Chicago Bulls

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 maj 2011, 05:11

Sami ste sebe pobjedili :roll:

Stvarno nemate uopce ideje u napadu u 4/4 , a jos i fulate slobodna bacanja.

Rose i Deng najvise krivi sa svojim neiznudjenim greskama u napadu.

Ovaj put i Miami je odigrao vrhunsku odbranu :o

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 maj 2011, 05:12

Ma nema nece lopta u kos ba, neko prokletstvo veceras nas zahvatilo, plus sudije na strani Heata.
Sad treba Thibs prutinu i sve jednog izlemat, fuj. Nadskakali nas jos, ma i Thibs je zasro mora se priznat.

Svi katastrofa, a krivac za poraz su Deng, Boozer i Rose koji su ocajni.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 maj 2011, 05:12

bravo za nas,bravo za LeBrona,Wadea,Bosha,Haslema i ostalu co. 8-)

ustanite i naklonite se LeBronu :D

i ovi navijaci Miamia nestanu sad bas kad treba da se kurche (to pogotovo mislim na begonju) :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 maj 2011, 05:20

ocekujem ujutro javljanje 1 navijaca lebrona koji se javi samo poslije pobjeda da velica istog,cak nije ni bitnio jeli uopste gledao utakmicu,ovima koji su tu svaka cast,na pobjedi jamesa jer oni ne navijaju za heat vec za njega,bear tebi svakako za pobjedu heata

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 19 maj 2011, 05:21

Kao što su Bullsi igrali extra odbranu u prvom mecu, ovaj put je Miami limitirao Bullse odbranom na nepunih 35% šuta iz igre...tjerali su ih na neke nerezonske šuteve i ulaze, Deng je bio iskljucen iz igre u drugom poluvremenu i nije mogao ništa pogoditi.
S druge strane, cisto kvalitet i talenat Jamesa i Wade je presudio...takvi igraci ne mogu podbaciti dva puta zaredom...iako su Bullsi igrai i veceras fenomenalnu odbranu na njima dvojici, što je dalo prostora Haslemu koji je pogađao kad je bilo vrlo bitno.
Miami je veceras bio i bolja skakacka ekipa (45-41) bolja i u asistencijama (18-15), više su ukrali lopti (7-6) i imali bolji šut u svim kategorijama....veceras su ih Wade sa 24 koša i James sa 29 (on je prelomio tekmu sa onih 5 vezanih poena u 4/4) odeveli do pobjede.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 19 maj 2011, 05:22

D1n0 je napisao/la:Calm down.. Izgubiti ce te vi 2-4.. :lol: ;)
;)

LeBron ICE COLD... CLUTCH

Rose OVERRATED
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 maj 2011, 05:41

Cestitke majamiju.

Mi smo sami sebi pucali u nogu sa ovako losom ofanzivnom igrom. Defanzivno je to bilo opet tu, ali ofanzivno smo se izgubili ko abdest u 4/4.

Mora ih malo sad Thibs izribati zbog ovako lose predstave i bit ce to u dure.

Nista, nista. Dobro odigrano majami, idemo dalje. :)
Postovanje treba zaraditi.

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 19 maj 2011, 05:51

dema je napisao/la:ocekujem ujutro javljanje 1 navijaca lebrona koji se javi samo poslije pobjeda da velica istog,cak nije ni bitnio jeli uopste gledao utakmicu,ovima koji su tu svaka cast,na pobjedi jamesa jer oni ne navijaju za heat vec za njega,bear tebi svakako za pobjedu heata
Nisam mislio pisati nista isto kao ni nakon poraza u prvom susretu ali se osjecam prozvanim pa cu se osvrnuti na komentare pojedinih sa foruma. Svi kazu vi losi a niko ne kaze i miami los pa nisu jedno vrijeme pet ili vise minuta pogodili u 4/4,i sta onda bude i dalje igra lose chicago pogotovo rose kojeg su i wade a poslije i LeBron natjerali na nesto sto on ne moze iznijeti, dva puta katastrofalni pokusaji, ali u miamiju se probudio ko? Najlosi cluch igrac svih vremena bar po odbairu navijaca chicaga a i oni iz LA ne zaostaju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2011, 11:17

Kobe Bryant je napisao/la:Sami ste sebe pobjedili :roll:

Stvarno nemate uopce ideje u napadu u 4/4 , a jos i fulate slobodna bacanja.

