arnes86 je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ne svidja mi se ova prica "sta se imaju zaliti,pa i nasim igracima nije bilo nista bolje."
Dakle,oni racunaju da su bolji od nas(nemojte sad replicirati sa "jesu ****"

,cinjenica je da oni misle da jesu) i osjecaju da u najboljim mogucim uslovima za igru da oni imaju vise toga za pokazati.
Isto ono ko kad igras soccera sa nekim od kog znas da si bolji,pa oba djojstika pokvarena,pa onaj sto je bolji(ili ti ga misli da je bolji) se osjeca ugrozenijim sto ne moze uraditi sve svoje finese

Slazem se sa tobom tu...Oni misle da su nas trebali nabiti da im je teren to kriv, i nek tako misle da smo losi....Pokazalo se uvijek da kad na nas ne racunaju da smo onda najbolji..Onda pokazujemo ono najbolje...I nadam se aBd da ce tako biti i sad u Lisabonu tako...Samo treba nabaciti na njih pritisak da su oni favoriti, da moraju da dobiju...Nasi moraju a i hoce u to sam uvjeren da igraju kao tim, oni 1 vs 1 su jaci i tu nema dileme...
Neko je spomenu da su prosla vreemna kad jedan igrac uzme loptu i sa centra predje sve i onda dne go...danas igra 11 igraca i safet je to dobro poslozio i ne sumnjam da ce u utorak to da odradi...idemo momci na EURO aBd..

to sto se oni zale je preseravanje. mogu da misle da sta hoce, ali jednom davno odgovorni ljudi su izmislili ove dvomece, dakle igras dvije utakmice, jednu kuci drugu na strani, kod kuce igras po svom, u gostima naravno po njihovim uslovima, izmisljeno je zbog toga i pravilo da se na poluvremenu mijenjaju strane, to je prosta cinjenica i ovo sto oni rade je cito preseravanje. pored toga fifa i uefa imaju pravila po kojima licenciraju, ako su oni dali za nesto licencu, nemas se sta zaliti,postoje minimalni tehnicki uslovu, kakvi su takvi su al su ispostovani, imas brate i svoj teren pa se dokazuj do mile volje,u svojoj kuci mozes gostu postavljati pravila, kad odes u goste nemas sta da se zalis, ja ne znam zar treba i o najbanalnijim stvarima raspravljati
sto se tice valencije i toga mozemo li ih nadigrati u posjedu, mislim da mozemo, nije lako naravno i bice tesko, ali brat bratu mozemo, ali ne mora znaciti na kraju onaj omjer, jer ako bi mi poveli, logicno da bi onda malo njima prepustili igru i cekali kontru da ih dokrajcimo