Stigao Juan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Joj i ja isto nekako kontam i bas neki dan kad je odbiju Sevilu, vidi reko majmuna ! 4miliona i ne mrdam ! Ali opet ima ona druga strana, halalim mu sve kad se sjetim onog protiv grka u grupnoj fazi kad zabi za 2-2 i kad smo nekako prosli dalje !Italia je napisao/la:#Zaza #WestHam le cifre: 2M€ più 16M€ per il riscatto. Il giocatore si è preso 24 ore per riflettere [Di Marzio]
![]()
![]()
izgleda istina za Zazu. Majmun baskijski se uhljebio i nece nigdje. J*bo sve svoje, najvecu platu u Juventusu ima.
![]()
Ma nije upitno, Nando treba ići, vrijeme je, nema u njemu kuveta više što se kažetuzlak1987 je napisao/la:Treba potjerat i Zazu i Llorentea sto se mene tice
Citavo ljeto se smijesim mercatu jer se nadam da ce otic i sad mi zabise noz u ledjaIlCapitano je napisao/la:Joj što Italia hejta čovjeka bezveze.
Po svemu što je Di Marzio prenio on se bio dogovorio sa Sevillom oko plate, ali mi ga nismo dali ispod 12 miliona. Pa onda i kad su ga htjeli na posudbu da mu plaćaju cijelu platu mi ga nismo dali, hoće za stalno da se proda. Znači do nas je, i od Allegrija koji nije zadovoljan Zazom.
I sad pljuvati čovjeka koji je uvijek šutio i radio, odigrao jednu odličnu sezonu, čekao Juventus godinu dana, pristao da ne igra u Athleticu samo da dođe, pomogao toliko Morati i Comanu u prilagodbi, ko da je Iaquinta ili Amauri, nema ni razloga ni potrebe. I to hajde da je zbog Morate ili nekog takvog, nego zbog **** Zaze koji bi svakako bio zadnja opcija.![]()
Pretjeruješ i hejtaš čovjeka bezveze iz samo tebi poznatih razloga.Italia je napisao/la:Citavo ljeto se smijesim mercatu jer se nadam da ce otic i sad mi zabise noz u ledjaIlCapitano je napisao/la:Joj što Italia hejta čovjeka bezveze.
Po svemu što je Di Marzio prenio on se bio dogovorio sa Sevillom oko plate, ali mi ga nismo dali ispod 12 miliona. Pa onda i kad su ga htjeli na posudbu da mu plaćaju cijelu platu mi ga nismo dali, hoće za stalno da se proda. Znači do nas je, i od Allegrija koji nije zadovoljan Zazom.
I sad pljuvati čovjeka koji je uvijek šutio i radio, odigrao jednu odličnu sezonu, čekao Juventus godinu dana, pristao da ne igra u Athleticu samo da dođe, pomogao toliko Morati i Comanu u prilagodbi, ko da je Iaquinta ili Amauri, nema ni razloga ni potrebe. I to hajde da je zbog Morate ili nekog takvog, nego zbog **** Zaze koji bi svakako bio zadnja opcija.![]()
![]()
Klasicni lezihljebovic koji u padje stavlja 4 miliona svake godine. Apsolutno nista korisno u Juventusu nije uradio.
I meni je malo čudno ovo, i mislim da će na kraju pljuniti tih 30M koliko Schalke traži, ali vjerovatno nema drugi zainteresovani, ili smo dobili garanciju od Draxlera da želi kod nas, pa se Marotta pravi zajebantIlFantasista je napisao/la:http://gianlucadimarzio.com/calciomerca ... ornamenti/
A majke mi nije mi jasno što ne daju ove pare za momka od 22 godine, kod nas može samo napredovati i npr. za 5 godina ga možemo prodati za 45-50 i sigurno ćemo zaraditi, a sjeo bi nam ko keca na desetku što se kaže.
Samo sto smo zbog cjenkanja izgubili jucer utakmicu! Ali eto, vrijedi par miliona i porazPadovan je napisao/la:I meni je malo čudno ovo, i mislim da će na kraju pljuniti tih 30M koliko Schalke traži, ali vjerovatno nema drugi zainteresovani, ili smo dobili garanciju od Draxlera da želi kod nas, pa se Marotta pravi zajebantIlFantasista je napisao/la:http://gianlucadimarzio.com/calciomerca ... ornamenti/
A majke mi nije mi jasno što ne daju ove pare za momka od 22 godine, kod nas može samo napredovati i npr. za 5 godina ga možemo prodati za 45-50 i sigurno ćemo zaraditi, a sjeo bi nam ko keca na desetku što se kaže.
Ili je ta njegova povreda problem, samo bojim se da momak ne izgori jer ako dođe na kraju očekivat će se mnogo od njega, znamo kako u Italiji igrači lako pregore.
Upravo, ne vrijediIlCapitano je napisao/la:Pretjeruješ i hejtaš čovjeka bezveze iz samo tebi poznatih razloga.Italia je napisao/la:Citavo ljeto se smijesim mercatu jer se nadam da ce otic i sad mi zabise noz u ledjaIlCapitano je napisao/la:Joj što Italia hejta čovjeka bezveze.
![]()
Klasicni lezihljebovic koji u padje stavlja 4 miliona svake godine. Apsolutno nista korisno u Juventusu nije uradio.![]()
Čuj ništa nije dobro donio...bježi, ne vrijedi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.