Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Sarajevo1946 » 28 avg 2015, 23:50

Problem je što mi ne igramo u sistemu u kojem bi Coman dobio pravu šansu da se dokaže. Slično je bilo i sa Giovincom. Coman je krilo i to je to....

Ako nije obavezan otkup, onda još bolje, moći ćemo ga vratiti. Ide u Bayern i dobiće šansu sigurno, oni igraju taj sistem, Ribery i Robben se muče sa povredama... on će dobiti svoju priliku koju kod nas ne bi mogao... Kocka jeste, ali može ispasti i dobro. Očigledno ima tu i taktiziranja čim je posudba, neće ga Juve tek tako pustiti....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 28 avg 2015, 23:50

Ocam' ispadne Coman bolji od Del Piera dok je ovaj imao 19 godina kako kukate za njim.

Dovedes ga dzaba, prodas sa 30 miliona, a nista zivo nije pokazao.

Grande Beppe Marotta.
Kun fejekun!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 avg 2015, 23:51

Ne znam za vas ali meni je ovo super potez, talenta das na posudbu plus uzmes pare koje su ti potrebne za Draxlera. Da se ne lazemo tesko bi se Coman naigrao pored Mandze, Morate, Dybale, Cuadrada.

Draxler ovim potezom sigurno dolazi
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 28 avg 2015, 23:53

Ako dovedu Draxlera halalim im Comana.
Draxler,Dybala,Cuadrado,Morata :bow: vrlo mladi dokazani igraci i uz to tipovi igraca koje uzivam gledati :opaopa:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 avg 2015, 23:53

IlFantasista je napisao/la:Ocam' ispadne Coman bolji od Del Piera dok je ovaj imao 19 godina kako kukate za njim.

Dovedes ga dzaba, prodas sa 30 miliona, a nista zivo nije pokazao.

Grande Beppe Marotta.
Ali da je ovo tačno što si napisao, priča bi sigurno bila drugačija, ali ovdje to nije slučaj.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 avg 2015, 23:55

Jel to sada Chelsea Juventusova pijaca :hmmmmm:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 28 avg 2015, 23:56

Ovo u suštini odgovora za oba kluba, a i samom igraču. Nisu to bez veze klubovi, nego jedni od najekonomičnijih i najracionalnijih po pitanju transfera i sigurno znaju šta rade.

Imamo osiguranu veliku lovu ako ga Bayern uzme na kraju, oni imaju potencijalnog WC igrača, a on priliku da se razvije i ako se to desi, onda niko nije na gubitku. Dobar posao za oba kluba kad se malo dublje sagleda...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 avg 2015, 23:57

Sarajevo1946 je napisao/la:Problem je što mi ne igramo u sistemu u kojem bi Coman dobio pravu šansu da se dokaže. Slično je bilo i sa Giovincom. Coman je krilo i to je to....
mah Koman je najmanji problem u ovom "sistemu" trenutno...kako ce igrati Mandzukic u sistemu bez krila? ; kako ce igrati Morata i Mandzukic zajedno?; gdje ce igrati Kvadrado?; da li ce potencijalni fantazista biti dovoljno kvalitetan da preuzme ekipu u svoje, a doci ce zadnjeg dana roka?; kako ce Morata, Mandzukic i Dibala podnijeti da jedan ide na klupu?;..

nikad vise nepoznanica i dilema pred sami kraj prelaznog roka...pred nama je turbulentna godina
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 avg 2015, 23:57

Niko nebi rekao nista da smo ga odmah prodali Bayernu za 25-30 milona uredu ne uklapa se u nas sistem prodas ga,ali posudba mislim stvarno Bayern se sprda sa nama isto kao i Real jer ce slijedece sezone vratiti Moratu a nama dati 10 milona a kod nas proigrao i onda ga vratis u Real

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 avg 2015, 23:58

14 tekme 0 golova 2 asistencije 485 min
28 miliona :lol: :lol:

Kakva pljacka direktora :tokralju:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 avg 2015, 23:59

ultrasstyle_tz je napisao/la: 1. prodati ga, 2. prodati ga pod obaveznim otkupom ili poslati na "normalnu" posudbu u neki tim gdje ce igrati

ako je otkup obavezan to mijenja skoro pa sve, ali ako nije onda je to shit samo takav..mogli su ga i u Djenovu poslat po slicnim uslovima..a ako vec hoce da ide i on i Vidal, ukljuciti u dogovor za Gecea...bezbroj je opcija :D
tuzlak1987 je napisao/la:
Uzeo bih deal od 25 mil ali kupovinu trenutu ili posudbu sa OBAVEZNIM otkupom. Ako bude takav deal ok sam sa tim.. Mislim da je okej deal onda
Odbio je momak posudbe u Serija A timove. Njegov agent je prije par sedmica izjavio da nije htio ići u Sassuolo i Carpi mislim. Ne uzimajte ovo za ozbiljno, jer sam površno pročitao taj intervju. Znam samo za sigurno da je tražio veću minutažu.

Ako ovo bude opcija s obaveznim otkupom to može biti dobro za nas ako fejla najstrašnije a Bauern ga mora otkupiti. Tu će *ebati ježa. Ako se pokaže 25 miliona je odlična cijena. Evo ljudi toliko cijene Draxlera ili Sandra koji su daleko dokazaniji igrači.

Ne znam, uvijek kažem da nisam pametan da sudim ljudima koji se profesionalno bave kupovinom i prodajom igrača. Po meni je dobro i da ga pošaljemo samo na posudbu, jer se oslobađa prostor za Draxa, i da je to posudba uz mogući otkup, a i da je to obavezan otkup za 25 miliona.

