Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 27 okt 2013, 23:03

zgmiky je napisao/la:
danas chelsea, monaco i porto kvota je 6.78 i pare u džepenku ;)
kao što sam rekao :D nadam se da je neko ispratio, pare u džepeka ;)

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 27 okt 2013, 23:04

deno_TM87 je napisao/la:Za večeras:

Lazio - Cagliari pik 1 1.50
At.Madrid - Betis 1 1.30
Costa daje gol(Atl.Madrid) 1.75
St.Etienne - PSG(SP) 2 2.00
Ibrahimović daje gol(PSG) 2.00
Porto - Sporting Oba daju gol 1.75
Ma loše pravo, prvo u četvrtak na PSV za 16 KM, danas Udinese daje gol za 36 KM i Feyenoord za 14 KM.
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 okt 2013, 23:06

kanarinac je napisao/la:sunderland-njukasl 1 2,60 po meni danas ova utakmica prolazi vrijeme je za prvu pobjedu sunderlanda imaju dobru ekipu ali nisu im se neke stvari dosad nisu poklopile i mislim da ce od danas da krenu bolji dani
Bolonja-livorno 2.00 km bolonja ima dobru ekipu imali su neke pehove jos su bez pobjede ja mislim da ce i oni danas doci do pobjede

kvota na ove dvije utakmice 5,20 za neki ulog od 20 km 105 km ko ima vise neka ide i vise
nadam se da su me neki ispratili.... a imao sam sedmicni sistem oborili su me stutgart i benfika za 2500 km i sad se pitam zasto nisam stavio na te dvije utakmice 1x kad sam trazio sigurice a ovako sma dobio mizernih 13 km
Samo Sarajevo

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 27 okt 2013, 23:06

i ja evo sesti dan zaredom padam po 1 jbni par, danas prvo catania za velike pare me obori pa i sada PSG

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 27 okt 2013, 23:07

ado899 je napisao/la:
Edinho992 je napisao/la: Pretpostavljam da su ulozi mizerni, u protivnom ih ne bi skrivo, al nema veze, samo nastavi :P
Mrsko mi prijatelju skrivati ime,prezime itd, mozda si primjetio nekad mi nema i onog zutog kad postavim dobitnih listic al dobro vase je da vjerujete ili ne svaki skoro svaki koji sam postavio je bio prolazan i to postavljam kad imam vremena posto radim, nedeljom odmaram i tad najvise postavim listica a ovim danima kad ugrabim ;) jbg da ne spamam vise.
ko da je bitno kakvi su ulozi
momak daje parove koji prolaze a ti igraj na koliko hoces para
on nek danas na tri takva tiketa uplati po cenera to je 20 KM dobitka za dan (predobra para)
ado i ja igram nesto slicno

i kome se ne svidja sto je kvota mala ne morate ni komentarisati ima nas kojima se svidja
eto hahu daj ti svaki dan kvotu 1.5 pa racunaj koje bi pare imao da pogodis 30 dana zaredom a da uplatis sve sto dobijes,, krenes sa simbolicnom 1 KM ,,,,desetine hiljada su u pitanju :)
FK Sloboda Tuzla

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 okt 2013, 23:19

ado899 je napisao/la:
Edinho992 je napisao/la: Pretpostavljam da su ulozi mizerni, u protivnom ih ne bi skrivo, al nema veze, samo nastavi :P
Mrsko mi prijatelju skrivati ime,prezime itd, mozda si primjetio nekad mi nema i onog zutog kad postavim dobitnih listic al dobro vase je da vjerujete ili ne skoro svaki koji sam postavio je bio prolazan i to postavljam kad imam vremena posto radim, nedeljom odmaram i tad najvise postavim listica a ovim danima kad ugrabim ;) jbg da ne spamam vise.
ado svaka čast, treba dobiti na toliko listića i kvote su nebitne totalno, ti već danima gađaš i imaš dobru volju i podjeliš to s narodom i onda pojedinci tako, ljubomorni ljudi uvijek bilo i biti će

čestitke od mene ;)

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 27 okt 2013, 23:28

zgmiky je napisao/la: ado svaka čast, treba dobiti na toliko listića i kvote su nebitne totalno, ti već danima gađaš i imaš dobru volju i podjeliš to s narodom i onda pojedinci tako, ljubomorni ljudi uvijek bilo i biti će

čestitke od mene ;)
Hvala zgmiky ;) toga je uvjek bilo i bice ;) meni je bitno samo da izguram dan sa dobitkom nekim,a kvote i ne gledam kolike su,opet kazem svako ima svoje neko vjeruje a neko ne to je njihova stvar.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 27 okt 2013, 23:29

zgmiky je napisao/la:
ado899 je napisao/la:
Mrsko mi prijatelju skrivati ime,prezime itd, mozda si primjetio nekad mi nema i onog zutog kad postavim dobitnih listic al dobro vase je da vjerujete ili ne skoro svaki koji sam postavio je bio prolazan i to postavljam kad imam vremena posto radim, nedeljom odmaram i tad najvise postavim listica a ovim danima kad ugrabim ;) jbg da ne spamam vise.
ado svaka čast, treba dobiti na toliko listića i kvote su nebitne totalno, ti već danima gađaš i imaš dobru volju i podjeliš to s narodom i onda pojedinci tako, ljubomorni ljudi uvijek bilo i biti će

