Lewandowski ignoriše Robbena koji je sam na drugoj stativi.
Robben planuo na Poljaka.
Muller kmeči jer sjedi na klupi.

Kimmich zabio a Lewa ne može da ga pogleda jer mu nije dodao.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Izgubili ste Costu(koliko god da je glup) bio bi upgrade na jednom od ovih dvojice, Coman možda ostane još ovu sezonu ako bude u hijerahiji iza Robberya, jer valjati će uigrati nova krila ako ode Coman, a ova dvojica okače kopačke o klinSaurman je napisao/la:Morao se napraviti rez sa krlima još prije 2 sezone Robben i Ribery hvala za sve al' vrijeme je za rastanak.Dex je napisao/la:Koliko god da je Ribery dao Bayernu on naprosto postaje kancer ekipeSaurman je napisao/la:Šta ovo Ribery baca dres jer ga zamjenio e yebo bi vam ja sve, prima milione i kad izađe nešto glumi.![]()
Uli mora održati jedan sastanak sa trenerom i igračima.
Ovo ko na terminu kad se ja naljutim sto mi suigrac ne doda pa ne dodajem ni ja njemu kuknjavaRobben za Sky: "Lewandowski mora manje pričati, a vise paznje posvetiti igri."
Nipošto riberija, to je jedan pozitivni karakter koji i dalje daje najbolje ekipi, vjerujem da je reakcija zbog plaćeničkih tipova, koji ne igraju srcetom,sekerbay je napisao/la:Izgleda da nije do trenera. Ako hoće rezultat, uprava pod hitno mora našamarati riberija, mulera i levandovskog.
Majmuni, glume nešto.
Konačno glas razuma, zašto igrati, zašto ovi nazad da ginu kad znaju da sve to rade za sebičnog gada koji će slavu golovima kupiti, a znaju da mu nije stalo ni za jednog od njih. Milioni i plate na stranu, to je materijalno, znamo da je duša daleko ispred toga.sekerbay je napisao/la: Haj, razumijemo da svaki napadač ima malu dozu sebičnosti, ali ovo što radi levat je van pameti.
Što se mene tiče, slobodno nek ide.
Dovest frizmana il vernera. Ako niš, barem su timski igrači
I da, Roben i riberi su itekako važni. Kakva prodaja i kakvi bakrači
Slazem se. Zato govorim o projekciji za sezonu 2018/19. Werner se istice kao prvi izbor u repki, kod konzervi je prvi izbor i logican slijed je da dodje kod nas. Nesto slicno kao sto je lewa-t uradio. Na drugoj strani lewa-t pocinje da kaki po onima koji mu masno placaju da zabija i kao da namjerno to radi, da sto prije ode. Ja bih ga pustio za dobre pare...sljivo je napisao/la:Ko hoće da mijenja Lewata za Wernera taj nije normalan. Bez njega u prošle tri sezone pitanje bi bilo da l bi išta osvojili, a da o LP ne pričamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.