FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvo je ovo zatisje, sigurno je pred buru 

Ma pusti malo kone da švrljaju po našoj temi vidiš da im je sve slabije,shvati ihmacahz je napisao/la:Kakvo je ovo zatisje, sigurno je pred buru

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Jeste, kao što je dao pare da se isplati cjelokupna plata kada su igrači štrajkovalipile87 je napisao/la:jeste pa je zato neki dan opet dao iz svog dzepa 50 000 KMtello je napisao/la:
Jesi mozak. Pa Amar je davao svoje pare klubu i zato i jeste sada menadžer da vrati svoje pare i bye byeNema bye bye bar narednih 10 godina a do tada ce jagomir biti premali da primi sve pacijente

I ono jada što izvali iz svoga šlajpeka, to će te morati vraćati njemu sa brutalnim kamatama

SRETAN BROJ - 1725
I ništa novo. Ode čovjek malo spavati, vrati se i uzme kaficu. Konektuje se i ono opet isto. Čudni likovi bi malo pažnje
)). Nervoza čini čuda, a neki postovi su samo dokaz više da smo na pravom putu.

Pa neka zasluzio je covjek da mu se duplo vrati sta je sve uradio za Zelju, covjek ima vise titula nego neki klubovipitic je napisao/la: Jeste, kao što je dao pare da se isplati cjelokupna plata kada su igrači štrajkovali![]()
I ono jada što izvali iz svoga šlajpeka, to će te morati vraćati njemu sa brutalnim kamatama

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I neka pored tih svojih trofeja stavi kasicu prasicu, valjda će neko udjeliti sadake za plate, struju itd.pile87 je napisao/la:Pa neka zasluzio je covjek da mu se duplo vrati sta je sve uradio za Zelju, covjek ima vise titula nego neki klubovipitic je napisao/la: Jeste, kao što je dao pare da se isplati cjelokupna plata kada su igrači štrajkovali![]()
SRETAN BROJ - 1725
Izguracemo nekako kao sto je i do sad bio slucaj uglavnom se fudbal igra za trofeje, pare ce biti i proci i opet biti to je tako a trofeji ostaju!pitic je napisao/la: I neka pored tih svojih trofeja stavi kasicu prasicu, valjda će neko udjeliti sadake za plate, struju itd.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trofeji nam ne trebaju
,bitne su plate,akademija i ostalo .

dobar rad, na duge staze..plasman u grupnu fazu bilo cega...to nam treba, a trofeji doci ce oni bez brige. titula u vitrinu, kokuzluk u djep..to nam ne treba.
O tome ti ja pričambudzak je napisao/la:dobar rad, na duge staze..plasman u grupnu fazu bilo cega...to nam treba, a trofeji doci ce oni bez brige. titula u vitrinu, kokuzluk u djep..to nam ne treba.

