Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la robovi88 » 05 mar 2011, 16:20

Ganso : " Milan je moj san. U Interu je Leonardo, sve je savrseno. Najradije bih igrao u Spanskoj Ligi " :roll:

Raiola i Braida iz otisli u Brazil po njega, kao mamac uzimaju Pata i Robinha koji su bliski prijatelji s njim. Usput su otisli da se raspitaju za mlado krilo Sao Paola Lucasa Marcelinha.

Iz Intera se nadaju da ce Gansa privuci s Leonardom koji je takodje u dobrim odnosima s njim i koji odlicno stimulise mlade momke.

Iz Spanije se nije niko javljao za njega ...

Stvarno ko ga dovede u buducnosti ce imati sigurno jednog od Najboljih ako ne i Najboljeg veznjaka na Svijetu ...
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 23:40

Milan otisao na +8 spram Intera i +9 spram Napolija. Ovim rezultatom ostaje im jos 5 utakmica gde igraju sa jakom konkurencijom - 5 utakmica nade za konkurente.
Juve je zapao u tamu. Nema im Evrope iduce godine. :(

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 06 mar 2011, 00:13

robovi88 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:Ibra je defintivno medju top 3 napadaca u evropi trenutno al naravno da nije legenda.....a sto se tice njegovog odlaska iz intera tu je bilo sve jasno-pa covjek je morao otici u neki veci klub mada je i u interu bio predobar... ;) ;)
I ja da igram za inter naravno da bi tezio da igram u Barci ili recimo Manchhesteru ili bayernu jer je logicno da svi hoce da igraju u boljim klubovima..
po cemu je to bayern bolji od intera svega ti, po cemu je veci klub??? :lol:
ne samo Bayern, nego svi ti sto je on nabrojao nisu veci klub od Intera
barca i manchester ako nisu veci bar su u istom rangu sa interom,mada, tu bi se moglo dosta raspravljati al je bayern historijski naravno bolji od intera...to uopste nije toliko tema za raspravu jer kad je u pitnju historijski uspjeh tu su cinjenjice(tj.titule) glavni i jedini argument a svi znamo da je bayern po pitanju titula ne bas mnogo,ali ipak je uspjesniji od intera..
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 06 mar 2011, 05:16

robovi88 je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:Ibra je defintivno medju top 3 napadaca u evropi trenutno al naravno da nije legenda.....a sto se tice njegovog odlaska iz intera tu je bilo sve jasno-pa covjek je morao otici u neki veci klub mada je i u interu bio predobar... ;) ;)
I ja da igram za inter naravno da bi tezio da igram u Barci ili recimo Manchhesteru ili bayernu jer je logicno da svi hoce da igraju u boljim klubovima..
po cemu je to bayern bolji od intera svega ti, po cemu je veci klub??? :lol:
ne samo Bayern, nego svi ti sto je on nabrojao nisu veci klub od Intera
Ne samo Bayern, nego su i Barcelona i Manchester veći klubovi od Intera. JuveSissoko - po trofejima, po međusobnim susretima, po tradiciji, po kontinuitetu, po igračima koji su igrali za ove klubove, po ugledu u svijetu, po broju navijača, po ekonomiji, po infrastrukturi,.. Znaš li ti da je Bayern svaki put dobio Intera u Milanu? :mrgreen: Intera 40 godina nije bilo nigdje, dok je Bayern od 70tih godina uvijek bio tu. 70tih godina uz Ajax najjači klub u Evropi, 80tih isto jaki, 90tih isto u vrhu, i u zadnjoj deceniji jedna osvojena LP i jedno finale. Bayern je uvijek bio u vrhu, što se za Inter ne može tvrditi. Obrati pažnju na dresove u uzvratnoj utakmici LP između Bayerna i Intera. Vidit ćeš da Bayern u LP ima nešto na lijevoj strani dresova što ni Inter ni tvoj Juventus nemaju i što još dugo neće imati. Pored Bayerna privilegiju da nose taj znak imaju još samo 4 kluba: http://en.wikipedia.org/wiki/European_C ... ermanently
Bayern je jedan od rijetkih klubova u Evropi koji ima sve moguće trofeje. Po meni su samo 2 kluba veća od Bayerna, a to su Real i Milan.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 mar 2011, 08:29

