FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnjih pare stranica je odraz svega sta se pojedincima pusta na ovoj temi. Dva navijaca FK Sarajeva nisu pisala nista jer ne mogu od trolova koji se predsTvaljaju kao navijaci NK Zeljeznicar.Sto je najgore od svega ti isti misle da su duhoviti i nekome pricaju o kompleksu a vise na temi kluba za koji ne navijaju. NOSI TE ... !
Šta li se sad sprema, kao što neko reče jel ovo zatišje pred buru....molotovljev je napisao/la:Od ovog dana ništa više neće biti isto...
Vidim Radovac malo šeće po Njemačkoj, gledao Vedu danas. Valjda će nešto od tog što je vidio primjeniti i na sebi

said
- franklampard8
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NIJE BOLEST SVE STO BOLIfranklampard8 je napisao/la:Ne ****.molotovljev je napisao/la:Od ovog dana ništa više neće biti isto...
- franklampard8
- Kontakt:
Nismo se razumilivincenttan je napisao/la:NIJE BOLEST SVE STO BOLIfranklampard8 je napisao/la:Ne ****.molotovljev je napisao/la:Od ovog dana ništa više neće biti isto...

1946
- molotovljev
[youtube][/youtube]molotovljev je napisao/la:Vazduh treperi, kao da nebo gori...

sve sto donosi svjetliju buducnost nasem nogometu, jedva cekam.
- molotovljev
Pa nedavno je bio negdje u Skandinaviji, tako sam bar vidio na fotkama.. Samir kuler..hilmo je napisao/la:Šta li se sad sprema, kao što neko reče jel ovo zatišje pred buru....molotovljev je napisao/la:Od ovog dana ništa više neće biti isto...
Vidim Radovac malo šeće po Njemačkoj, gledao Vedu danas. Valjda će nešto od tog što je vidio primjeniti i na sebi![]()

Neka, neka, ne sumnjam u njega..Šteta bi bila da nas napusti, biće on dobar igrač...
F.K.SARAJEVO
Naša igra u budućnosti se treba graditi oko njega, i treba mu ponuditi bolji ugovor...Ovakav biser se ne pušta tako lahko..
Sta je ljudi sa pojacanjima.
Svasta mahala prica,pominju se mnoga imena,a ako upola od toga bude tacno,bice to dobra ekipa.
Ono sto je bitno,i ono sto Uprava zna,a to je da jedno od pojacanja mora da izazove mediski bum ,kao sto je izazvao dolazak trenera Jarnija.Od imena koje spominje mahala,bice tu svega i svasta,ali dok se pojacanja ne uslikaju sa svetim dresom,treba sa istim sacekati.

Svasta mahala prica,pominju se mnoga imena,a ako upola od toga bude tacno,bice to dobra ekipa.
Ono sto je bitno,i ono sto Uprava zna,a to je da jedno od pojacanja mora da izazove mediski bum ,kao sto je izazvao dolazak trenera Jarnija.Od imena koje spominje mahala,bice tu svega i svasta,ali dok se pojacanja ne uslikaju sa svetim dresom,treba sa istim sacekati.

-
- Kontakt:
evo ja cu ti malo "Opisati" situacijuamypitar je napisao/la:Sta je ljudi sa pojacanjima.![]()
nikad, od 95' se nije ovako radilo u klubu... jedan od "zahtejvnih" za ovakav pokret komplet uprave je i Jarni koji je donio iskustvo iz velikih klubova... Drugi je malezijac
kontaktiraju se fudbaleri o kojima prije smo samo pricali kroz zajebanciju... ne znaci da ce svi doci, ali uslove koje im nudimo su malo je reci fantastični

do kraja iduce godine, doci ce do velike transformacije u klubu...
zenica 3000!!!!
E jesi nam "opisao" situaciju svaka ti cast.
Najjači lik na ovoj temi ubjedljivo.
Oprošteno je ako je neka mlađa osoba, ali ako je neki čoja
Kvariš temu jer nešto kao pišeš a blage veze nemaš. Ako već znaš s kim se pregovara onda napiši imena tačno da svi znaju, nije nego ti nemaš pojma ali samo onako trolaš temu i šupljiraš. Čuj od 95, kuku majko...
Isto djeca u obdaništu imam olovku ali neću da pokažem..juhuuu. takvi su ti postovi iz obdaništa..

Isto djeca u obdaništu imam olovku ali neću da pokažem..juhuuu. takvi su ti postovi iz obdaništa..
-
- Kontakt:
zato sto nije nista 100% (oko igraca) dok ne pristanu,a da pisem imena bas je glup (bar meni)1L8F9C2 je napisao/la:E jesi nam "opisao" situaciju svaka ti cast.
sto se tice organizacije u klubu i rada u klubu... samo cu reci da se javljaju sponzori, da svi rade maksimalno, daju 100% od sebe... uskoro jedna presica

LIVE, da mi se pisu imena napisao bih, ali ne zelim, dok se ne zavrse pregovori.. kad bude bit ce, cilj je napisati da se radi žestoko i da je klub na pravom putu, meni je to i bez pojačanja sasvim dovoljno
Ubleharenje i laganje sopstvenih navijača biće nastavljeno 

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
domorocki je napisao/la:Ubleharenje i laganje sopstvenih navijača biće nastavljeno

- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."