Muzika - Arhiva postova

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

xaviesta
Kontakt:

Re: Muzika

Post Postao/la xaviesta » 26 jan 2012, 14:51

[youtube][/youtube]

ruina ništavilo to sam ja
što je to covjek sretna mogucnost izbora
ali tko je ona ili tko sam ja
uglavnom to mi sada život racun ostavlja

Ovo samo Stulic moze napisati 8-)
Don't hate what you don't understand.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 jan 2012, 15:08

ma stulic je nesto...on je jednostavno vise od muzicara 8-)

[youtube][/youtube]

pitam se jesi li sama večeras
ponekad čujem da je svijet pozornica
i da svatko dobiva po zasluzi
kao što to pjesnik reče
sudbina se poigrala udijelivši mi ljubav s tobom
moja draga
scena prva naš susret
zavolio sam te na prvi pogled
ti si znala svoj put
ne gubeći iz vida što želiš
ko bi reć
a onda scena druga
izgledala si promijenjeno igrala čudno
a da ja nikad ne saznam zašto
dušo lagala si kad si rekla da me voliš
a ja nijesam imao razloga da ti ne vjerujem jer
to je to
no ja ću radije živjet bez tebe
nego slušat tvoje laži 8-) 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 jan 2012, 16:00

[youtube][/youtube]

80-e :o :o Kakav zvuk, kakva svirka.

Karan ebe majke vecini danas poznatih pjevaca, steta sta je ovo podrucje zaostalo pa sve sve komercijaliziralo a prava muzika se ne cijeni.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 jan 2012, 16:21

[youtube][/youtube]

ti i ja lutamo kroz noc
potmulo je stenjao moj grad
ispred nas put bez povratka
daleko se cula muzika
fafala si mi ti
fala ti
ulica hladna bescutna
nezgodno se voljeti na njoj
dat cu ti sve sto pozelis
potaknimo ponos zajedno
fafala si mi ti
fala ti
dodirni me samo jednom draga
moja draga
dodirni me jednom
popusi mi ponos draga
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 jan 2012, 16:28

[youtube][/youtube]

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 jan 2012, 16:44

[youtube][/youtube] :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 jan 2012, 20:44

[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2012, 20:46

[youtube][/youtube]
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 jan 2012, 20:49

Bože, zar i ovakvih političara ima?

[youtube][/youtube]

Svaka mu čast, momački je podera.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 jan 2012, 21:40

[youtube][/youtube]

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 jan 2012, 22:23

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 jan 2012, 00:00

8 maja u beogradu

[youtube][/youtube]

28 juna u beogradu

[youtube][/youtube]

tako blizu a tako daleko..

PISAM SE NA NAS ZATUCANI KRAJ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jan 2012, 00:15

zasto zatucani molim te? zbog metallice? mi imamo bolje muziku, iskreno ;) kreni od rocka preko pop do narodnih ;) sve vrh ;) naravno tu ne ubrajam felsove nego cisto one koji su priznati ;)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 jan 2012, 00:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:zasto zatucani molim te? zbog metallice? mi imamo bolje muziku, iskreno ;) kreni od rocka preko pop do narodnih ;) sve vrh ;) naravno tu ne ubrajam felsove nego cisto one koji su priznati ;)
nisam ja rek'o da mi imamo losu muziku...nije uospte poenta toga.. ;) al da nam je kraj zatucan,to jest

bitno je to,da svako malo zagreb i beograd posjete velika imena rock i metal muzike a meni plakat na pola grada aca lukas,seka aleksic i ostalo zlo od muzike..to me nervira.
nervira me to,sto niko nije u stanju dovest neki veliki bend bar u sarajevo da se moze otic poslusat,a nemam love da se ispalim do beograda ili zagreba..
ljudi ce umrijet,imaju po 50-60 godina,a ja gledam(a sigurno jos desetine hiljada dusa u ovoj drzavi)kako svi ovi bendovi nam ispred nosa prolaze..to najvise boli.. ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jan 2012, 00:30

T-MAC je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:zasto zatucani molim te? zbog metallice? mi imamo bolje muziku, iskreno ;) kreni od rocka preko pop do narodnih ;) sve vrh ;) naravno tu ne ubrajam felsove nego cisto one koji su priznati ;)
nisam ja rek'o da mi imamo losu muziku...nije uospte poenta toga.. ;) al da nam je kraj zatucan,to jest

