Zato ti fino s rajom ovamo

Ili nastavi sa zenama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mozda se on ne identificira kao bijelac. Sa libtardima nikad nisi siguran.
Al moram bit iskren aleme, iako sam politički skroz na skrani demokrata, oko jedne stvari ste u pravu a to je da se trebe lože na konzerve i repse. Pred izbore sam vidio milione nekakvih reelova žena koje “glasaju protiv svog muža” i slično, a i u pravom životu je tako. Da sam u USA baco bi lafinu da sam za zabranu abortusa
Sa stihl markom sam upoznat, motorke su im jake a i marka opcenito. S tom drugom nisam.
Inflacija evo vec godinu ispod 3%, u septembru bila 2.4 ovaj mjesec 2.3.alemsa je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:15Sa stihl markom sam upoznat, motorke su im jake a i marka opcenito. S tom drugom nisam.
@soko
Pa inflacija najniza u zadnje 4 godine. Vi hocete socijalizam (ne ti nego demokrate), nece da rade da je dzabalame, lezi hljebe da te jedem. Zato je i bio anti-bijelacki pokret protiv bijelaca muskarca prvenstveno, jer su oni zadnji ostali sto prave najvecu razliku u glasanju. Bez njih bi ovo vec bilo plavo vazda i otislo bi sve u helac.
Pa eto ja ti nisam za zabranu abortusa, tu se vise slazem sa demokratama. Drustveno sam sto bi se kvaifikovalo pod liberale, ne smeta mi niko, ljude gledam po karakteru. A i kroz posao sam citav zivot s ljudima, ne postoji vjera, nacija, rasa da nisam poslovo a i s masu se sprijateljio. A i inace sam takav citav zivot ko mi pase-pase, ko ne pase-ne pase sta me libo ko je sta je. Pa ekonomiju bas dati republikancima da vide, demokrate bi samo dijelile pare dzaba. Ma siroko ti je to eto ti si agnostik, sto bi znacilo liberal, ali ako si agnostik koji vrtis pare onda bi ti bili bolji republikanci, pa ako si agnostik koji vrti pare i voli oruzje opet republikanci itd. Znaci ides sta ti je bitnije od bitnogBosniaBoston je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:14
Al moram bit iskren aleme, iako sam politički skroz na skrani demokrata, oko jedne stvari ste u pravu a to je da se trebe lože na konzerve i repse. Pred izbore sam vidio milione nekakvih reelova žena koje “glasaju protiv svog muža” i slično, a i u pravom životu je tako. Da sam u USA baco bi lafinu da sam za zabranu abortusa![]()
Demokratama dati ekonomiju, a vama ganjanje žena![]()
Znam ko će imati više posla i ko će posjećivati Jedinicu za saobraćaj.VensanKasel je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:40Spisak kamera na stajalištima :
Autobusko stajalište „Muzej“ u ul. Zmaja od Bosne u smjeru prema centru grada, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Skenderija“ u ul. Terezija u smjeru prema Novom Sarajevu, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Skenderija“ u ul. Skenderija u smjeru prema Starom Gradu, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Ciglane“ u ul. Alipašina, smjer prema Vogošći, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Ciglane“ u ul. Alipašina, isključna traka prema BP „Energopetrol“, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Ciglane“ u ul. Alipašina, smjer prema Gradu, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Građevinski fakultet“ u ul. Patriotske lige u smjeru prema Nahorevu, općina Centar Sarajevo
Isključna traka kod SCC-a, ul. Hiseta, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Patriotske lige (Okretnica jezero – terminal) oba smjera, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Koševo, općina Centar Sarajevo
Ul. Hamze Hume (Autobusko stajalište), općina Centar Sarajevo
Ul. Zmaja od Bosne kod TC ALTA, općina Centar Sarajevo
Autobuski terminal, ul. Rustempašina, općina Ilidža
Autobusko stajalište u ul. Bulevar Meše Selimovića, kod Općine Novi Grad u smjeru prema centru, općina Novi Grad Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Bulevar Meše Selimovića, Otoka, u smjeru prema Ilidži, općina Novi Grad Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Bulevar Meše Selimovića, Otoka, u smjeru prema centru, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Bulevar Meše Selimovića, Dolac Malta, u smjeru prema Ilidži, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Bulevar Meše Selimovića, Dolac Malta, u smjeru prema centru, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Zmaja od Bosne, Socijalno, u smjeru Ilidži, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Zmaja od Bosne, Socijalno, u smjeru prema centru, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Zmaja od Bosne, Pofalići, u smjeru Ilidži, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Zmaja od Bosne, Pofalići, u smjeru prema centru, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Zmaja od Bosne, Kampus, u smjeru Ilidži, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Safet-beg Bašagića, općina Stari Grad Sarajevo
