Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pa ugasi upali ga?
http://www.olx.ba/artikal/18461105/iphone-5/
Trazi mi 200 kermi doplate za moj Galaxy Core 2 kojem je cijena oko 200 kad bi ga prodavao polovnog, isplati li se uzimati ove X-Sim Ajfone?
Trazi mi 200 kermi doplate za moj Galaxy Core 2 kojem je cijena oko 200 kad bi ga prodavao polovnog, isplati li se uzimati ove X-Sim Ajfone?

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ne moze drug nista. Znaci ugasen ekran i samo svjetli lampica. Ali eto nekako sam jedva sredio. Guglao pola sata i onda nadjem kako da ga resetujem i evo sad je uredu sve sva sreca.JoseMourinho je napisao/la:Pa ugasi upali ga?
Imam Huawei ascend G700.Posto sam laik,a ja bi da napravim update dobro bi dosla pomoc.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:Kaze jaranica, bila ona jutros na pijaci, G3 kao nov, garancija bla bla 550 KM ? nesto mi tu dismr, zar nije malo skuplji taj telefon ? jedino da nije ona verzija s 2GB rama, mada ona kaze da joj je on naglasio da ima 3 gige

@brajla meni se isto bukvalno desilo prije par dana na Note 2, gori zelena lampica ali ne reaguje telefon ni na sta...ali samo mu izvadio bateriju i vratio i sve ok....radi ovakvih stvari su bolji telefoni s izmjenjivom baterijom

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Male su ti šanse da išta napraviš, updatea nema, a male su šanse da ima custom ROM-ova radi procesora, long story short to ti je to, nažalost jedino ti promjena telefona može pomoćikobac je napisao/la:Imam Huawei ascend G700.Posto sam laik,a ja bi da napravim update dobro bi dosla pomoc.

Ako već nije nov, što ga nije upalila, skinula CPU-Z i pogledala specifikacije? Drugačije neće ni vidjeti koja je verzija G3, a brzo će svakako to biti i normalna cijena za 3 GB verziju, pojeftinila je u Telecomu, a svakako je i G4 dostupan već...Papastathopoulos je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:Kaze jaranica, bila ona jutros na pijaci, G3 kao nov, garancija bla bla 550 KM ? nesto mi tu dismr, zar nije malo skuplji taj telefon ? jedino da nije ona verzija s 2GB rama, mada ona kaze da joj je on naglasio da ima 3 gige![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma ona ti je duduk za telefoneanonimni je napisao/la:Ako već nije nov, što ga nije upalila, skinula CPU-Z i pogledala specifikacije? Drugačije neće ni vidjeti koja je verzija G3, a brzo će svakako to biti i normalna cijena za 3 GB verziju, pojeftinila je u Telecomu, a svakako je i G4 dostupan već...Papastathopoulos je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:Kaze jaranica, bila ona jutros na pijaci, G3 kao nov, garancija bla bla 550 KM ? nesto mi tu dismr, zar nije malo skuplji taj telefon ? jedino da nije ona verzija s 2GB rama, mada ona kaze da joj je on naglasio da ima 3 gige![]()

Ali eto uzmimo da je 3GB verzija, je li malo 550 ? Bi li mi se isplatilo kad bi mi trazio recimo 150 nadoplate na Note 2 ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Naravno da bi, otiđi i pokušaj, normala je cijena za keš, a kako će doplate ići to već ne znam 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Galaxy a3
LG Magna
LG Spirit
HTC Desire 320
Xperia T3
Xperia M2
Zanimaju me vasa iskustva s tim telefonima, posebno ako je neko imao ovaj lg magna, prvi put cujem za njega a vidim po specifikacijama da je fin telefon
LG Magna
LG Spirit
HTC Desire 320
Xperia T3
Xperia M2
Zanimaju me vasa iskustva s tim telefonima, posebno ako je neko imao ovaj lg magna, prvi put cujem za njega a vidim po specifikacijama da je fin telefon
T3 i M2 su fini telefoni, ali me kod T3 nervira to sto je ogroman (malo manji od mog Notea, milimetri su u pitanju, a Note ima za cm vecu dijagobalu), Spirit isto tako fino radi... Vjerovatno ti je najbolji izbor A3 jer ima pola GB RAM-a vise i najbolju izradu, no na tebi je, nema ovdje nekih vecih razlika...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Što bi dismr kada ga imaš eno nova za 599KM garancija 12mjeseci po radnjama! Samo u pik ukucaj sve će ti se reći!Papastathopoulos je napisao/la:Kaze jaranica, bila ona jutros na pijaci, G3 kao nov, garancija bla bla 550 KM ? nesto mi tu dismr, zar nije malo skuplji taj telefon ? jedino da nije ona verzija s 2GB rama, mada ona kaze da joj je on naglasio da ima 3 gige