bitno je to,da svako malo zagreb i beograd posjete velika imena rock i metal muzike a meni plakat na pola grada aca lukas,seka aleksic i ostalo zlo od muzike..to me nervira.
nervira me to,sto niko nije u stanju dovest neki veliki bend bar u sarajevo da se moze otic poslusat,a nemam love da se ispalim do beograda ili zagreba..
ljudi ce umrijet,imaju po 50-60 godina,a ja gledam(a sigurno jos desetine hiljada dusa u ovoj drzavi)kako svi ovi bendovi nam ispred nosa prolaze..to najvise boli.. ;)
pa jarane odi do zagreba ;) nije to preko svijeta ;) ja sam bio spreman proslog ljeta zbog balasevica otici u puli vjeruj mi ;) spremio 200 KM za put i kartu ali sam cuo da ce doci u sarajevo i onda sam odustao ;) kazem ti dokle je bilo doguralo :) A vjeruj mi da balkan ima veceg uticaja i da je englesko govorno podrucje, mozda bi balasevic bio bolji od cat stevensa, john-a eltona, marvin gay-a i slicno ;) Tako npr. i za Džonija Štulića (Azra) (mada je davno otisao) pa i bijelo dugme, sve su to bili muzicari koji su nesto vrijedili, ali nisu mogli biti planetarno popularni. Cak je Stulic pisao i muziku nekim americkim bendovima :)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 jan 2012, 00:35

Bosniacum Lilium je napisao/la: pa jarane odi do zagreba ;) nije to preko svijeta ;) ja sam bio spreman proslog ljeta zbog balasevica otici u puli vjeruj mi ;) spremio 200 KM za put i kartu ali sam cuo da ce doci u sarajevo i onda sam odustao ;) kazem ti dokle je bilo doguralo :) A vjeruj mi da balkan ima veceg uticaja i da je englesko govorno podrucje, mozda bi balasevic bio bolji od cat stevensa, john-a eltona, marvin gay-a i slicno ;) Tako npr. i za Džonija Štulića (Azra) (mada je davno otisao) pa i bijelo dugme, sve su to bili muzicari koji su nesto vrijedili, ali nisu mogli biti planetarno popularni. Cak je Stulic pisao i muziku nekim americkim bendovima :)
ne umanjujem ja vrijednosti nasih bendova,pogotovo ne velikog stulica...on je iznad svih..
mene nervira,kako mogu zagreb i beograd a ne moze sarajevo...pa ta nismo tolk'i kokuzi,vec je bitno dovest gore nabrojane pokusaje pjevaca,a ostalo ko sisa..
i da,nije zagreb preko bijela svjeta,vec je belaj kad izadju karte u prodaju to bude gotovo za 20 dana,a ja nisam u stanju prikupit 200 KM za tako kratko vrijeme(student,a mi nikad nemamo para :mrgreen: )
u tome je kvaka,jos po belaju karte iznenada samo izadju u prodaju,sad za metallicu sutra karte idu u prodaju,djes dalje :roll:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jan 2012, 00:53

T-MAC je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: pa jarane odi do zagreba ;) nije to preko svijeta ;) ja sam bio spreman proslog ljeta zbog balasevica otici u puli vjeruj mi ;) spremio 200 KM za put i kartu ali sam cuo da ce doci u sarajevo i onda sam odustao ;) kazem ti dokle je bilo doguralo :) A vjeruj mi da balkan ima veceg uticaja i da je englesko govorno podrucje, mozda bi balasevic bio bolji od cat stevensa, john-a eltona, marvin gay-a i slicno ;) Tako npr. i za Džonija Štulića (Azra) (mada je davno otisao) pa i bijelo dugme, sve su to bili muzicari koji su nesto vrijedili, ali nisu mogli biti planetarno popularni. Cak je Stulic pisao i muziku nekim americkim bendovima :)
ne umanjujem ja vrijednosti nasih bendova,pogotovo ne velikog stulica...on je iznad svih..
mene nervira,kako mogu zagreb i beograd a ne moze sarajevo...pa ta nismo tolk'i kokuzi,vec je bitno dovest gore nabrojane pokusaje pjevaca,a ostalo ko sisa..
i da,nije zagreb preko bijela svjeta,vec je belaj kad izadju karte u prodaju to bude gotovo za 20 dana,a ja nisam u stanju prikupit 200 KM za tako kratko vrijeme(student,a mi nikad nemamo para :mrgreen: )
u tome je kvaka,jos po belaju karte iznenada samo izadju u prodaju,sad za metallicu sutra karte idu u prodaju,djes dalje :roll:
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. kupikartu . ba/v2/karte/zona/919/1148 probaj ako ti odgovara :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 jan 2012, 00:57

Bosniacum Lilium je napisao/la: http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. kupikartu . ba/v2/karte/zona/919/1148 probaj ako ti odgovara :lol:
imas li mi posudit za stalno 71 KM :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jan 2012, 01:01

T-MAC je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. kupikartu . ba/v2/karte/zona/919/1148 probaj ako ti odgovara :lol:
imas li mi posudit za stalno 71 KM :mrgreen:
imao bih da si mi jaran iz real life :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 jan 2012, 10:05

[youtube][/youtube]
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 13 gostiju.