Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Armageddon2012
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Armageddon2012 » 26 avg 2013, 12:17

samozeljo1987 je napisao/la:Kako smiješni 2 i 3 golovi Borca u Bijeljini, i kaze nije naštimano.. :? :?
imaš li ti dokaze za to? 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 26 avg 2013, 12:35

samozeljo1987 je napisao/la:Kako smiješni 2 i 3 golovi Borca u Bijeljini, i kaze nije naštimano.. :? :?
Naravno da nije nastimano, nisam navijao za Borac , naprotiv, ali je i nakon primljenog drugog gola igra Borca bila kao i prvog minuta, za razliku od domacina koji su stali iz nejasnih razloga...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 26 avg 2013, 12:51

sumnjivi golovi...

mada je meni još sumnjiviji onaj gol u prošlom kolu što smo dali....preofirno je kako golman željezničara hodzić dodaje loptu grujiću za 2-0!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 avg 2013, 12:56

Armageddon2012 je napisao/la:sumnjivi golovi...

mada je meni još sumnjiviji onaj gol u prošlom kolu što smo dali....preofirno je kako golman željezničara hodzić dodaje loptu grujiću za 2-0!
Dg: Opsesivno kompulzivna bolest (OKB)
Okidač: Željo

P.S. Majke mi, ne šalim se.

Ispravka krivog navoda: Nije Hodžić, nego Hadžić.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 avg 2013, 13:00

zamorano je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Navijam za Zelju ali tvrdim da je ovaj Komazec vec najbolji igrac premijer lige.

Najbolji igrac je onaj koji najvise i vrijedi...i za kojeg se pola Evrope otima...a to je Adilovic sa cijenom od 600000 eura,pa Svraka sa 500000 eura...Zolotic 400000,Tomic 300000...a Komazec ti je oko 50 000 ...Jer drugi klubovi ne mogu prodati igrace za vece pare...Samo to Željo moze :lol: :lol: :lol:
Inace real je bio zainteresovan za ovaj ubojit dvojac kako na terenu tako i van njega, al je njihov glavni menadzer bio na godisnjem odmoru pa su se odlucili za manje poznatog igraca van terena po imenu Bale

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2013, 13:08

Armageddon2012 je napisao/la:
slika

Kriza je jbg,moraju se plate dati igracima. A i fin tip 1/2,fin i koef.
A fino vala sto ste rekli i raji da se malo opare :mrgreen:

Treba samo derati ove kladare,aferim boJac

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 26 avg 2013, 13:13

SarajlijaTM je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:
slika

Kriza je jbg,moraju se plate dati igracima. A i fin tip 1/2,fin i koef.
A fino vala sto ste rekli i raji da se malo opare :mrgreen:

Treba samo derati ove kladare,aferim boJac
Hahahahahaha, neko uplatio 4KM i odma namješteno.Pa što nisi više uplatio????Hahahahahahahahaha

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 avg 2013, 13:14

sta hocete sad da kazete da je borac slab i da je kupio utakmicu protiv mladosti :? pa sto ga zeljo nije pobjedio igro je 40 minuta sa igracem vise

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2013, 13:17

Ja hocu samo da cestitam liku sto je uzeo na kladari 130km za 4km :lol: :lol: :lol:

a da neko ovako stavi listic da je zeljo slucajno igrao,bilo bi 7582 teorije zavjere,po 5 clanaka minimalno na svim portalima i elaborat u avazu.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 26 avg 2013, 13:20

hahahahaha
4 km frajko uplatio po dojavi...a ove lubanje kontaju namjesteno ,cim se isprsio za cijele 4 km???nevjerovatno...ja mislio takvi izumrli
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2013, 13:24

VAM je napisao/la:hahahahaha
4 km frajko uplatio po dojavi...a ove lubanje kontaju namjesteno ,cim se isprsio za cijele 4 km???nevjerovatno...ja mislio takvi izumrli
Nemoj zaje.bavat,valja i to znati,kad se zadnji put uzelo 130km za 4km na kladari.
sad garant konta,sto popih onu kafu,sto petaka ne ulozih :lol: :lol: :lol:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 avg 2013, 13:41

SarajlijaTM je napisao/la:
VAM je napisao/la:hahahahaha
Nemoj zaje.bavat,valja i to znati,kad se zadnji put uzelo 130km za 4km na kladari.
sad garant konta,sto popih onu kafu,sto petaka ne ulozih :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 avg 2013, 13:44

samoposteno je napisao/la:sta hocete sad da kazete da je borac slab i da je kupio utakmicu protiv mladosti :? pa sto ga zeljo nije pobjedio igro je 40 minuta sa igracem vise
troprstaši i jesu rinaka od ekipe koja ce završiti tradicionalno na diobi petog mjesta, a i to im je maximum.
Ta ekipa ne bi trebala igrati uopšte u ovoj ligi...na sebe pažnju privlace nacizmom sa tribina i sumanutim izjavama njihovih glasnogovornika poput onog Šipovca i raja se na to prima....nek sebi dodijele ponovo tortu, to im je mjera.
A ti prestani onanisati na takve retardo klubove.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 26 avg 2013, 13:59

FKKrajina je napisao/la:@zamorano

Nadam se da je ovo ironija u tvom postu. Da mi je vidjeti te budale koje ce kesirati 600 000 Eura za Adilovica. ili 500 000 Eura za Svraku,itd.