Rose i Deng najvise krivi sa svojim neiznudjenim greskama u napadu.

Ovaj put i Miami je odigrao vrhunsku odbranu :o
ma jesu usrali na kraju, ali prije svega brate treba reci da su Boozer,Gibson i Brewer najvise ukakili ovo tokom meca...Boozer je 5-6 puta bio sam spod kosa i profulao je , Gibson takodjer 2-3 puta...Brewer par puta otvoren sut fula niko ga ne napada , a on je ko nas SG :shock: ..da je to bilo za 3p ja nebi prigovorio, ali nema ba 2-3 metra od kosa o onako fulat 2-3 puta... Deng je isto profulao vise puta,Bogansa necu ni spominjat to nije nista novo...kljucni trenutka je onaj, kad aje isto otvoren sut Korver opalio, a lopta je izasla iz kosa i nakon toga je otislo sve naopako, pa zatim i Deng gubi loptu, a ljudi nam daju kos faul.
Mi igramo bolje na gostovanju bez nekog veceg pritiska, pa se nadam da mozemo nesto napraviti tamo...i da ne naprave nema veze ja sam ponosan na ovu ekipu i sa jednim velikim pojacanjemu ovoj petorci i Boozerom kakvog ocekujemo od njegove druge povrede, bice to sve uredu..

Jos jednom cestitke Miamiu i njihovim navijacima na forumu na zasluzenoj pobjedi...naravno ne mislim na ove koji uopste ne navijaju za Miami, ali dolaze na forum onako da bi provocirali...mislim na ove navijace koji su sa nama svima sinoc ovdje bili normalno pratili tekmu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 19 maj 2011, 12:16

Sta ste se sjebali :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2011, 12:51

D1n0 je napisao/la:

Rose OVERRATED

Aj sine idi pojedi kilo ćevapa pa se vrati..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 maj 2011, 13:12

Sinoc odbrana sjajna i jedne i druge ekipe ono se rijetko vida cak i za plejoff ono je strasno tolika borba za kos. Wade i james se iskupili za onu prvu utakmicu posebno james. Rose zaustavljen, dosta igraca ga je cuvalo skoro svi uspjesno pomoglo je to sto nije imao svoju noc promasivao ona svoja karakteristicna polaganja nakon prodora. Bez da nesto duljim ovaj put,mrsko mi, recu da se mozda kljucni trenutak desio kad su se ono sudarili asik i wade. Asik je gore prosao ,izasao i tad smo napravili seriju i zavrsili utakmicu dakle chikago nam jeste mozda cak i poklonio ovu utakmicu i onim promasajima i prodanim loptama itd al mi smo ih doveli u tu poziciju sjajnom odbranom. Ovo jos nije gotovo jos ce se igrat al sad imamo priliku da kuci zavrsimo ovu seriju odemo na 3 1 to je skoro gotovo. I zamalo da zaboravim haslema :D kakva energija tog covjeka on nas je u onoj trecoj digao na noge sjajno je odigrao i drago mi je sto se vratio.
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 19 maj 2011, 13:17, ukupno mijenjano 2 puta.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2011, 13:16

Ma uzet cemo sad jednu u Miamiu :)... Chicago je bolje igrao protiv Atlante u gostima nego kuci,a bogami i protiv Indiane na gostovanju takodjer nego kuci...nekko mi kuci igraju u nekom grcu, i nekakav prtisak se osjeti, dok na gostovanju skroz mi drugacije izgledaju...vidjet cemo sta ce biti od toga, ali naravno nadam se da cemo uspjeti vratiti seriju u Chicago
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 maj 2011, 13:18

SaltCityAttack je napisao/la:Ma uzet cemo sad jednu u Miamiu :)... Chicago je bolje igrao protiv Atlante u gostima nego kuci,a bogami i protiv Indiane na gostovanju takodjer nego kuci...nekko mi kuci igraju u nekom grcu, i nekakav prtisak se osjeti, dok na gostovanju skroz mi drugacije izgledaju...vidjet cemo sta ce biti od toga, ali naravno nadam se da cemo uspjeti vratiti seriju u Chicago
Tesko uz ovakvog haslema :lol:Al ocekujem one bullse iz prve utakmice a mi moramo bolje nego sinoc da odigramo da bi zavrsili ovo ranije nego planirano :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 maj 2011, 13:36

