Druze pa i mi smo izbacili Celik, Sarajevo i Zelju pa izgubili finale od Radnika koji je od prvoligasa igrao samo protiv Sirokog. Sportska nepravda, ali sta ces, lopta je okrugla.AntonChigurh je napisao/la: Brate pričamo o Romi koja je bila jednom u finalu 84te, a najveći domet u novom formatu je 1/4; o Wolfsburgu koji drugi put u historiji igra najelitnije takmičenje i kojem je ovogodišnje 1/4 bilo najveći domet u historiji, i Cityju kojem je ovo tek peta sezona u LP, i također historijski uspjeh polufinale jer prethodno nikada nisu prošli ni osminu. Jel ljudi vide o kakvim se timovima ovdje radi? Hajd da su bar uzeli Atletica pošteno, pa bi bilo eto, ali zabiješ gol iz ofsajda, doguraš do penala kao da si Grčka a ne najtrofejniji klub i slaviš i kažeš zasluženo
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 13 jun 2016, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Čestitke Realu i Realovcima, ja zbog nekih okolnosti nisam pogledao ni minut utakmice, stigao sam samo penale pogledati.
Žao mi je Atletica, već dva puta su "došli do vode" i ništa...
Čitao sam spominju ofsajd kod gola Reala i neku ruku Carvajala u 16m nešto, ima li se to gdje pogledati?
Žao mi je Atletica, već dva puta su "došli do vode" i ništa...
Čitao sam spominju ofsajd kod gola Reala i neku ruku Carvajala u 16m nešto, ima li se to gdje pogledati?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemoj da velike Grke dirašAntonChigurh je napisao/la:Hajd da su bar uzeli Atletica pošteno, pa bi bilo eto, ali zabiješ gol iz ofsajda, doguraš do penala kao da si Grčka a ne najtrofejniji klub i slaviš i kažeš zasluženo

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
odlična utakmica, po meni najbolje finale od istanbula naovamo!
jedino mi nije jasno da li su realovi penali bili perfektno opucani, ili su znali gdje da pucaju protiv oblaka, ili je on fakat taraba za penale i ostaje previsoko kod šuta?
jedino mi nije jasno da li su realovi penali bili perfektno opucani, ili su znali gdje da pucaju protiv oblaka, ili je on fakat taraba za penale i ostaje previsoko kod šuta?
Sjetimo se da je Muleru skinuo nedavno i omogucio prolaz...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
imas onda cudan ukus za dobru utakmicu ako ti je onaj smor sinoc bio jedna od boljih utakmicajestamaji je napisao/la:odlična utakmica, po meni najbolje finale od istanbula naovamo!

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Preferira da se baci na svoju desnu, a Keylor na svoju levu. To su znali i igrači. Jedini put kad se bacio desno, Juanfran je sjebao penal.jestamaji je napisao/la:odlična utakmica, po meni najbolje finale od istanbula naovamo!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako je zaključiti po sinoćnoj utakmici, Oblak preferira da ostane na mjestuSebby je napisao/la:Preferira da se baci na svoju desnu, a Keylor na svoju levu. To su znali i igrači. Jedini put kad se bacio desno, Juanfran je sjebao penal.jestamaji je napisao/la:odlična utakmica, po meni najbolje finale od istanbula naovamo!

Kakvo kmecanje
11

Najbolje 2 sezone ikad u ligi prvaka 17 i 16 golova i osvojene klempa GOAT

11

Najbolje 2 sezone ikad u ligi prvaka 17 i 16 golova i osvojene klempa GOAT

realnoDonnie Darko je napisao/la:Ako je zaključiti po sinoćnoj utakmici, Oblak preferira da ostane na mjestuSebby je napisao/la:Preferira da se baci na svoju desnu, a Keylor na svoju levu. To su znali i igrači. Jedini put kad se bacio desno, Juanfran je sjebao penal.jestamaji je napisao/la:odlična utakmica, po meni najbolje finale od istanbula naovamo!
jedino mi nije jasno da li su realovi penali bili perfektno opucani, ili su znali gdje da pucaju protiv oblaka, ili je on fakat taraba za penale i ostaje previsoko kod šuta?I haman jedini put kada se bacio ucinio je to prekasno.

naprijed rejal

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jbg, krenuo je u desnu stranu ali se nije uspeo baciti. 

