KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Barney Stinson
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Barney Stinson » 20 mar 2010, 22:00

aj neka bas mi je drago ;) ;) čestitke
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 mar 2010, 22:01

Radivojeviću izađe lopta iz koša na kraju , lopta koja bi izbacila Bosnu iz NLB lige...nevjerovatan kraj - kakva sreca.
Helios ispada.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 20 mar 2010, 22:01

gdje su sad oni sto su pisali kako je pasalic kloc,ovaj momak jedini zna pogodit bacanja kad ruka drhti.bravo muha majstore
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 20 mar 2010, 22:02

Vjerovao sam u Pašalića, da će oba pogoditi, isto kao protiv Zadra!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 mar 2010, 22:03

Dobro se zavrsilo,i ako Bog da da se ovakva sezona nikada vise ne ponovi.KK Bosna mora da bude bosanksi brand zajedno sa RK Bosna.Sarajevo treba da se ugleda na regfionalne sportske centre (KK Partizan,RK Zagreb) i da dvorane budu ispunjene do posljednjeg mjesta.
BosnaE

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 mar 2010, 22:03

kupus army je napisao/la:gdje su sad oni sto su pisali kako je pasalic kloc,ovaj momak jedini zna pogodit bacanja kad ruka drhti.bravo muha majstore
Naravno da je kloc...šta je trebao?? promašiti bacanja?? i to mu je teško,jelde:?: doduše bar pogađa a razliku od onog panja Jovanovića koji šutira 40% bacanja.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 mar 2010, 22:05

drop je napisao/la:
kupus army je napisao/la:gdje su sad oni sto su pisali kako je pasalic kloc,ovaj momak jedini zna pogodit bacanja kad ruka drhti.bravo muha majstore
Naravno da je kloc...šta je trebao?? promašiti bacanja?? i to mu je teško,jelde:?: doduše bar pogađa a razliku od onog panja Jovanovića koji šutira 40% bacanja.

Jao kako sam se iznervirao jovanovic dodje na trici zbuni se lik sav i da loptu zvezdi :shock:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 mar 2010, 22:07

TheManiacs je napisao/la:
drop je napisao/la:

Jao kako sam se iznervirao jovanovic dodje na trici zbuni se lik sav i da loptu zvezdi :shock:
Pa momci su bili pod velikim pritiskom i na kraju hvala ima na pobjedi koju su nam ipak ONI donijeli.I naravno hvala bozici Furtuni koja je napokon obasjala i neki BH klub.
BosnaE

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 20 mar 2010, 22:07

Imao sam priliku gledati Pašalića na jednom turniru 3v3 ... taj čovjek ne zna promašit pff
Koliko je samo slobodnih dao zaredom , a trica bruku
Ne znam sto ne puca cesce u Bosni :s

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 20 mar 2010, 22:07

i za razliku od toliko hvaljenog feliksa koji isto tako bacanja katastrofalno izvodi,isto tako da nebi bilo zabune nemislim da je felix los igrac naprotiv,samo napominjem da su mu bacanja losija strana.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 20 mar 2010, 22:07

Moralo se vratiti za one utakmice protiv FMP-a i Partizana! :D

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 20 mar 2010, 22:08

Ma da nije bilo Rakocevica niko veceras nebi slavio osim Zvezde, pa 20 izgubljenih lopti, od toga Pasalic i Jovanovic pola, pa zar nemogu dovesti nekog amerikanca ko zna cuvati loptu i da pogadja bar slobodna. :x
Tracy McGrady!!!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 mar 2010, 22:11

Edo_Majka je napisao/la:Ma da nije bilo Rakocevica niko veceras nebi slavio osim Zvezde, pa 20 izgubljenih lopti, od toga Pasalic i Jovanovic pola, pa zar nemogu dovesti nekog amerikanca ko zna cuvati loptu i da pogadja bar slobodna. :x
Pa bas nije bilo tih famoznih amerikanaca ovbe godine u Bosni.I sta su pokazali?Pokazali su samo da su promasena investicija.
BosnaE

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 20 mar 2010, 22:13

Hvala Bogu dragom i Bosna pobjedi,imali smo srece na kraju,ali je zato nismo imali protiv FMP-A I Partizana,na jedvite jade smo uspjeli izbjeci zadnje mjesto u NLB ligi...Sehovic i Rakocevic ubjedljivo najbolji u Bosni,ostali prosjek zestoki...na sta smo mi spali da nam Muha donosi pobjedu..u svakom slucaju i njemu cestitke za to...
Ako zelimo nesto napraviti u domacoj ligi nama su neophodna pojacanja,pogotovo kvalitetan pley i jedan visoki igrac...svi nas zivi nadskakaju..
Kako je lijepo vidjeti punu Zetru,samo nam malo treba da vratimo klub na pobjednicki kolosjek..nadam se da ce nas uprava pozitivno iznenaditi i pojacati klub pred okrsaje u domacoj ligi,treba sve uciniti da uzmemo prvenstvo,a navijaci ce to znati prepoznati,kao i sponzori,ubjedjen sam uto!..
Naprijed Bosno ljubavi moja!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 mar 2010, 22:13