Kakva bolan ironija???Odes na temu Želje i vidjet ces da se spominju ove cijene za ove igrace...Ja samo prenosim ono što sam tamo procitao :D
::::SAMO ČELIK::::

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 avg 2013, 14:08

Ko mi ovo mucki iza leđa prijavljuje postove :lol: :lol: neka sam istupi i javno kaže :P
Samo ne znam zašto ih prijavljuje :?

playlife
Kontakt:

Post Postao/la playlife » 26 avg 2013, 15:13

111 je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:sta hocete sad da kazete da je borac slab i da je kupio utakmicu protiv mladosti :? pa sto ga zeljo nije pobjedio igro je 40 minuta sa igracem vise
troprstaši i jesu rinaka od ekipe koja ce završiti tradicionalno na diobi petog mjesta, a i to im je maximum.
Ta ekipa ne bi trebala igrati uopšte u ovoj ligi...na sebe pažnju privlace nacizmom sa tribina i sumanutim izjavama njihovih glasnogovornika poput onog Šipovca i raja se na to prima....nek sebi dodijele ponovo tortu, to im je mjera.
A ti prestani onanisati na takve retardo klubove.
Haha... tradicionalno vas razbijemo svake godine ;) i to maximalno... ko te je*e kad se primaš na Šipovca i ovde ispoljavas svoje komplekse...primjetio sam da se pojedini navijači sarajevskih klubova više raduju porazu Borca nego pobjedi svoje ekipe...šta im radimo :lol: SILUJ BORČE.... :mrgreen:
¥ & ", & " &!!!
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 26 avg 2013, 15:46

Nekako mi je bas interesantna cinjenica da su pred pocetak sezone dva ``otpisana`` tima vodeca u PL. Kao Borac nece ni u Evropu cak su neki govorili borit ce se za opstanak a Sarajevo ima tim za diobu 8 mjesta cak je i onaj idiot od komentatora to govorio a mi se izgleda polako uigravamo. Grohotom se smijem. Duga je sezona al s obzirom da su zeljini navijaci predvidjali setanje ligom i bili sampioni vec od prvog kola s velikim zarom sada cekamo daljnji rasplet :mrgreen:

fredi
Kontakt:

Re: $: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la fredi » 26 avg 2013, 16:17

Navijaci zeljeznicara se pojedose :lol: skontajte kad "ka.rine" od ekipa drze prva dva mjesta kolika je tek kar.ina zeljeznicar kad gubi od borca i ne moze kuci pobjediti radnik hahahahhahahahhahaa

Amare vrati se propadose ko i tribina na grbavici :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 avg 2013, 16:36

Vidim ponovo je podmanjačka svita na okupu, malo isplivali iz brloga onog svog guslarskog foruma. Mislim, ipak je veliki dan za njih, zauzimaju prvo mjesto nakon par godina, red je da se to proslavi provocirajući navijače vječitog šampiona. I nama je prilično neobično, mislim nismo prvi nakon toliko vremena, neki čudan osjećaj. S druge strane ovo guslanje treba pripisati i nemogućnosti njihovog kluba da nastupa u Euro takmičenjima, gdje nisu imali priliku da upoznaju Europu da je njihova država neka država koja se ne nalazi u atlasima iz kojih uče europski učenici. Taj nedostatak euro-guslanja se morao ispoljiti kada je došao veiki Željezničar klub bogate tradicije i velikih uspjeha koji na podmanjački klub gleda kao i na sve ostale manje klubove. Međutim, to nije bilo dovoljno pa se višečlana delegacija guslarskog foruma odlučila na strateško provociranje navijača Željezničara i na ovom forumu. Dakako, neisfrustrirani navijači Željezničara su to bez ikakvih problema iskulirali i nisu se spustili na nivo podmanjačke svite, za čime realno nije bilo ni potrebe.

England
Kontakt:

Re: $: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la England » 26 avg 2013, 16:45

fredi je napisao/la:Navijaci zeljeznicara se pojedose :lol: skontajte kad "ka.rine" od ekipa drze prva dva mjesta kolika je tek kar.ina zeljeznicar kad gubi od borca i ne moze kuci pobjediti radnik hahahahhahahahhahaa

Amare vrati se propadose ko i tribina na grbavici :D
Cuclalo se za djevojčice, pa opet recikliraš svoju glupost ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.