Ma skautirali su ga ocito, da mu je lijeva strana teza za branit. Svaki put je cekao sut desno, lijevo nije ni pomisljao da ide, ocito ima problem s bacanjem u tu stranu.
Vrhunski skauting, ko je kriv Mulleru sto to nije znao ha ya
Vrhunski skauting, ko je kriv Mulleru sto to nije znao ha ya
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sta reci ,**** ti ovakav i ovaj nogomet sto su sinoc real i atletiko odigrali.
.Sinoc su moje simpatije bile na strani atletitka,i ako mi je real jako drag klub . navijao sam za atletiko jer su mali i bore se ,nisu oni tek tako dosli do finala kako 2014 tako i ove sezone i prema tome imam zaista respekt ,ma kakv god fudbal i nacin igrali ,uglavno dosli su do finala ,a klubovi poput atletika nemaju bas cesto srece da ih ovako krene i da u tako kratkom razmaku od tri godine igraju dva finala,nije mala stvar.
Bojim se da se sinocnji poraz cole na penale mozda pocetak kraja uspona atletika .Mislim da bi se vrlo lako mogla ponoviti nova valencija.Ko zna o cemu je rijec znace
.
Realu svaka cast na tituli.Al brate malo ko ima nafake kao real kad su u pitanju finala LP.Real realno nikad lakse nije osvojio neku LP titulu .**** ko je sretan ni uhali nije gladan.I Bog pomaze velike i jake ,a sirotinja neka ga pusi i dalje .**** ti sve ovo

Bojim se da se sinocnji poraz cole na penale mozda pocetak kraja uspona atletika .Mislim da bi se vrlo lako mogla ponoviti nova valencija.Ko zna o cemu je rijec znace

Realu svaka cast na tituli.Al brate malo ko ima nafake kao real kad su u pitanju finala LP.Real realno nikad lakse nije osvojio neku LP titulu .**** ko je sretan ni uhali nije gladan.I Bog pomaze velike i jake ,a sirotinja neka ga pusi i dalje .**** ti sve ovo

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
reci mi koja je bila bolja kad se uzmu u obzir svi elementi koji krase jedno takvo finale:Policeman je napisao/la:imas onda cudan ukus za dobru utakmicu ako ti je onaj smor sinoc bio jedna od boljih utakmicajestamaji je napisao/la:odlična utakmica, po meni najbolje finale od istanbula naovamo!
2006 muljanje i na jedvite jade barca
2007 jednostrano
2008 užas
2009 jednostrano
2010 jednostrano
2011 jednostrano
2012 bunker
2013 ok tekma ali ne pretjerano dobra, elem švabe
2014 bunker
2015 odlična tekma, ali ne ovako napeta kao 2016

Odavno neko ovako dominantno ko Real nije osvojio Europa Ligu...hocu rec Ligu SampionaAntonChigurh je napisao/la:Ne, već sasvim zasluženo. Koja bi to još ekipa osim Reala mogla proći Romu, Wolfsburga i Citya, te zabiti u finalu jedini gol iz ofsajdaSanto je napisao/la:Cuj splet okolnosti, e yebem te zivote

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
jedini element koji je falio u ovim finalima je GOL iz ofsajdajestamaji je napisao/la:reci mi koja je bila bolja kad se uzmu u obzir svi elementi koji krase jedno takvo finale:Policeman je napisao/la:imas onda cudan ukus za dobru utakmicu ako ti je onaj smor sinoc bio jedna od boljih utakmicajestamaji je napisao/la:odlična utakmica, po meni najbolje finale od istanbula naovamo!
2006 muljanje i na jedvite jade barca
2007 jednostrano
2008 užas
2009 jednostrano
2010 jednostrano
2011 jednostrano
2012 bunker
2013 ok tekma ali ne pretjerano dobra, elem švabe
2014 bunker
2015 odlična tekma, ali ne ovako napeta kao 2016
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.