Autobusko stajalište „Dom Armije“, ul. Zelenih Beretki, općina Stari Grad Sarajevo
Ul. Ćumurija, kod objekta „Estrada“, općina Stari Grad Sarajevo
Biće veselo![]()
Ma ja sam isto tako bio ko ti, socijalno liberalan fiskalno konzervativan dok nisam počeo studirati ekonomiju i vidio kako stvari stoje. Redistribucija jedne jedinice dohotka (odnosno kako ti kažeš, dijeljenje para džaba) je 33% efektnija od rezanja poreza za tu istu jedinicu kada je u pitanju stimulisanje ekonomije.alemsa je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:01Pa eto ja ti nisam za zabranu abortusa, tu se vise slazem sa demokratama. Drustveno sam sto bi se kvaifikovalo pod liberale, ne smeta mi niko, ljude gledam po karakteru. A i kroz posao sam citav zivot s ljudima, ne postoji vjera, nacija, rasa da nisam poslovo a i s masu se sprijateljio. A i inace sam takav citav zivot ko mi pase-pase, ko ne pase-ne pase sta me libo ko je sta je. Pa ekonomiju bas dati republikancima da vide, demokrate bi samo dijelile pare dzaba. Ma siroko ti je to eto ti si agnostik, sto bi znacilo liberal, ali ako si agnostik koji vrtis pare onda bi ti bili bolji republikanci, pa ako si agnostik koji vrti pare i voli oruzje opet republikanci itd. Znaci ides sta ti je bitnije od bitnogBosniaBoston je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:14
Al moram bit iskren aleme, iako sam politički skroz na skrani demokrata, oko jedne stvari ste u pravu a to je da se trebe lože na konzerve i repse. Pred izbore sam vidio milione nekakvih reelova žena koje “glasaju protiv svog muža” i slično, a i u pravom životu je tako. Da sam u USA baco bi lafinu da sam za zabranu abortusa![]()
Demokratama dati ekonomiju, a vama ganjanje žena![]()
![]()
Ma nikakvo posjećivanje , samo slanje poštomtabba77 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:07Znam ko će imati više posla i ko će posjećivati Jedinicu za saobraćaj.VensanKasel je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:40Spisak kamera na stajalištima :
Autobusko stajalište „Muzej“ u ul. Zmaja od Bosne u smjeru prema centru grada, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Skenderija“ u ul. Terezija u smjeru prema Novom Sarajevu, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Skenderija“ u ul. Skenderija u smjeru prema Starom Gradu, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Ciglane“ u ul. Alipašina, smjer prema Vogošći, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Ciglane“ u ul. Alipašina, isključna traka prema BP „Energopetrol“, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Ciglane“ u ul. Alipašina, smjer prema Gradu, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište „Građevinski fakultet“ u ul. Patriotske lige u smjeru prema Nahorevu, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Patriotske lige (Okretnica jezero – terminal) oba smjera, općina Centar Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Bulevar Meše Selimovića, kod Općine Novi Grad u smjeru prema centru, općina Novi Grad Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Bulevar Meše Selimovića, Otoka, u smjeru prema Ilidži, općina Novi Grad Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Bulevar Meše Selimovića, Otoka, u smjeru prema centru, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Bulevar Meše Selimovića, Dolac Malta, u smjeru prema Ilidži, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Bulevar Meše Selimovića, Dolac Malta, u smjeru prema centru, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Zmaja od Bosne, Socijalno, u smjeru Ilidži, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Zmaja od Bosne, Socijalno, u smjeru prema centru, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Zmaja od Bosne, Pofalići, u smjeru Ilidži, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Zmaja od Bosne, Pofalići, u smjeru prema centru, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište u ul. Zmaja od Bosne, Kampus, u smjeru Ilidži, općina Novo Sarajevo
Autobusko stajalište „Dom Armije“, ul. Zelenih Beretki, općina Stari Grad Sarajevo
Biće veselo![]()
![]()
Valja sad proslijeđivati kazne.
