FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bravo skoro si pa napiso recenicu kako treba.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Po Jasminovom planu bi trebalo da ispuni jer je rekao da ukoliko izborimo Evropu ne želi da dođemo u situaciju da istu igramo na Bilinom poljuHeavensWonder je napisao/la:Hoće li sa novom tribinom stadion ispunjavati uslove za Ligu prvaka ili utakmice reprezentacije u Tuzli ?
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- HeavensWonder
- Kontakt:
To sam pročitao na stranici kluba licenca B ! Ali me interesuje hoće li biti kao sa onom novom tribinom natkriveno sve ? To bi bilo značajno pa da se nekada i utakmice reprezentacije igraju u različitim gradovima. U svakom slučaju sretno vam, par puta sam gledao na tvu, odlična igra Slobode.
P.S. Neka i Chinaglia navija za nekog prvaka, kad već s Laziom ne ide
P.S. Neka i Chinaglia navija za nekog prvaka, kad već s Laziom ne ide

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Imate pp tamo se handrite koliko hoćete a ovdje nam ne kvarite temuHeller je napisao/la:Bravo skoro si pa napiso recenicu kako treba.
SLOBODA do groba .
Ljudi se po forumu svadjaju, sta vam je opustite se, sve ozbiljno shvatate.
Bekric nam mozda dodje.
Bekric nam mozda dodje.
Ide se na kategoriju B kako su naveli, valjda misle na category 2. Bilino Polje ima cat 3 ako je vjerovati internetu.HeavensWonder je napisao/la:Hoće li sa novom tribinom stadion ispunjavati uslove za Ligu prvaka ili utakmice reprezentacije u Tuzli ?
A za grupne faze Lige Šampiona i Lige Evrope potrebna je cat 3 najmanje.
"Druga kategorija ispunjava uslove za igranje mečeva nacionalnih šampionata i pretkola Lige prvaka i Evropske lige. Na stadionima iz treće kategorije mogu se igrati utakmice reprezentacija i grupne faze UEFA kupova. Najbolje je elitna grupa stadiona na kojima se mogu igrati sve utakmice, Evropska i Svjetska prvenstva, kao i finala Lige prvaka, te Evropske lige. "
- FranckRibery
- Kontakt:
Bektrica gura Husara u Slobodu... nije niko slikao njegov komentar kad je to napisao. Po meni ne treba dolaziti jer igraju Zeba i Ordagic na njegovoj poziciji. Trazio bi velike pare jer u inostranstvu dobro zaradjuje, sigurno i prvu postavu tako daKoktrijeb je napisao/la:Ljudi se po forumu svadjaju, sta vam je opustite se, sve ozbiljno shvatate.
Bekric nam mozda dodje.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nije fer od Hellera, ali brate solinas **** te oni ahbabi po onom djelu foruma ..koliko ti puta covjek mora reci da tamo gluposti pisete stalno?..ohladite **** te drugovi sa foruma virtualni ja takve "urinam " ..ti tamo s anjima pises nesto raspravljas se....Heller kazem opet brate nisi fer kakav god da je nas je
ma da nisi t nista toliko lose njemu rekao ali njega je malo prenjelo **** covjek ne vidi podrku da ima od bilo koga pa se sam tamo sa njima raspravlja
.
solinas od mene nemas podrsku tamo jer se meni ne pada na pamet raspravljat sa djecom ..ja ne znam ko iza kutije sjedi i tipka... vecinom su djecurlija... smiri se brate ohladi ebote ostavi koji komentar dovoljno je da im napises ko je prvi i oni se useru

solinas od mene nemas podrsku tamo jer se meni ne pada na pamet raspravljat sa djecom ..ja ne znam ko iza kutije sjedi i tipka... vecinom su djecurlija... smiri se brate ohladi ebote ostavi koji komentar dovoljno je da im napises ko je prvi i oni se useru

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bio je blizu prošle sezone da potpiše al ode u inostranstvo, mislio haman nema od Slobode ništa. Sad bi mogao u rotaciji bit, al ne bi on to prihvatio...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Brate ja mu fino govorim da radi nesto i da se ispuse, meni vise crnjak citat njegova sranja. Al kad mi poce prijetit da ce mi polomit noge naravno da cu ga pocet ****...SaltCityAttack je napisao/la:nije fer od Hellera, ali brate solinas **** te oni ahbabi po onom djelu foruma ..koliko ti puta covjek mora reci da tamo gluposti pisete stalno?..ohladite **** te drugovi sa foruma virtualni ja takve "urinam " ..ti tamo s anjima pises nesto raspravljas se....Heller kazem opet brate nisi fer kakav god da je nas jema da nisi t nista toliko lose njemu rekao ali njega je malo prenjelo **** covjek ne vidi podrku da ima od bilo koga pa se sam tamo sa njima raspravlja
.
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Koji ste vi debili 

Zebi kao u loju, ne pomišlja na odlazak 

E ovo ne mogu negiratNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koji ste vi debili

Nullius in verba
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jel to dao kakvu izjavu ili nesto ?Chinaglia je napisao/la:Zebi kao u loju, ne pomišlja na odlazak
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bio na BHT-u, pregled kola.SaltCityAttack je napisao/la:jel to dao kakvu izjavu ili nesto ?Chinaglia je napisao/la:Zebi kao u loju, ne pomišlja na odlazak

-
- Kontakt:
Pomirit cete se vi. Kad izvucemo Rapid, pa te primi kod sebeHeller je napisao/la:E ovo ne mogu negiratNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koji ste vi debili

Bio na pregledu kola, nista posebno, pohvalio mlade igrace Pirica, Govedaricu, Ordagu, cak i PrsesaSaltCityAttack je napisao/la:jel to dao kakvu izjavu ili nesto ?Chinaglia je napisao/la:Zebi kao u loju, ne pomišlja na odlazak

Ostalo standardno, dobro igramo, nikad bolje, fino se spremiti za drugu polusezonu i slicna suplja

Nad tobom sunce najljepše sja
bio gost u ovoj emisiji na BHT i pita ga voditelj da li ostaje u Slobodi, on govori da je ovog ljeta potpisao na 2 godine, da nema smisla da ide sada jer smo prvi, ide nam odlično i tako toSaltCityAttack je napisao/la:jel to dao kakvu izjavu ili nesto ?Chinaglia je napisao/la:Zebi kao u loju, ne pomišlja na odlazak

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Na BHT-u sad kaže nije meni više 25 godina a bilo bi i smiješno da idem kad nam je dobro krenulo u tom smislu je nešto rekao.Sviđa mi se kako im je Husref utufio u glavu da sad u drugom dijelu kreću kao sve iz početka.Govori Zeba drugi dio počinjemo od nule.Kad počnemo rokatSaltCityAttack je napisao/la:jel to dao kakvu izjavu ili nesto ?Chinaglia je napisao/la:Zebi kao u loju, ne pomišlja na odlazak

SLOBODA do groba .
[youtube][/youtube]
evo ima RTV Slon odradio lijep intervju sa Husrefom, na 15:45 vam počinje malo konkretnija priča, tj priča o Slobodi, pa ko voli nek izvoli
evo ima RTV Slon odradio lijep intervju sa Husrefom, na 15:45 vam počinje malo konkretnija priča, tj priča o Slobodi, pa ko voli nek izvoli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.