Malo mi je djetinjasto citirat' @kralja nakon utakmice. Zašto niko nije ništa komentaris'o prije utakmice. Zato što su @kraljevi komentari bili i više nego realni.
Mandžukić jest dao gol i imao asistenciju (zapravo izabacio je Robbena), ali njegove partije u Wolfsburgu su bile ono na osnovu čega je @kralj svoj komentar napis'o i vjerujem da se većina nas slaže s njim.
A što se tiče Mullera o tome su ispisane stranice i stranice na ovom forumu. Znamo da je odigr'o kvalitetno SP 2010 i postavio ljestvicu veoma visoko i sad ne može niti da se približi toj ljestvici. To što je on dao gol (na prazan gol) ništa ne mijenja. Njega neće niko slavit', jer on još uvijek igra ispod očekivanja.
@Kralj je im'o muda i dao neku prognozu, onako realnu uzimajući u obzir prethodne 2-3 godine, a to što se nakon odigrane utakmice svu ufatili ove prognoze je više nego
infantilno.
Ova @kraljeva prognoza će biti ogledalo Mandukića i Mullera u sezoni koja slijedi...
kraljttbvb je napisao/la:U ovom trenutku ja ne vidim ko za bajern moze dati gol, osim riberi. Mandzukic i dok je bio u wolfsburgu, nesto je ko pokusavao glumiti napadaca
kraljttbvb je napisao/la:Robena ce Smele + Gross opet staviti u dzep, a milera ne treba ni pokrivati. Taj vec odavno zivi od stare slave
... jer to je i više nego realna slika njih dvojice.
EDIT:
Još što mi se ne sviđa u vezi ovog Superkupa je to što se ne igra na neutralnom terenu kao što se igra u EPL, Italiji ili bar kao u Španiji 2 utakmice. Al' to je vjerovatno zbog toga što DFL ne predaje previše značaja ovom Superkupu, jer znamo da se par sezona nije uopšte igrao, pa je onda 2008 bio nezvanični Superkup bez ikakavog pehara i medalja, pa tek su onda unazad 3-4 sezone opet počeli sa "oficijalnim" Superkupom. Automatski u startu u Superkupu jedan klub ima prednost domaćeg terena. To apsolutno nije fer, mada sinoć u drugom poluvremenu se moglo pomislit' da je BVB domaćin, ali et'. Ali da se igra na neutralnom terenu, recimo u Berlinu, Bremenu ili Wolfsburgu mnogi ljudi bi možda i ozbiljno shvatili ovaj Superkup. Daleko od toga da je titula osvajača Superkupa bezazlena, da me ne shvati neko pogrešno, nego samo kažem da bi na neutralnom terenu to bilo mnogo vatrenije, napetije i ozbiljnije shvaćeno.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!