FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde ne pizdite sad, kad je dobar potez treba pohvaliti. Mozemo kritikovati kad nesto ne valja, mozemo reci i da je ovo dobar potez.
Eh valjalo bi kad je vec u brazilu i sa njim bar sok da popije i pokloni mu dres i clansku, bila bi bas lijepa gesta
Cini se dobar potez, ali dosta smo se puta zajebali tako da treba sacekati. Ali ako je igrac kakav svi mislimo da jeste i ako se ovaj Pavlovic dovede koji je stvarno ozbiljan igrac to su odlicno potezi i onda skontas da je mirza supak na klupi i sjebes se.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam ga kontaktirao prije godinu dana da mu pošaljem člansku i još nešto iz fan shopa ali nikad nije odgovorio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo Mirvicu. Ako je istina za Tatka odmah ga vratiti. Takvi nam igrači trebaju u svlačionici. Igrački nam ne bi napravio neku razliku ali vala za svlačionice se ubio.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma vise mislim na nacin na koji je uradjeno, za igraca nikad ne znas na sta ce izaci, ali je mirvic ovdje bas ispao mangup. Kad se kritikuje, kritikujemo, kad se uradi nesto dobro treba pohvaliti.guadalupe je napisao/la: ↑28 dec 2022, 21:04Cini se dobar potez, ali dosta smo se puta zajebali tako da treba sacekati. Ali ako je igrac kakav svi mislimo da jeste i ako se ovaj Pavlovic dovede koji je stvarno ozbiljan igrac to su odlicno potezi i onda skontas da je mirza supak na klupi i sjebes se.
Vala kada već putuje neka ode do mexica ima puno free igraca a dobrih puno bolji za naše lige ali opet nije problem prodat
Kakve smo sreće, neće dobiti papire do jula.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Samba 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nisu još čuli za njega.napoleon72 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 16:24Da je tako, onda bi Real doveo Mirzu za par milja a ne bi placao Ancelottija. Ne brukaj se Boga ti.fks74 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 16:06Kad je dobra ekipa i ja mogu biti trener, postavi igrače na prirodnu poziciju i udri.MortemHz je napisao/la: ↑28 dec 2022, 15:33
Ma jok nego kontam kako mi je samo krivo jer smo doveli Mirzu za trenera a opet pregovaramo i pričamo sa više nego solidnim igračima za ove naše bosanske uslove. Pa povežite jednom sve pa da se imamo čemu nadati. Mirza se neće nikome ''popišati'' u usta ako dobro krene jer sa dobrim igračima ti imaš mnogo veće šanse bez obzira na to ko te vodi, to ne smijemo zaboraviti. Mirzi nije mjesto u FK Sarajevo sve i da duplu krunu osvojimo.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Lajkovao je Mirviću sliku, još njega u napad i valjda zabijemo neki gol

Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 28 dec 2022, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- skullcrusher
- Kontakt:
Sad ce sportsport objaviti Edin Dzeko u pregovorima s namaJavierBosnia je napisao/la: ↑28 dec 2022, 21:22Lajkovao je Mirviću sliku, još njega u napad i valjda zabijemo neki gol![]()
![]()
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Izgleda da je i Martinović ovaj stoper završen...
po cemu si zakljucio
U grupnoj fazi Konferencijske lige, Renan je odigrao svih 6 utakmica, dao je 1 gol i imao 1 asistenciju.
Mirva lopovee

I da dodje Materazzi