čestitke od mene ;)
Ljubomorni? Daj mi jedan razlog zbog kojeg bih trebao biti ljubomoran? Dabogda on svaki dan po 10 takvi gađo, ali eto meni, kao meni smeta kada neko "krije" ulog, ne vidim ralog tome. Ali svako zna svoje ;)

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 27 okt 2013, 23:30

zgmiky je napisao/la:
ado899 je napisao/la:

čestitke od mene ;)
Svaka cast Ado prvo na pogodjenim parovima (listicima) a drugo hvala je za to sto zelis pomoci ostalim na nacin sto postavljas svoje predloge i listice.Kolika je uplata TO NIJE uopste bitno.Dabogda ti meni dobijao svaki dan milju :mrgreen:

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 27 okt 2013, 23:31

A zašto slušati tuđu intuiciju.

slika
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

Kladionicaa
Kontakt:

Post Postao/la Kladionicaa » 27 okt 2013, 23:31

@ado nastavi! Nisam danas vidio tvoje parove, ali i ja volim taj nacin igre, ispratim zgmiky-a i bevandu na dobrim kvotama nekad, od sada cu i tebe pratit to je sigurno..

Ima li ko sta za sutra sto se tice hokeja? nesto za duplanje hm

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 27 okt 2013, 23:38

Edinho992 je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:

čestitke od mene ;)
Ljubomorni? Daj mi jedan razlog zbog kojeg bih trebao biti ljubomoran? Dabogda on svaki dan po 10 takvi gađo, ali eto meni, kao meni smeta kada neko "krije" ulog, ne vidim ralog tome. Ali svako zna svoje ;)
potpis .
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

lays2005
Kontakt:

Post Postao/la lays2005 » 27 okt 2013, 23:41

ima li neko predlog za sutra ? moj predlog za sutra getafe bilbao 1 2.60 bilbao veoma slab u gostima 3 poraza uz 1 pobjedu ,zatim bih izdvojio Danski Esbjerg protiv Aarhusa jako su dobri kod kuce a i moraju prekinuti niz poraza .

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 28 okt 2013, 00:03

Kladionicaa je napisao/la: Ima li ko sta za sutra sto se tice hokeja? nesto za duplanje hm
Odigraću Spartak - Novokuznetsk - jedan ili oba ne daju u prvoj trećini, vjerovatno oko 1,35 kvota
Medveščak 1X, ali ako bude u super ponudi da se isplati odigrati.
Možeš probati i Yugra - Ufa X2, ja bih to odigrao, ali neću stić uplatit.
Sretno ;)

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 28 okt 2013, 00:04

I jedan cisto da se prati,treca utakmica mi je malo sumljiva oko prolaza al nema boljih parova za veceras.

slika
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 28 okt 2013, 00:07

ado, samo tako brate ;) dobro kaže ovaj (da sad ne scrollam tko) : "da je meni dobitna kvota 2 svaki dan.." :)

Dosta odličnih tipsera sa ovog foruma jednostavno je nestalo, zbog par pojedinaca koji remete dobru vibru među forumašima.. Al jbg, navikne se čovjek na sve, to je najmanji problem!

Ja te ne pratim često samo iz razloga što ne pišeš analize (nek se nađe i zamjerka), al primjetio sam da redovito ostaviš dobitan tiket u ovoj temi.. Sretno za dalje i pozdrav relativno normalnom dijelu foruma :mrgreen:
U desetom selu živi Antuntun!

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 28 okt 2013, 00:17

Hvala bevanda4 ;) stvar volje ko ce da prati,sto se analize tice ako mi vjerujes da mi je mrsko pisati nekad mi bude mrsko i listic postavljati kao prijedlog ili kao dobitni, postavljacu i dalje kad stignem ;)

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 28 okt 2013, 00:39

truts je napisao/la:Da probam nešto brzinski:

Florida - Tampa Bay over 5,5 @ 1,85 3:3
Ottawa - San Jose X2 @ 1,45 2:5

i ne valja mi listić ako nema jednog ovakvog :mrgreen:
Columbus - Anaheim odg u 1. trećini @ 2,75 1:0
Šteta za ovaj zadnji par. Columbus dobio prvu trećinu 1:0, a Anaheim izjednačio već u 20. sekundi 2. trećine.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 28 okt 2013, 01:05

snooker:

selby 1,20
murphy 1,40
hawkins 1,25

Ukupna kvota: 2,1000

Sličan tiket je jučer prošao, možda i večeras bude sreće. Ako ništa, zanimljivije će bit gledat.
U desetom selu živi Antuntun!

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 28 okt 2013, 01:17

bevanda4 je napisao/la:snooker:

selby 1,20
murphy 1,40
hawkins 1,25

Ukupna kvota: 2,1000

Sličan tiket je jučer prošao, možda i večeras bude sreće. Ako ništa, zanimljivije će bit gledat.
Moze li i Ebdon @2,5 da zaokruzim kvotu na 5 i lagano na spavanje? :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.