Vile su nas pronosale...ako nisu u stanju pobjediti Zvezdu u zadnjem kolu ,nisu ni zaslužili da ostanu ligi.
Cinjenice: gosti igrali rastereceno jer im utakmica ništa nije znacila i vodili 90% susreta,pogađali mnogo bolje slobodna bacanja, mi sa druge strane tradiocionalno loši sa linije sl.bacanja.
Milosevi i Jovanovic - izvikani igraci koji su mogli dominirati u slaboj Slobodi, u ovoj utakmici (utakmica odluke,najbitnija u sezoni) katastrofa , sakrili se u mišiju rupu...nemaju muda da povuku ekipu i što je najžalosnije promašuju zicere, što ispod koša što sa linije za slobodna bacanja.
Veceras su nas vile pronosale...svaka cast Kojadinovicu,covjek koji je vec u godinama i koji je pruzeo ulogu lidera zajedno sa Šehovićem...pohvalio bi i Rakocevica koji je konstanta otkako je u klubu...svaka cast momku.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 20 mar 2010, 22:14

newton_heath_lyr je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Ma da nije bilo Rakocevica niko veceras nebi slavio osim Zvezde, pa 20 izgubljenih lopti, od toga Pasalic i Jovanovic pola, pa zar nemogu dovesti nekog amerikanca ko zna cuvati loptu i da pogadja bar slobodna. :x
Pa bas nije bilo tih famoznih amerikanaca ovbe godine u Bosni.I sta su pokazali?Pokazali su samo da su promasena investicija.
Negovorim da dovode kloceve koji su gori od ovih sto imamo :D vec nesto sto se mora platiti al i da vrijedi svaki fening, kao sto rade Cibona, Partizan ili cak Siroki. ;)
Tracy McGrady!!!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 mar 2010, 22:19

Edo_Majka je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:
Negovorim da dovode kloceve koji su gori od ovih sto imamo :D vec nesto sto se mora platiti al i da vrijedi svaki fening, kao sto rade Cibona, Partizan ili cak Siroki. ;)
Ma ja da se pitam ja bih zrtvovao dvije ili cak tri sezone i sa iskljucivo domacim kadrom uz veliku rekonstrukciju u struci i menadzmentu pokusao da vratim Bosnu na stare staze slave.RIN Action od Rusmira Halilovica ima u svojim redovima bar 2-3 igraca koji bi za tih 2-3 godine mogli izrasti u velike igrace.Plus iz trenutnog Bosninog kadra uz pravilan i daleko kavlitetniji strucni rad moglo bi se jos naci bar njih 7-8 i to bi bio kostur neke buduce EVropske Bosne.
BosnaE

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 20 mar 2010, 22:45

srecom ili nesrecom, ne uslisa se moja dova od tekme protiv partizana, pa imadosmo srecu ili nesrecu i pobjedismo ovu ocajno losu zvezdu!! Ovim smo samo zacementirali upravu i ostale kloceve u i oko Bosne, sto znaci da cemo nazalost jos dugo dugo gledat ovakvih sezone...

Muhi cestitam, fakat ima daMu. pokazao onda prtiv Albe a i danas protiv zvezde! I u tome je razlika izmedju Jovanovica i Muhe, ovaj je igrao jake tekme (Uleb Kup: Alba, Turk Telekom, Menorca) a ovaj drugi gacko, grude i slavija... zato i ovaj pogadja kad treba i onaj se izgubi ko da nikad u zivotu nije igrao kosarke!!
Da bude stvar jos gora, ovo nam je reprezentativni pley?! Dok drugi koji sa svojih 40tak godina zari i pali u Feneru ko da ima 25god, bude izostavljen, jer je vec stari....

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 20 mar 2010, 22:52

Ovu utakmicu smo pobjedili jer Dejo nije napravio istu gresku kao protiv Partizana, u zavrsnicu je uveo Muhu a ne Jovanovica.
Generalno losi smo i ne bi bila steta da smo ispali osim ako se sta ne promjeni (u sto sumnjam) sada tokom naseg f8.

Lijepi pozz. za bledolikog nenu(ne vidjoh te vodjo :mrgreen: ) i samo jednu rijec za tebe imam: "Muha" :mrgreen:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 20 mar 2010, 23:24

nek je i nas Bog pogledao bar jednom,ona promasena trica radivojevica je cista nafaka,hvala ti Boze za opstanak

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.