Hahajasko_juve je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Hoce li neko jednu prijateljsku ?![]()
![]()
iako smo mozda dosadili jedan drugom,al eto..ako hoces,tu sam
![]()

Europa 2
SportSport.ba
Pass: pes6

Moderator/ica: Padovan
Hahajasko_juve je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Hoce li neko jednu prijateljsku ?![]()
![]()
iako smo mozda dosadili jedan drugom,al eto..ako hoces,tu sam
![]()
nadam seGoalgetter je napisao/la:Neka se prijavi na onoj temi Prijave za PES6 Ligu. Trenutno nema slobodnog mjesta, ali ce biti u nastavku sezonekivi je napisao/la:kivi je napisao/la:imal mjesta vise u ligi ?? prijatelj mi je zainteresovan, pa et ako ima da igra. bit ce redovan
Pa dobra, ali ponovo ti se moraju poklopiti i ostali rezultati kako bi birao koga ćeš dobiti, ali ponovo je najrealnije, jer nije fazon da se najbolji odmah sastanu.karaon je napisao/la:@juventus 0244
ovo je dobro al onda se mozes nastimat s kim ces igrat u playoffu al opet i najpravednije jer ko je bio najbolji zasluzuje da dobije nalosijeg u playoffu (po bodovima)
Jok ne smijemrobovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu na brzinu ?
Smijel ?
EU 1LBJ MVP je napisao/la:Jok ne smijemrobovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu na brzinu ?
Smijel ?![]()
Hajmo razbacit jednu da vidim jesi se šta popravio od jučer
hajd hocu ja..robovi88 je napisao/la:Hoćel još neko jednu ???
EU 1jasko_juve je napisao/la:hajd hocu ja..robovi88 je napisao/la:Hoćel još neko jednu ???
HAJDE VIŠE ??!!robovi88 je napisao/la:EU 1jasko_juve je napisao/la:hajd hocu ja..robovi88 je napisao/la:Hoćel još neko jednu ???
Room : Balotelli
pass : pes
de praviGoalgetter je napisao/la:Hocel neko
Europa 2robovi88 je napisao/la:de praviGoalgetter je napisao/la:Hocel neko
hajde ako si jos za utakmicu pravi sobumiamiheat25 je napisao/la:oce ko?
eu2-Barcelona- je napisao/la:hajde ako si jos za utakmicu pravi sobumiamiheat25 je napisao/la:oce ko?
ak si tu moze saddziza_23 je napisao/la:ajd kivi kad vidis da odigramo ligasku, posto necu bit veceras i sutra u mogucnosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.