Miami nije Atlanta
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2011, 13:57

majestic24 je napisao/la:Miami nije Atlanta
nema to veze sto nije Atlanta, pa vidjeli smo prije par dana sto nisu Atlanta...sve je moguce, pa dobili smo ih jednu u Miamiu mozemo i sad ...pa i Orlando je bio favorit pa ispade od Atlante lahko, a na pocektu sezone bili mozda i najveci konkurenti za titulu uz Miami i Lakerse...polahko ima tu jos svasta da bude ..ja sam samo rekao da igramo puno bolje na gostovanju...mislimbez nekog veceg pritiska , tako da im je mnogo lakse ...barem se to moglo osjetiti u dosadasnjim utakmicama
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 maj 2011, 14:01

E sad sinoc je bila jako losa utakmica,cinjenica je da ova odbrana Bullsa je u 2 navrata znala zaustavit Miami da ne da kos po 5 ili vise minuta.Napad katastrofa,prvi cu rec da su podjednako kriva 2 igraca Rose i Boozer.
Rose je fulao slobodna koja inace ne fula,zatim je fulao one svoje ulaze koje inace pogadja ne mislim na ove faula vec ciste promasaje.Ono sto je dobro radio je dodavanje lopte ali Booz je jedno 5 takvih zicera promasio i gotovo.

Ali ipak glavni problem sinoc da smo poslije 4 utakmice s Heatom sinoc im dozvolili da nas nadskacu,dozvolili im bolji protok lopte itd,i ipak unatoc tako losoj igri bili sve do 2 minute pred kraj u igri.

Ovo je sinoc najlosija utakmica bullsa u play offu,posebno lose napadacki i mozda najlosija 4/4.Ono sto je poz. jest da cemo sigurno vratit taj skok,a cinjenica da Heat ne moze dobit tj nije nijednu dobila u play offu u kojoj nije imala vise skokova govori samo za sebe.Sumnjam da ce uspjet 4 puta nadskakat u seriji Bullse.

Noah sinoc na trenutke dobar,pa malo ne odrani reket itd.

Najgore sto se ovo moglo dobit samo da su slobodna ubacivali ko prije.

Pa i klupa je sinoc bila losija od Miamia.U 2/4 Thibs vraca Rosea poslije +4 za Bullse i tad Heat preokrenu,bolja je mozda bila opcija jos ga odmorit za 3/4 al gotovo je sad.

Moze se dobit 1 u Miamiu ,Bullsi jos nisu u sezoni izgubili 3 zaredom i uvijek se poslije ovakvih poraza vrate jaci,uvijek nesto nauce i poprave.Haslem je bio igrac koji je presudio on kad je usao ,Heat je preuzeo skok itd,pogadjao je kad niko od big 3 nije mogao doc do suta.Prvu je prelomio Gibson drugu Haslem,samo pokazuje koliko je bitno da neko iskoci jer starteri odrade onoliko koliko se ocekuje otprilike.

Steta moglo se ovo dobit puno promasenih zicera,slobodnih,losih odluka ,ne branjenja skoka itd,da se ovo dobilo bili bi jednom nogom u finalu,ovako sad napast vratit tu 1 pobjedu i gurat u 6 ili 7 utakmica.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2011, 14:09

dobro je bar se nesto sinoc nisam posebno nerivrao i ako je utkamica bila toliko nervozna :)...ne znam kako su to navijaci Miamia propratili, ali sigurno puno bolje od nas zbog pobjede, ali zaosta nisu igrali nista puno bolje...lose je to bilo napadacki od obadvije ekipe, ali eto odbrane su bile super.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 maj 2011, 14:16

bitno je da je boogans pogodio tricu... :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 maj 2011, 14:29

Final Four horns

It wasn’t just the Heat the Bulls swept (3-0) in the regular season. They also swept Dallas (2-0) and split with Oklahoma City (1-1) for a 6-1 record against the other three conference finalists. The Mavericks were 4-3 against the other finalists, the Thunder 3-4 and the Heat 1-6.

ovo je prije sinocnje utakmice sad je 4-1 za Heatom ukupno 7-2 s preostalim ekipama iako je play off druga prica

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.