Znaš li da imaš opciju da odeš u sobu 10 i da ti izlistaju sve kazne (ako ih ima) po registarskim oznakama?VensanKasel je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:37Ma nikakvo posjećivanje , samo slanje poštomtabba77 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:07Znam ko će imati više posla i ko će posjećivati Jedinicu za saobraćaj.VensanKasel je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:40Spisak kamera na stajalištima :
Biće veselo![]()
![]()
Valja sad proslijeđivati kazne.![]()
Počele dolaziti iz USK-a iz 2023 godine![]()
Nisam znao , ali svakako kolega je zadužen za kazne , on voli zvati i peglati se , nemam ja živaca za totabba77 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:59Znaš li da imaš opciju da odeš u sobu 10 i da ti izlistaju sve kazne (ako ih ima) po registarskim oznakama?VensanKasel je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:37Ma nikakvo posjećivanje , samo slanje poštom![]()
A što se tiče posjećivanja, morat ću češće ići. Juče poštar donio 4 naloga po 500 KM. Nisu dostavljeni podaci. Ja nađem papirić i obavijest za svaku i odnesem. Jedva sam ih uspio nagovoriti da skinu kazne s firme. Tako da ću od sad ove iz Sarajeva skupljati i petkom poslijepodne nositi.
Ja USK nemam skoro nikako, najviše kazni mi dođe iz Sarajeva i HNK.
Amerikanci i Kanađani su mi najčešći klijenti. Arapi![]()
Ovo je djevojka bila neka. Zvala je nadređenog i on kao potvrdio da može izbrisati kazne.VensanKasel je napisao/la: ↑22 maj 2025, 22:12Nisam znao , ali svakako kolega je zadužen za kazne , on voli zvati i peglati se , nemam ja živaca za totabba77 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:59Znaš li da imaš opciju da odeš u sobu 10 i da ti izlistaju sve kazne (ako ih ima) po registarskim oznakama?VensanKasel je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:37
Ma nikakvo posjećivanje , samo slanje poštom![]()
A što se tiče posjećivanja, morat ću češće ići. Juče poštar donio 4 naloga po 500 KM. Nisu dostavljeni podaci. Ja nađem papirić i obavijest za svaku i odnesem. Jedva sam ih uspio nagovoriti da skinu kazne s firme. Tako da ću od sad ove iz Sarajeva skupljati i petkom poslijepodne nositi.
Ja USK nemam skoro nikako, najviše kazni mi dođe iz Sarajeva i HNK.
Amerikanci i Kanađani su mi najčešći klijenti. Arapi![]()
![]()
Ma ne sekiraj se , baš mi kolega priča da ima taj neki u Sarajevu svima šalje 500 KM , isti fazon kao nije poslano pa šta ulovi ulovi![]()
Ne znam može li kod nas , iz Republike Srpske preko Vibera možeš vidjeti sliku kada je napravljen prekršaj .
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, invincible1921, Varijantas8 i 11 gostiju.