Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vinka i onog mu pomocnika, barem sam na nekom forumu to procitao
Ni blizu
Da je Husref ostao, ne bi sigurno uzeli titulu prošle sezone, niti bi igrali play - off za grupnu fazu Evropske lige.Hvala Vinku za te uspjehe, kao i što nas je odveo u finale kupa.AvanGarda46 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 18:56Nije poenta nas "husrefovaca" kako vi to volite nazvat, to sto je Husref otjeran a doveden Vinko.
Poenta je da je Husref smjenjen da bi na njegovo mjesto mogao doci neko ko ce napraviti iskorak s klubom.
Istog sam misljenja kao i tada, iskorak se ne moze naoraviti sa trenerima koji imaju balkanski mentalitet.
Imao je Vinko svojih dobrih stvari, al nije to taj iskorak, eto vratili smo se na iste banalne stvari: losa igra, problem sa platama, spominju se klanovi u ekipi..
Nazovite me kako hocete, al ni Husref ni Vinko ni Dzeno nisu treneri za FKS.
Dovesti profesionalca (citaj stranca) koji nema dodira sa nama i nasim mentalitetom, sportski direktor mora biti neko s mudima, emancipovan, uvezan u tu shemu..
A uprava se vrti u krug, ocigledni je da stagniraju.
Sve u svemu, zavrsit ovu sezonu, a na kraju polaganje racuna i svako svojim putem.
Baš tako.LegendKiller je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:02Dženo može ova 3 kola, ali posle toga ne želim niti jednog bivšeg trenera na klupi, niti bilo koga ko je već bio trener nekog kluba u ligi.
Istog sam misljenja. Ni slucajno se vracati bivsim trenerima, nadam se nekom odlicnom rijesenju, mora biti bolji trener od Vinka.tm01hzne je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:08Baš tako.LegendKiller je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:02Dženo može ova 3 kola, ali posle toga ne želim niti jednog bivšeg trenera na klupi, niti bilo koga ko je već bio trener nekog kluba u ligi.
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, N3R3D, Napapijri i 67 gostiju.