ruina ništavilo to sam ja
što je to covjek sretna mogucnost izbora
ali tko je ona ili tko sam ja
uglavnom to mi sada život racun ostavlja
Ovo samo Stulic moze napisati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nisam ja rek'o da mi imamo losu muziku...nije uospte poenta toga..Bosniacum Lilium je napisao/la:zasto zatucani molim te? zbog metallice? mi imamo bolje muziku, iskrenokreni od rocka preko pop do narodnih
sve vrh
naravno tu ne ubrajam felsove nego cisto one koji su priznati
pa jarane odi do zagrebaT-MAC je napisao/la:nisam ja rek'o da mi imamo losu muziku...nije uospte poenta toga..Bosniacum Lilium je napisao/la:zasto zatucani molim te? zbog metallice? mi imamo bolje muziku, iskrenokreni od rocka preko pop do narodnih
sve vrh
naravno tu ne ubrajam felsove nego cisto one koji su priznati
al da nam je kraj zatucan,to jest
bitno je to,da svako malo zagreb i beograd posjete velika imena rock i metal muzike a meni plakat na pola grada aca lukas,seka aleksic i ostalo zlo od muzike..to me nervira.
nervira me to,sto niko nije u stanju dovest neki veliki bend bar u sarajevo da se moze otic poslusat,a nemam love da se ispalim do beograda ili zagreba..
ljudi ce umrijet,imaju po 50-60 godina,a ja gledam(a sigurno jos desetine hiljada dusa u ovoj drzavi)kako svi ovi bendovi nam ispred nosa prolaze..to najvise boli..
ne umanjujem ja vrijednosti nasih bendova,pogotovo ne velikog stulica...on je iznad svih..Bosniacum Lilium je napisao/la: pa jarane odi do zagrebanije to preko svijeta
ja sam bio spreman proslog ljeta zbog balasevica otici u puli vjeruj mi
spremio 200 KM za put i kartu ali sam cuo da ce doci u sarajevo i onda sam odustao
kazem ti dokle je bilo doguralo
A vjeruj mi da balkan ima veceg uticaja i da je englesko govorno podrucje, mozda bi balasevic bio bolji od cat stevensa, john-a eltona, marvin gay-a i slicno
Tako npr. i za Džonija Štulića (Azra) (mada je davno otisao) pa i bijelo dugme, sve su to bili muzicari koji su nesto vrijedili, ali nisu mogli biti planetarno popularni. Cak je Stulic pisao i muziku nekim americkim bendovima
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. kupikartu . ba/v2/karte/zona/919/1148 probaj ako ti odgovaraT-MAC je napisao/la:ne umanjujem ja vrijednosti nasih bendova,pogotovo ne velikog stulica...on je iznad svih..Bosniacum Lilium je napisao/la: pa jarane odi do zagrebanije to preko svijeta
ja sam bio spreman proslog ljeta zbog balasevica otici u puli vjeruj mi
spremio 200 KM za put i kartu ali sam cuo da ce doci u sarajevo i onda sam odustao
kazem ti dokle je bilo doguralo
A vjeruj mi da balkan ima veceg uticaja i da je englesko govorno podrucje, mozda bi balasevic bio bolji od cat stevensa, john-a eltona, marvin gay-a i slicno
Tako npr. i za Džonija Štulića (Azra) (mada je davno otisao) pa i bijelo dugme, sve su to bili muzicari koji su nesto vrijedili, ali nisu mogli biti planetarno popularni. Cak je Stulic pisao i muziku nekim americkim bendovima
mene nervira,kako mogu zagreb i beograd a ne moze sarajevo...pa ta nismo tolk'i kokuzi,vec je bitno dovest gore nabrojane pokusaje pjevaca,a ostalo ko sisa..
i da,nije zagreb preko bijela svjeta,vec je belaj kad izadju karte u prodaju to bude gotovo za 20 dana,a ja nisam u stanju prikupit 200 KM za tako kratko vrijeme(student,a mi nikad nemamo para)
u tome je kvaka,jos po belaju karte iznenada samo izadju u prodaju,sad za metallicu sutra karte idu u prodaju,djes dalje
imas li mi posudit za stalno 71 KMBosniacum Lilium je napisao/la: http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. kupikartu . ba/v2/karte/zona/919/1148 probaj ako ti odgovara
imao bih da si mi jaran iz real lifeT-MAC je napisao/la:imas li mi posudit za stalno 71 KMBosniacum Lilium je napisao/la: http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. kupikartu . ba/v2/karte/zona/919/1148 probaj ako ti odgovara
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 13 gostiju.