e bas ti hvalaanonimni je napisao/la:T3 i M2 su fini telefoni, ali me kod T3 nervira to sto je ogroman (malo manji od mog Notea, milimetri su u pitanju, a Note ima za cm vecu dijagobalu), Spirit isto tako fino radi... Vjerovatno ti je najbolji izbor A3 jer ima pola GB RAM-a vise i najbolju izradu, no na tebi je, nema ovdje nekih vecih razlika...

ima li u sarajevu iko da otkupljuje pokvarene mobitele? Imam ih par pa mozda da zaradim sta na njima
Ima li u Tuzli provjerena radnja sa lijepom ponudom telefona?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nema apdejta, zadnja je verzija sto imas trenutno na telefonukobac je napisao/la:Imam Huawei ascend G700.Posto sam laik,a ja bi da napravim update dobro bi dosla pomoc.
Opet ja 
Ovako. Kupio sam Iphone 5 X Sim i kada sam ga vratio na fabričke izbacuje mi "Activation failed", "Sim card not valid" i ne mogu da pomaknem odatle.
Koliko ja znam, iako je X Sim takve stvari se ne bi trebale rješavati pa me interesuje ima li kakvo riješenje ili da ga otključam fabrički i da se ne zahebavam s tim.

Ovako. Kupio sam Iphone 5 X Sim i kada sam ga vratio na fabričke izbacuje mi "Activation failed", "Sim card not valid" i ne mogu da pomaknem odatle.
Koliko ja znam, iako je X Sim takve stvari se ne bi trebale rješavati pa me interesuje ima li kakvo riješenje ili da ga otključam fabrički i da se ne zahebavam s tim.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Znači nisam mogao da vjerujem da je P8 u Njemačkoj 230 eura 

Kupi kod na eBayu za mrežu na koju je zaključan ili ga odnesi u servis, prva varijanta ti je lakša i vjerovatno jeftinija, al' na tebi jeKeenan.- je napisao/la:Opet ja
Koliko na mediamarktu vidim, 240 je lite verzija, pravi P8 je 450 eura, daj link gdje je pravi 230VelaHavle je napisao/la:Znači nisam mogao da vjerujem da je P8 u Njemačkoj 230 eura

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Momci pomagajte..
Imam PRestigio 5044 duo i bila mi je prazna baterija i ispraznio se ,kasnije ga više nisam mogo upalit ,probo sam pet punjaca nijedan nije uspio da se upali..
Inače zadnjih dana nije mi mogla baterija pola dana ..pa ja msm da je riknula baterija..i znalo mi se pokazivati nesto plavo sitnim slovima pa kao da je pao sustav pa sad neznam..jeste vi imali take slucajeve do sada..neznam šta mu je...Unaprijed zahvaljujem
Imam PRestigio 5044 duo i bila mi je prazna baterija i ispraznio se ,kasnije ga više nisam mogo upalit ,probo sam pet punjaca nijedan nije uspio da se upali..
Inače zadnjih dana nije mi mogla baterija pola dana ..pa ja msm da je riknula baterija..i znalo mi se pokazivati nesto plavo sitnim slovima pa kao da je pao sustav pa sad neznam..jeste vi imali take slucajeve do sada..neznam šta mu je...Unaprijed zahvaljujem

Koja je razlika?anonimni je napisao/la:Kupi kod na eBayu za mrežu na koju je zaključan ili ga odnesi u servis, prva varijanta ti je lakša i vjerovatno jeftinija, al' na tebi jeKeenan.- je napisao/la:Opet ja
Koliko na mediamarktu vidim, 240 je lite verzija, pravi P8 je 450 eura, daj link gdje je pravi 230VelaHavle je napisao/la:Znači nisam mogao da vjerujem da je P8 u Njemačkoj 230 eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.