliš to s narodom i onda pojedinci tako, ljubomorni ljudi uvijek bilo i biti će
čestitke od mene
Ljubomorni? Daj mi jedan razlog zbog kojeg bih trebao biti ljubomoran? Dabogda on svaki dan po 10 takvi gađo, ali eto meni, kao meni smeta kada neko "krije" ulog, ne vidim ralog tome. Ali svako zna svojezgmiky je napisao/la:ado svaka čast, treba dobiti na toliko listića i kvote su nebitne totalno, ti već danima gađaš i imaš dobru volju i podjeliš to s narodom i onda pojedinci tako, ljubomorni ljudi uvijek bilo i biti ćeado899 je napisao/la:Mrsko mi prijatelju skrivati ime,prezime itd, mozda si primjetio nekad mi nema i onog zutog kad postavim dobitnih listic al dobro vase je da vjerujete ili ne skoro svaki koji sam postavio je bio prolazan i to postavljam kad imam vremena posto radim, nedeljom odmaram i tad najvise postavim listica a ovim danima kad ugrabimEdinho992 je napisao/la: Pretpostavljam da su ulozi mizerni, u protivnom ih ne bi skrivo, al nema veze, samo nastavijbg da ne spamam vise.
čestitke od mene
Svaka cast Ado prvo na pogodjenim parovima (listicima) a drugo hvala je za to sto zelis pomoci ostalim na nacin sto postavljas svoje predloge i listice.Kolika je uplata TO NIJE uopste bitno.Dabogda ti meni dobijao svaki dan miljuzgmiky je napisao/la:ado svaka čast, treba dobiti na toliko listića i kvote su nebitne totalno, ti već danima gađaš i imaš dobru volju i podjeliš to s narodom i onda pojedinci tako, ljubomorni ljudi uvijek bilo i biti ćeado899 je napisao/la:Mrsko mi prijatelju skrivati ime,prezime itd, mozda si primjetio nekad mi nema i onog zutog kad postavim dobitnih listic al dobro vase je da vjerujete ili ne skoro svaki koji sam postavio je bio prolazan i to postavljam kad imam vremena posto radim, nedeljom odmaram i tad najvise postavim listica a ovim danima kad ugrabimEdinho992 je napisao/la: Pretpostavljam da su ulozi mizerni, u protivnom ih ne bi skrivo, al nema veze, samo nastavijbg da ne spamam vise.
čestitke od mene
potpis .Edinho992 je napisao/la:Ljubomorni? Daj mi jedan razlog zbog kojeg bih trebao biti ljubomoran? Dabogda on svaki dan po 10 takvi gađo, ali eto meni, kao meni smeta kada neko "krije" ulog, ne vidim ralog tome. Ali svako zna svojezgmiky je napisao/la:ado svaka čast, treba dobiti na toliko listića i kvote su nebitne totalno, ti već danima gađaš i imaš dobru volju i podjeliš to s narodom i onda pojedinci tako, ljubomorni ljudi uvijek bilo i biti ćeEdinho992 je napisao/la: Pretpostavljam da su ulozi mizerni, u protivnom ih ne bi skrivo, al nema veze, samo nastavi
čestitke od mene
Odigraću Spartak - Novokuznetsk - jedan ili oba ne daju u prvoj trećini, vjerovatno oko 1,35 kvotaKladionicaa je napisao/la: Ima li ko sta za sutra sto se tice hokeja? nesto za duplanje hm
Šteta za ovaj zadnji par. Columbus dobio prvu trećinu 1:0, a Anaheim izjednačio već u 20. sekundi 2. trećine.truts je napisao/la:Da probam nešto brzinski:
Florida - Tampa Bay over 5,5 @ 1,85 3:3
Ottawa - San Jose X2 @ 1,45 2:5
i ne valja mi listić ako nema jednog ovakvog![]()
Columbus - Anaheim odg u 1. trećini @ 2,75 1:0
Moze li i Ebdon @2,5 da zaokruzim kvotu na 5 i lagano na spavanje?bevanda4 je napisao/la:snooker:
selby 1,20
murphy 1,40
hawkins 1,25
Ukupna kvota: 2,1000
Sličan tiket je jučer prošao, možda i večeras bude sreće. Ako ništa, zanimljivije će bit gledat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.