Kada prestaneš čitati između redova tada će biti smiješno. Pročitaj ponovno post od čovjeka možda ga tvoj uski mozak provari.terabajt je napisao/la:O tome ti ja pričambudzak je napisao/la:dobar rad, na duge staze..plasman u grupnu fazu bilo cega...to nam treba, a trofeji doci ce oni bez brige. titula u vitrinu, kokuzluk u djep..to nam ne treba.![]()
SRETAN BROJ - 1725
Ajd pusti ih molim te, i ti i ovaj pile.terabajt je napisao/la:Trofeji nam ne trebaju![]()
Pusti ih neka zive u svom svijetu gdje su divovi, u svijetu gdje je bitnije imati para a ne trofeje. Pa što će im onda te silne pare ako ih neće trošiti na to da osvoje pehar?
Pusti ih neka se naslađuju zbog tog što je Željo u krizi, a ipak Željo i takav pokara "bogatune".
Neka uzivaju, ipak im je pauza u prvenstvu ( pored Bajrama ) jedina prilika za to.
Ja te volim, volim Željo..
Razumio sam ja upotpunosti sta je momak rekao, al ne mogu da skontam da neko moze reci ne trebaju nam trofeji u bilo kojem smislu. Moj post se odnosio na ovaj dio njegovog posta "titula u vetrini kokuzluk u dzepu to nam ne treba" (zna se na koga se ovo odnosi).Halo ba pa zbog toga se igra futbal. Sta ima siti od toga sto imaju milijarde kad su u rangu nekih klubova koji nemaju ni 5% od onoga sto oni imaju.pitic je napisao/la:Kada prestaneš čitati između redova tada će biti smijšeno. Pročitaj ponovno post od čovjeka možda ga tvoj uski mozak provari.terabajt je napisao/la:O tome ti ja pričambudzak je napisao/la:dobar rad, na duge staze..plasman u grupnu fazu bilo cega...to nam treba, a trofeji doci ce oni bez brige. titula u vitrinu, kokuzluk u djep..to nam ne treba.![]()
- molotovljev
Moraš ih shvatiti da traže opravdanje kao da im ne trebaju pehari i titula, a vratiš se 100 stranica unazad i pročitaš da samo to žele kad su prvi na tabeli, a već kad počnu da se spuštaju na tabeli tada postaje sve nebitno..gio10 je napisao/la:Ajd pusti ih molim te, i ti i ovaj pile.terabajt je napisao/la:Trofeji nam ne trebaju![]()
Pusti ih neka zive u svom svijetu gdje su divovi, u svijetu gdje je bitnije imati para a ne trofeje. Pa što će im onda te silne pare ako ih neće trošiti na to da osvoje pehar?
Pusti ih neka se naslađuju zbog tog što je Željo u krizi, a ipak Željo i takav pokara "bogatune".
Neka uzivaju, ipak im je pauza u prvenstvu ( pored Bajrama ) jedina prilika za to.
Prave akadamije a u njoj će igrati Bilbija, Komazec jer njihovih mladiča iz omladinskog pogona nema nikako da igraju..
Ti kada prestaneš živjeti u svome svijetu sumanutih ideja onda možemo komunicirati. Nama je stvar stabilizirati klub na zdrave grane i izvaditi klub iz dugovanja to je na prvom mjestu, a kada se ovo desi onda će se ulagati u malo skupocjenija pojačanja da bi bili ozbiljniji konkurent i na evropskom putu. To što pričaš o nekom ka...nju bogatuna, niste vi bogatune uzeli od 2011 godine i tu priču okači mačku od repgio10 je napisao/la:Ajd pusti ih molim te, i ti i ovaj pile.terabajt je napisao/la:Trofeji nam ne trebaju![]()

SRETAN BROJ - 1725
Evo za tebe jedna dive divovski

Ovakav prizor će biti i na kraju, a vi na njeg čekate, podsjeti me od kad?

Ja te volim, volim Željo..
Hajd se sad pogledaj u ogledalo pa se usklikaj i stavi sliku da se divimo tvojoj glupoj faci....paripegio10 je napisao/la:Evo za tebe jedna dive divovski
Mogu te podsjetiti samo na ovogio10 je napisao/la:Evo za tebe jedna dive divovski

" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725
Da bi se stabilizovao klub ne može ti pomoči ni Tan, Kunto, Panto bez zakona, bez države i vlasti. Prevedeno može doći Abramović ali ovdje ne može ništa učiniti jer nema zakona. Nisi u toku živiš u zabludi još ...pitic je napisao/la:Ti kada prestaneš živjeti u svome svijetu sumanutih ideja onda možemo komunicirati. Nama je stvar stabilizirati klub na zdrave grane i izvaditi klub iz dugovanja to je na prvom mjestu, a kada se ovo desi onda će se ulagati u malo skupocjenija pojačanja da bi bili ozbiljniji konkurent i na evropskom putu. To što pričaš o nekom ka...nju bogatuna, niste vi bogatune uzeli od 2011 godine i tu priču okači mačku od repgio10 je napisao/la:Ajd pusti ih molim te, i ti i ovaj pile.terabajt je napisao/la:Trofeji nam ne trebaju![]()