Ne samo Bayern, nego su i Barcelona i Manchester veći klubovi od Intera. JuveSissoko - po trofejima, po međusobnim susretima, po tradiciji, po kontinuitetu, po igračima koji su igrali za ove klubove, po ugledu u svijetu, po broju navijača, po ekonomiji, po infrastrukturi,.. Znaš li ti da je Bayern svaki put dobio Intera u Milanu? Intera 40 godina nije bilo nigdje, dok je Bayern od 70tih godina uvijek bio tu. 70tih godina uz Ajax najjači klub u Evropi, 80tih isto jaki, 90tih isto u vrhu, i u zadnjoj deceniji jedna osvojena LP i jedno finale. Bayern je uvijek bio u vrhu, što se za Inter ne može tvrditi. Obrati pažnju na dresove u uzvratnoj utakmici LP između Bayerna i Intera. Vidit ćeš da Bayern u LP ima nešto na lijevoj strani dresova što ni Inter ni tvoj Juventus nemaju i što još dugo neće imati. Pored Bayerna privilegiju da nose taj znak imaju još samo 4 kluba: http://en.wikipedia.org/wiki/European_C ... ermanently
Bayern je jedan od rijetkih klubova u Evropi koji ima sve moguće trofeje. Po meni su samo 2 kluba veća od Bayerna, a to su Real i Milan.
boldano mi je dovoljno, nemam ja dalje sta o glupostima pricat,pogotovo ova recenica bayern je uvijek bio u vrhu, kako i nebi kad se 20 godina kao od sale mogu kvalifikovat u LP i sve sto valja u Njamackoj kupe i to je to, imalu svoju malu privatnu ligu kao dobavljaca igraca, jedno je bit u vrhu pored Juventusa,Milana,Rome,Lazia i ne govorim o ovim sada klubovima nego 20-30 godina unazad,a jedno je pored Hamburga,Hannovera ili ti ne znam Leverscusena,hajd sto je baksuz Levercusen sam od sebe,nego sto su redovno "morali" prodavat sta god imaju dobro,a kome??? sigurno Hoffnehaimu :mrgreen: p.s.nek je Liverpool manji klub od Bayerna i Barselona, meni je sve jasno, ti i tvoje objektivno diskutovanje :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 mar 2011, 11:39

Juve je slab skroz u pm ...sinoc ono sto sam gledao protiv Milana uzasno...pa nisu oni Milanu sutnuli na gol haman...Milan je komotno ondje mogao zabiljeziti i ubjedljiviju pobjedu, da su se iskoristile neke prilike, a prije svega ona od Cassana kada haman pa prazan gol profula :)....Odlicno za Milan sad smo na +8 barem do danas, kada Inter igra kuci....poznavajuci Milan, nebi bilo cudo da i prokockamo ovu prednost, tako da necu nista govoriti, ali desavalo nam se ovo mnogo puta u sezonama, gdje smo ispustali prednost ili smo sustizali i konkurenti su gubili, Milan je gubio od objektivno losih ekipa

Sto se tice Juveta, ja im zelim puno srece, ali tesko ce sa ovakvom igrom do evrope...nadam se da ce se ubrzo vratiti u vrh i da ce to opet biti kao nekad borba za titulu izmedju Milana,Juventusa, pa i Intera :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 mar 2011, 14:19

Ubi ova Cesena Sampdoriju 3:1

Giaccherini dva gola jedan Parolo, Volta rezervista dade za Sampu' ... Bruka

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 mar 2011, 14:26

Sampdoria prsla nacisto.
A hteli su da igraju LS, i cak bili nadomak iste. :roll:

