Pjevati zapadu "ustanite ****" u ovim momentima kad je klub prvi na tabeli i kad je sve ok ravno je debilizmu...hulehule je napisao/la:Ma danas ga baš gledam kao se qurci, glumi frajera i psuje svima redom a niko mu nista ne smije reci.... ne mogu da sebe ubjedim da je to on posto frajer, jer ga stvarno znam preko 15 godina i dobar sam sa njim i nemam prtiv njeg stvarno nista, kunem se, al on nikad nije bio frajer nit ce kad bit, on je piCqurina vise nego neko koga bi se trebali bojat, ja sam mu to reko hiljadu puta al uvjek se okrene na zayebanciju i predje se preko toga... al se mora priznat da zna dignut raju u pojedinim momentima i da se krene navijat al je to kratkog maha, traje ko kisela....al etMortus je napisao/la:To je tačno on ima pik na Azmira i u sjećanju mi ostaje jedna od utakmica kad je Azmir molio da se ne bacaju baklje na teren, ovaj se sa par svojih pajdaša pojavio i namjerno ubacio 3 u teren i tad smo popušili kaznu, a da bu se nakon toga samo ispario.emirzlaTu je napisao/la:Nikad bolja Sloboda,nikad gora grupa...sta je rec???Do proljeca se ovaj dio treba popravit drasticno,ovi igraci zasluzuju bolju potporu.
Pitate se sto se nije spomeno Azmir,kako, kad je danas vodio navijanje momak koji ga proziva na svakom koraku
Naravno niko mu se nije htio zamjerit.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Daj mi snimak tog gola da vidim i to, pa ću ti onda reći, inače ovo danas je čist ofsajd, nema tu sumnjepanini je napisao/la:a kad benko neki dan dade go a golman 5 metara ispred tad nije ofsajd ?Forster je napisao/la:Ofsajd kao suza čistMortus je napisao/la:ni govora o ofsajdu, jer je kostić bio ispred igrača Slavije koji je stajao uz stativu, ali to je bilo i za očekivati da nam rade...I ja sam na prvu pomislio da je pogriješio ali ne, u ovoj situaciji golman je bio linija ofsajda, a Kostic je bio iza njega
![]()
Lagano na pauzu sa vrha tabele![]()
![]()

Čekamo Novogodišnje paketiće

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Donekle si upravu jest debilizam. Medjutim ne bi bilo potrebe za tim da zapad ne isfura.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: Pjevati zapadu "ustanite ****" u ovim momentima kad je klub prvi na tabeli i kad je sve ok ravno je debilizmu...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:

Niko da nahvali Veselog za prvo poluvrijeme, odlican je bio
-
- Kontakt:
Ko ne podržava Azmira taj sigurno želi sve najgore Slobodi i takvi vam vode navijanje?
Hajde ba sta to tebe zanima mnogo oko naseg navijanja.SiouxLukavac je napisao/la:Ko ne podržava Azmira taj sigurno želi sve najgore Slobodi i takvi vam vode navijanje?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko se na mlijeko opece i u jogurt puše...ovo sto ovaj kreten Husara piše treba DOBROOOOOOO sve provjerit... i to 3 puta najmanje....zaklali su nas 1 za evropu na pravdi Boga pa čisto sumnjam da lojavi salem i kompanija iz ovog krimogenog saveza neće opet pokušat jer su vidjeli da je đavo odnio šalu...Sloboda je prva sa tendencijom pojačavanja i nastavka karanja svih redom...ne ide sa sudijama,ne ide sa kartoniranjem...odigrat će sigurno na posljednju kartu a to je dug i licenca...TREBA BIT MAX OPREZAN....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi u priči...bolje ti je zaobiđi... vjeruj miSiouxLukavac je napisao/la:Ko ne podržava Azmira taj sigurno želi sve najgore Slobodi i takvi vam vode navijanje?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
od 3:45
od 3:45
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jasmin 

strašno je kakav posao smo napravili selektiranjem igrača pred početak sezone, osim Zebe i Ahmetovića, nema tu klasnih igrača, ali sve to je Husref maestralno uklopio, napravio izvanrednu harmoniju u ekipi, ekipa strašno izgleda na terenu, s kakvom lakoćom igraju, to je nevjerovatno! bukvalno imam osjećaj da u svakom trenutku možemo zabit' gol, jednostavno, momci su brutalni! ovdje dodat' par ciljanih, klasnih igrača i nešto za klupe da se ima širina u rosteru i na proljeće ćemo biti jednako brutalni, ako ne i bolji!
eh da, svaka čast onome ko je doveo Veselog, kakva igračina

eh da, svaka čast onome ko je doveo Veselog, kakva igračina

- tuzlak1987
- Kontakt:
Veseli 93 godiste, potpisi ga Azmire na 10 godina.
Ovo samo kazem da vidite koliko ste ostarili

Ovo samo kazem da vidite koliko ste ostarili

Vidi Jasmina ulizice
Ma dobro je to sve.daleko je mart jbt
Ko ce izdurat

Ma dobro je to sve.daleko je mart jbt

Ko ce izdurat

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Iskrene čestitke na osvajanju titule jesenjeg prvaka, a ne sumnjam da će Sloboda i na kraju prvenstva prva proći kroz cilj!
Uz jaku Slobodu imaćemo i jak fudbal na području TK i nadam se da će ovo naše područje u Ligi 12 imati još jednog predstavnika.
Bravo za gospodina Husića, za šefa Musemića, članove stručnog štaba, fudbalere, Ekrema, Samida, ekonoma, Jeremiju...i naravno, za @zlajci i UG koji rade lavovski posao.
Uz jaku Slobodu imaćemo i jak fudbal na području TK i nadam se da će ovo naše područje u Ligi 12 imati još jednog predstavnika.
Bravo za gospodina Husića, za šefa Musemića, članove stručnog štaba, fudbalere, Ekrema, Samida, ekonoma, Jeremiju...i naravno, za @zlajci i UG koji rade lavovski posao.

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
na kraju sezone sjesti sa Ordagićem, Veselim, Kostićem, Govedaricom i roknut' im dugogodišnje ugovore, recimo na tri godinetuzlak1987 je napisao/la:Veseli 93 godiste, potpisi ga Azmire na 10 godina.

-
- Kontakt:
i skahicChinaglia je napisao/la:na kraju sezone sjesti sa Ordagićem, Veselim, Kostićem, Govedaricom i roknut' im dugogodišnje ugovore, recimo na tri godinetuzlak1987 je napisao/la:Veseli 93 godiste, potpisi ga Azmire na 10 godina.

HvalaZoom088 je napisao/la:Iskrene čestitke na osvajanju titule jesenjeg prvaka, a ne sumnjam da će Sloboda i na kraju prvenstva prva proći kroz cilj!

Kakav je Nikolic?

Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.