Ali vidjećemo ko će ispasti mudriji :D Meni je sad najbitnije da dovedemo veznog koji će praviti razliku i da se ovaj poprilično izmijenjen tim uigra do oktobra.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 29 avg 2015, 00:00

http://www.transfermarkt.co.uk/kingsley ... ler/243714

Tu pise da je besplatno stigao, sad ne znam...
Kun fejekun!

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 29 avg 2015, 00:00

Šteta što su ga prodali/posudili, ponadao sam se da će ove godine dobiti više šanse za igru u Juventusu, još i one Maxove izjave da će Coman explodirati, samo je pitanje trenutka...
U Bayernu će dobiti priliku za igru,prejaki su za ostale u BL, mogu i mene ubaciti da odigam 30min.a da rezultat ne pati :D
Sad mora doći Draxler, ne smiju to zajeb.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 avg 2015, 00:01

Ne razumijem čime se konkretno ovdje oko Comana može očajavati. I meni je drag, ali neko ti ponudi 28 miliona za momka koji još nije dao niti jedan ligaški gol - pakuj kofere jarane.

1. Ima veliki potencijal, ali u ovom Juventusu gdje bi očito igrao samo napadača to nikad ne bi ispunio. U Bayernu imaju klase, ali isto tako puno povreda i on će tamo dobiti prostor da igra na svojoj prirodnoj poziciji.

2. Bayern ne pristaje na minimum 28 miliona za tinejdžera ako nemaju ozbiljne namjere sa njim. Neće presjediti sve utakmice i da nam ga vrate i izlevate nas. Čak i da bude tako, dobit ćemo minimum 7 miliona ODMAH da mu oni plaćaju platu i "drže ga na klupi".

3. Dolazi Draxler sad i dolazi Berardi sljedeće godine koji je meni lično i veći potencijal i ono što ovom Juventusu treba od Comana.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 avg 2015, 00:02

ma kakav Draxler...sad kad su se rijesili Ljorentea, dobili imaginarnih 25 mil za Komana, samo Isko i niko vise :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 29 avg 2015, 00:03

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la:Problem je što mi ne igramo u sistemu u kojem bi Coman dobio pravu šansu da se dokaže. Slično je bilo i sa Giovincom. Coman je krilo i to je to....
mah Koman je najmanji problem u ovom "sistemu" trenutno...kako ce igrati Mandzukic u sistemu bez krila? ; kako ce igrati Morata i Mandzukic zajedno?; gdje ce igrati Kvadrado?; da li ce potencijalni fantazista biti dovoljno kvalitetan da preuzme ekipu u svoje, a doci ce zadnjeg dana roka?; kako ce Morata, Mandzukic i Dibala podnijeti da jedan ide na klupu?;..

nikad vise nepoznanica i dilema pred sami kraj prelaznog roka...pred nama je turbulentna godina
Imamo mnogo opcija, ovaj Juventus je mnogo raznovrsniji od prošlogodišnjeg, za mene je to snaga. Mandžo će špica igrati, Dybala lijevo, Cuadrado desno.... Morata špica, po potrebi i ''inside forward'' napadača što je već igrao solidno, Dybala isto to može igrati, može sve... Cuadrado u 3-5-2 desno... Draxler može lijevo igrati i trequartistu, duga je sezona, jako duga, a raspored gust... Usuđujem se reći da nikad ovako zarnovrsni nismo bili. Imamo strašnu ekipu, samo da nas povrede zaobiđu i da se to posloži, a trebaće malo strpljenja...

@Yucca

Ne slažem se, objasnio sam gore. Potencijalnih 30 miliona za tinejdžera nije malo nikako...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2015, 00:04

IlFantasista je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/kingsley ... ler/243714

Tu pise da je besplatno stigao, sad ne znam...
Stigao je besplatno, ali mi smo dobili 3M i sad sve je na Bayernu oni imaju opciju da li će ga nakon godinu šutnuti nama nazad ili će ga otkupiti za dodatni 25M, ja samo hoću reći da je to odmah bilo za 28M to bi bila druga priča (ili da ga moraju otkupiti ili ova opcija da je to 7-8M za posudbu pa tek onda opcija za otkup), ovdje bi se Marotta kovao u zvijezde, ali ovdje se radi o situaciji gdje dajemo Bayernu za 3M mogućnost da ispitaju igrača i dobiju igrača za naredni 10 godina za dodatni 25M. Ne ide mi to uz renome Juventusa, pa šta god vi mislili.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 29 avg 2015, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 avg 2015, 00:04

Schalkeov DS Heldt:"Ako se ne desi nista sutra, Draxler ostaje sa nama."
:pray: Volio bih da se ovo desi :pray:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 avg 2015, 00:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakav Draxler...sad kad su se rijesili Ljorentea, dobili imaginarnih 25 mil za Komana, samo Isko i niko vise :mrgreen:
Ih, i ti tražiš previše. Marotta je židov jarane :mrgreen:

@Amare

Berardi je realno svemirski brod za sve ove talente po Evropi. Statistički gledano. Druga stvar je što je lik igrao ispod prosjeka kad god sam ga ja pratio hahaha. Morao bi izbjegavati utakmice da čovjek dominira i u našem dresu.

Ali se opet više njemu radujem nego bilo kojem drugom "pojačanju".
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 29 avg 2015, 00:05

L'Avvocato@ brate i Draxler je veliki rizik hoce li on biti taj dovodis ga pred kraj roka rizik veliki,ja mislim da do novembra ili decembra se ova ekipa nece uigrati puno je tu novih igraca a Allegri jos nije odlucio koji ce sistem igrati

Barca se mucila do nove godine da uklope Suareza,Neymar i Messi sa ostatkom ekipe tek poslije nove godine su proigrali

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.