Nemoj zezati?
Alem je prvi poceo. Haha
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ni ja ne znam sta ce u zenici. koja budala ce zenicu posjetiti u bilo koje godisnje dobaakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 17:32e cuj nacionalni stadion se pravi u Zenici, nidje veze
sa ozbiljnim stadionom Sarajevo bi se bar malo izdiglo iznad statusa kasabe, ni stadiona, ni arene, ni koncertne hale, ni galerije, samo trzni centri bajo moj
A vi hvala Bogu nasjedate na igrice.legendarnadruga je napisao/la: ↑23 maj 2025, 20:53Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odobrio je uplatu 102.000 konvertibilnih maraka iz budžeta predsjednika Republike za liječenje četrnaestogodišnjeg Seudina Husića iz Kalesije, dječaka koji boluje od teške bolesti.
A od naših iz Federacije nikad slično čuli nismo, jeste krkan ali pravedan krkan
Dobro bi bilo da ti Google šalje prijave za ove debilne trolove i njihove debilizme , kojih je sve više na forumu ...
Odbijam vjerovati da stadion nece biti u glavnom gradu.TommyHilfiger je napisao/la: ↑23 maj 2025, 20:43ni ja ne znam sta ce u zenici. koja budala ce zenicu posjetiti u bilo koje godisnje dobaakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 17:32e cuj nacionalni stadion se pravi u Zenici, nidje veze
sa ozbiljnim stadionom Sarajevo bi se bar malo izdiglo iznad statusa kasabe, ni stadiona, ni arene, ni koncertne hale, ni galerije, samo trzni centri bajo moj![]()
Cuo sam da je zbog tebe napustila fakultet u Barceloni i vratila se u BiH?TommyHilfiger je napisao/la: ↑23 maj 2025, 22:48ma kakva marija. Dzejla preferira muske. javljala mi se na insta, ali nisam bio zainteresiran.![]()
Namirisala dvije tvrtkeTommyHilfiger je napisao/la: ↑23 maj 2025, 22:48ma kakva marija. Dzejla preferira muske. javljala mi se na insta, ali nisam bio zainteresiran.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 157 gostiju.