Stvarno nemate uopce ideje u napadu u 4/4 , a jos i fulate slobodna bacanja.
Rose i Deng najvise krivi sa svojim neiznudjenim greskama u napadu.
Ovaj put i Miami je odigrao vrhunsku odbranu
D1n0 je napisao/la:Calm down.. Izgubiti ce te vi 2-4..![]()
Nisam mislio pisati nista isto kao ni nakon poraza u prvom susretu ali se osjecam prozvanim pa cu se osvrnuti na komentare pojedinih sa foruma. Svi kazu vi losi a niko ne kaze i miami los pa nisu jedno vrijeme pet ili vise minuta pogodili u 4/4,i sta onda bude i dalje igra lose chicago pogotovo rose kojeg su i wade a poslije i LeBron natjerali na nesto sto on ne moze iznijeti, dva puta katastrofalni pokusaji, ali u miamiju se probudio ko? Najlosi cluch igrac svih vremena bar po odbairu navijaca chicaga a i oni iz LA ne zaostaju.dema je napisao/la:ocekujem ujutro javljanje 1 navijaca lebrona koji se javi samo poslije pobjeda da velica istog,cak nije ni bitnio jeli uopste gledao utakmicu,ovima koji su tu svaka cast,na pobjedi jamesa jer oni ne navijaju za heat vec za njega,bear tebi svakako za pobjedu heata
ma jesu usrali na kraju, ali prije svega brate treba reci da su Boozer,Gibson i Brewer najvise ukakili ovo tokom meca...Boozer je 5-6 puta bio sam spod kosa i profulao je , Gibson takodjer 2-3 puta...Brewer par puta otvoren sut fula niko ga ne napada , a on je ko nas SGKobe Bryant je napisao/la:Sami ste sebe pobjedili![]()
Stvarno nemate uopce ideje u napadu u 4/4 , a jos i fulate slobodna bacanja.
Rose i Deng najvise krivi sa svojim neiznudjenim greskama u napadu.
Ovaj put i Miami je odigrao vrhunsku odbranu
D1n0 je napisao/la:
Rose OVERRATED
Tesko uz ovakvog haslema :lol:Al ocekujem one bullse iz prve utakmice a mi moramo bolje nego sinoc da odigramo da bi zavrsili ovo ranije nego planiranoSaltCityAttack je napisao/la:Ma uzet cemo sad jednu u Miamiu... Chicago je bolje igrao protiv Atlante u gostima nego kuci,a bogami i protiv Indiane na gostovanju takodjer nego kuci...nekko mi kuci igraju u nekom grcu, i nekakav prtisak se osjeti, dok na gostovanju skroz mi drugacije izgledaju...vidjet cemo sta ce biti od toga, ali naravno nadam se da cemo uspjeti vratiti seriju u Chicago
nema to veze sto nije Atlanta, pa vidjeli smo prije par dana sto nisu Atlanta...sve je moguce, pa dobili smo ih jednu u Miamiu mozemo i sad ...pa i Orlando je bio favorit pa ispade od Atlante lahko, a na pocektu sezone bili mozda i najveci konkurenti za titulu uz Miami i Lakerse...polahko ima tu jos svasta da bude ..ja sam samo rekao da igramo puno bolje na gostovanju...mislimbez nekog veceg pritiska , tako da im je mnogo lakse ...barem se to moglo osjetiti u dosadasnjim utakmicamamajestic24 je napisao/la:Miami nije Atlanta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.