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 06 mar 2011, 14:53

Ne samo Bayern, nego su i Barcelona i Manchester veći klubovi od Intera. JuveSissoko - po trofejima, po međusobnim susretima, po tradiciji, po kontinuitetu, po igračima koji su igrali za ove klubove, po ugledu u svijetu, po broju navijača, po ekonomiji, po infrastrukturi,.. Znaš li ti da je Bayern svaki put dobio Intera u Milanu? Intera 40 godina nije bilo nigdje, dok je Bayern od 70tih godina uvijek bio tu. 70tih godina uz Ajax najjači klub u Evropi, 80tih isto jaki, 90tih isto u vrhu, i u zadnjoj deceniji jedna osvojena LP i jedno finale. Bayern je uvijek bio u vrhu, što se za Inter ne može tvrditi. Obrati pažnju na dresove u uzvratnoj utakmici LP između Bayerna i Intera. Vidit ćeš da Bayern u LP ima nešto na lijevoj strani dresova što ni Inter ni tvoj Juventus nemaju i što još dugo neće imati. Pored Bayerna privilegiju da nose taj znak imaju još samo 4 kluba: http://en.wikipedia.org/wiki/European_C ... ermanently
boldano mi je dovoljno, nemam ja dalje sta o glupostima pricat,pogotovo ova recenica bayern je uvijek bio u vrhu, kako i nebi kad se 20 godina kao od sale mogu kvalifikovat u LP i sve sto valja u Njamackoj kupe i to je to, imalu svoju malu privatnu ligu kao dobavljaca igraca, jedno je bit u vrhu pored Juventusa,Milana,Rome,Lazia i ne govorim o ovim sada klubovima nego 20-30 godina unazad,a jedno je pored Hamburga,Hannovera ili ti ne znam Leverscusena,hajd sto je baksuz Levercusen sam od sebe,nego sto su redovno "morali" prodavat sta god imaju dobro,a kome??? sigurno Hoffnehaimu :mrgreen: p.s.nek je Liverpool manji klub od Bayerna i Barselona, meni je sve jasno, ti i tvoje objektivno diskutovanje :mrgreen:
Znaš li ti čitati? Ko je rekao da je Liverpool manji klub od Bayerna i Barcelone? :mrgreen: Ako gledamo po trofejima LP onda su veći klub, ali prema nekim drugim parametrima nisu. Rekao bi da su tu negdje sa Bayernom. Bundesliga je 90tih godina bila jedna od najjačih evropskih liga i Bayernu nije bilo lako izboriti LP kako ti pričaš. Tu je bilo dosta dobrih ekipa i konkurencija je bila jaka. Početkom prošle decenije liga je postala slabija i Bayern je imao sve manje konkurencije. Zadnjih par sezona kvalitet lige je postao bolji, a najbolja potvrda za to je ova sezona. Dortmund bježi Bayernu 19 bodova! Upitan je nastup u LP sljedeće sezone. U sezoni 2006/07 su na kraju završili na četvrtom mjestu. Igrači žele da idu u najveći njemački klub, a to je Bayern. Bayern ima najviše para u Bundesligi i realno je očekivati da će kupovati najbolje igrače. Bayern je klub bez dugova, sa najzdravijom ekonomijom i politikom i može biti samo primjer drugim klubovima kako se treba raditi. I dobro je što si rekao 20-30 godina unazad jer je kvalitet navedenih timova i cijele lige danas jako upitan i precijenjen s vaše strane. Forza Livorno!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 mar 2011, 15:44

PALACIOOOOOOO PALACIOOOOOOOOOOOOOOO 0:1 GENOA

FORZA MILAN!!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 mar 2011, 15:46

SaltCityAttack je napisao/la:PALACIOOOOOOO PALACIOOOOOOOOOOOOOOO 0:1 GENOA

FORZA MILAN!!!!!!!!
brate nemoj se radovat tako, vrijedjas ih, sakrij tu radost u sebi kao ja npr :P

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 06 mar 2011, 16:12

I za 2 minuta vase radovanje prestaje :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 mar 2011, 16:29

Papilon20 je napisao/la:I za 2 minuta vase radovanje prestaje :D
ja ba :oops:

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 06 mar 2011, 16:36

Receno igracima Genove u svlacionici da se ne zezaju i da ovu utakmicu moraju izgubiti,
od 50. do 57.min 3 gola u mrezi Genove, pa moglo je ovo malo suptilnije.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 mar 2011, 16:39

Jel se ovo Amauri povrijedio danas ? :D

Evo i Udinese poveo i polako grabe ka 4 mjestu i LP naredne sezone!

Večeras će biti zanimljiva utakmica Lazio - Palermo, ali nadam se da će Palermo odigrati dobru utakmicu nakon promjene trenera.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 mar 2011, 16:57

Veoma mi iznenadjujuce deluje 0:0 Napolia sa Bresciom. :? :roll: a ocekivao sam vecu pobedu Udinesea,te manju Viola.

edit:Bologna u 93. za 2:2 protiv Chieva.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 mar 2011, 16:58

Nekakav Sabanovic dao gol za Bolognu u 90 i nekoj minuti :roll:
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 mar 2011, 17:02

Devil je napisao/la:Veoma mi iznenadjujuce deluje 0:0 Napolia sa Bresciom. :? :roll: a ocekivao sam vecu pobedu Udinesea,te manju Viola.

edit:Bologna u 93. za 2:2 protiv Chieva.
Znala je Brescia uzimati bodove ove sezone vodećim, mene ne čudi. A Napoli je izgleda u malom padu forme.

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 mar 2011, 17:04

Admir_Sa je napisao/la:Nekakav Sabanovic dao gol za Bolognu u 90 i nekoj minuti :roll:
Ja gdje gledam piše da je Ramirez strijelac :?

FC Ljuta Krajina

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 mar 2011, 17:05

Sampdoria 2 - 3 Cesena
Bologna 2 - 2 Cagliari
Chievo 0 - 0 Parma
Fiorentina 3 - 0 Catania
Inter 5 - 2 Genoa
Napoli 0 - 0 Brescia
Udinese 1 - 0 Bari
20:45 Lazio ? - ? Palermo

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.